Dzieki! To pierwsze usg zrobiłam i tak prywatnie. Teraz tak naprawde bedzie pierwsza wizyta. Maja potwierdzić ciaze :'-)trzymamy kciuki! rzadko tam w Londynie macie usg robione
reklama
Saranta
Fanka BB :)
Powodzenia!!![emoji5]Dzieki! To pierwsze usg zrobiłam i tak prywatnie. Teraz tak naprawde bedzie pierwsza wizyta. Maja potwierdzić ciaze :'-)
U mnie wizyta w piatek...ale to juz 3 raz...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
to u mnie juz trzecie usg bedzie a leci mi 10 tydzien, co kraj to inaczejDzieki! To pierwsze usg zrobiłam i tak prywatnie. Teraz tak naprawde bedzie pierwsza wizyta. Maja potwierdzić ciaze :'-)
@joshi wszystkiego o czym marzysz!!!
@pisanka89 witaj i gratuluje podwójnego szczęścia!
Ja póki co 3kg na minusie, ale nie wiem jak to możliwe, bo brzuch mam dosyć mocna widoczny, nie da się ukryć, że jestem w ciąży.
Dziewczyny, mi się ciągle śni dziewczynka, miałam nawet taki sen, że wyjęłam ją z brzucha, zobaczyłam, obejrzałam i włożyłam do brzucha Potem, że chodziłam z różowym wózkiem, a jeszcze kolejny, że próbowałam jej uczesać warkoczyki, ale moje zdolności manualne i tu poległy Ale za to od początku czułam chłopaka, w momencie w którym się dowiedziałam o ciąży ciągle mówiłam, że będzie chłopak na usg ostatnio wyszło 80% chłopak, więc może moje przeczucie się spełni, a sny spełniają się na odwrót
Ja póki co 3kg na minusie, ale nie wiem jak to możliwe, bo brzuch mam dosyć mocna widoczny, nie da się ukryć, że jestem w ciąży.
Dziewczyny, mi się ciągle śni dziewczynka, miałam nawet taki sen, że wyjęłam ją z brzucha, zobaczyłam, obejrzałam i włożyłam do brzucha Potem, że chodziłam z różowym wózkiem, a jeszcze kolejny, że próbowałam jej uczesać warkoczyki, ale moje zdolności manualne i tu poległy Ale za to od początku czułam chłopaka, w momencie w którym się dowiedziałam o ciąży ciągle mówiłam, że będzie chłopak na usg ostatnio wyszło 80% chłopak, więc może moje przeczucie się spełni, a sny spełniają się na odwrót
Saranta
Miejmy nadzieje ze Ci sie spelni!!! Ale zawsze i tak najwazniejsze, aby urodzic zdrowa dzidzie! [emoji4]@joshi wszystkiego o czym marzysz!!!
U mnie ze snami nie jest na odwrot niestety.
Ja miewam prorocze sny, dlatego jak mi sie cos zlego sni, to podwójnie to przeżywam... [emoji53]
u mnie zawsze przeciwienstwo snu sie sprawdzaMiejmy nadzieje ze Ci sie spelni!!! Ale zawsze i tak najwazniejsze, aby urodzic zdrowa dzidzie! [emoji4]
U mnie ze snami nie jest na odwrot niestety.
Ja miewam prorocze sny, dlatego jak mi sie cos zlego sni, to podwójnie to przeżywam... [emoji53]
mojeboje
Dziewczyny czy duzo przytylyscie? Ja juz zaczybam sie martwic waga.. Poszlo mi w gore 2kg [emoji58] Ciasno w spodniach i obcislych bluzkach sie robi... [emoji53]
Ja jestem jakieś 1,2 kg do przodu. Ostatnie kilka dni mam wrażenie, że brzuszek zaczyna być troszkę widoczny. Na razie noszę dotychczasowe spodnie tylko w obcisłych rurkach przeciągnęłam gumkę i tak sobie zapinam Nie chcę się szybko z nimi rozstawac
Saranta
Masz racje! Pocieszmy sie jeszcze naszymi fajnymi, "małymi" ubrankami[emoji5]Ja jestem jakieś 1,2 kg do przodu. Ostatnie kilka dni mam wrażenie, że brzuszek zaczyna być troszkę widoczny. Na razie noszę dotychczasowe spodnie tylko w obcisłych rurkach przeciągnęłam gumkę i tak sobie zapinam Nie chcę się szybko z nimi rozstawac
Antiope
Witaj! Super prezent na dzień matki. Sama bym taki zrobiła, ale niestety nie dałabym rady tak długo utrzymać tajemnicy.Dzień dobry
Ja wróciłam. Żyję Mam nadzieję, że u Was wszystko OK. Nadrobię za jakiś czas (mam nadzieję).
My zdołaliśmy utrzymać tajemnice przed rodzicami aż do teraz (im później tym jakoś ciężej nam się do tego zbierało), a teraz to już chcę odczekać do wizyty w tym tygodniu. Więc stwierdziliśmy wczoraj, że powiemy im w Dniu Mamy
Nie no, synka już mamy. Teraz pora na córkę. Nic mi nie wiadomo o drugim lokatorze w brzuchu.blizniaki by byly najlepszym wyjsciem hihi
Na pewno jakoś uda się Wam to organizacyjnie poukładać.Dziękuję kochana.
No jakieś 3 km. Spacerem 35 min może trochę więcej [emoji6].
Ja spacery lubię ale filip będzie codzień marudzić.
Mamy opcje że mąż go będzie rano wozić. Do czasu aż ogarnę komunikację miejska [emoji23] . Mąż ma swoją firmę tutaj więc godziny pracy sam sobie ustala. Więc i zawieść i odebrać go bedzie mógł .Albo druga opcja trochę bardziej stresujaca dla małego zmienić szkole, tam też jest przy nowym mieszkaniu blisko. No ale by musiał zostawić swoich kolegów, i panie które dopiero co poznał. Myślę narazie jak to ugryźć.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny pomysł na prezent.Patrzcie co znalazłam na dzień mamy!!!!!!!!!
Link do: Herbata personalizowana DZIEŃ MAMY
Joshi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Czy to jest to samo co prenatalny w Polsce?hej.. Nie mieszkam w UK, tylko w Belgii i niestety na razie pracuje wiec na urlop nie ma szans. Po drugie: 30 maja bede miec test na mongolizm, . Tu zwie sie NIPT czyli bezinwazyjny test prenatalny.. bez wbijania igieł w brzuch.. brrrr. Wtedy zobaczymy czy wszystko ok z genami no i czy nie musimy usuwac... [emoji53] pozdrawiam!
Dziewczyny czy duzo przytylyscie? Ja juz zaczybam sie martwic waga.. Poszlo mi w gore 2kg [emoji58] Ciasno w spodniach i obcislych bluzkach sie robi... [emoji53]
Ja jestem załamana, bo z synkiem przez całą ciążę przytyłam 8, a teraz już ponad 3. Wszystko przez to, że z synkiem chciało mi się przez 9 miesięcy głównie pomarańczy, a teraz słodyczy i tłustych rzeczy.
Witaj!Hej dziewczyny ja jutro zaczynam 9 tc czyli 3 mc  można do was dołączyć?
Ja się martwię jak sobie pomyślę, że najwięcej przytyję przez najbliższe 3 miesiące.Zazdroszczę ja 13 tydzień - 3,5 w górę, ale tak szczerze niespecjalnie mnie to martwi.
Super, że mamy jakieś bliźniaki na grudniu.spodziewam się bliźniaków więc stres podwójny w piątek mam wizytę i już się nie mogę doczekać. Co do wagi to przytylam koło 1 kg. Mdłości miałam kilka razy a tak to tylko spać i leżeć
Ja u Ciebie właśnie chłopaka czuję. U Lux czuję dziewczynkę, a co do pozostałych dziewczyn, które wymieniłaś jakoś nie mam przeczuć.Witaj pisanka to pierwsze bliźniaki na grupie
Lux Czarownica Antiope elife to Wam te dziewczynki niech będą pisane a mnie chłopaka zostawcie. Kciuki za to&&&
No mnie też nieźle brzuszek wywaliło. Chyba w ciągu ostatnich dni jakoś.U mnie tez tak mnie nie martwi mocno ale jutro doabetolog i czeka mnie opiernicz bo ja przez całą ciążę moge tylko 7.5- 11.5 przytyć. Tak mi wyliczyli. W spodnie nie mieszcze sie zadne. Jak ma badaniach we wtorek bedzie wszystko ok to na brzuszkowy sie wrzuce bo mam co pokazywac z synem tak w 6 miesiącu wygladalam
No właśnie też miałam o to pytać.A dziewczyny kiedy będzie ten zamknięty wątek? Miał być jak dobrze pamiętam w piatek ?
A ja u Ciebie synka czuję.
Na pewno będzie dobrze. Ja też jutro wizytuję, mam prenatalne. Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 15.30.Ja przytyłam okolo kilogram Chociaż waga mi sie zmienia w ciagu dnia kilka razy wiec trudno dokladnie określić.
Dziewczyny jutro mam usg i zaczynam sie strasznie stresować! :| Ostatnio widziałam maluszka w 6 tygodniu a teraz juz 12 i pól. Żeby tylko wszystko jutro wyszło dobrze... Ale to bedzie ulga
Ja to jakoś jednak wolę polski systemDzieki! To pierwsze usg zrobiłam i tak prywatnie. Teraz tak naprawde bedzie pierwsza wizyta. Maja potwierdzić ciaze :'-)
reklama
mojeboje
No właśnie mój obecny lekarz luzak nic mi nie zabrania, ale rower jest właśnie jedyną rzeczą którą kazał mi przestać. Więc cały tegoroczny sezon bez roweru Ale za rok nie daruję, jakąś przyczepkę chyba kupię żeby z 2 móc jeździć. Bo na 2 foteliki będzie za wcześnie.