reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Tuiles to jak ja- zero dolegliwosci, pelnia zycia:)) wczoraj i w sobote zrobilam po 40km na rowerze:p

Niewiem kiedy macie czas tyle pisac! Ja tylko praca-dom i ledwo mam czas usiasc i cokolwiek zrobic

My mamy swój domek z ogródkiem,dużym podwórkiem, dwoma pieskami hehe :) jestem mloda ale juz mamy taki dom. W sumie dzieki tesciowej.

Parter jest wyremontowany a gore teraz sobie robimy, łazienkę pomalu kończymy remontować a pokoje to juz pozniej na spokojnie :)

Fajnie miec swoje warzywa, wiesz co jesz a tak to sama chemia na bazarach..
Wiem o czym piszesz, bo zanim wyjechałam do de zostałam wychowana w domu jednorodzinnym. Moi rodzice postawili dom swoimi rękami.od zawsze mieliśmy swoje warzywa, owoce, jajka, kiedyś kiedyś jeszcze świnka była [emoji23] Dzięki nim w pl został mi dom jednorodzinny z dużym ogrodem, w którym żyje moja mama jeszcze puki ma siły i nie potrzebuje opieki.pewnie w tym domu zamieszka jeden z moich synów o ile będzie chciał wrócić do Pl.albo my na starość bo narazie mi się nie spieszy do Pl.[emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry