reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Drogie mamy.... Chodziłyście do szkoły rodzenia?? Co o tym wszystkim myślicie? Jest to super potrzebne i absolutnie niezbędne??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Drogie mamy.... Chodziłyście do szkoły rodzenia?? Co o tym wszystkim myślicie? Jest to super potrzebne i absolutnie niezbędne??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chodziliśmy z D w pierwszej ciąży. Teraz chyba nie ma sensu. Dla kogoś, kto ma rodzić pierwszy raz może być przydatne (ale to też chyba zależy od tego jak prowadzone zajęcia), ale nie niezbędne. Natomiast uważam, że jeśli chodzić na te zajęcia, to w parze. Moim osobistym zdaniem szkoła rodzenia jest bardziej potrzebna mężczyźnie niż kobiecie.

Dziewczyny, czy to normalne, ze od jakiegoś tygodnia nie czuje juz bólu brzucha a od ok 3 dni mniej bola mnie piersi? Zalapuje juz schize... to środek 9 tygodnia

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

tez myslalam o szkole rodzenia ale czuje ze ciezko bedzie meza wyciagnac (duzo pracuje) poza tym ma juz doswiadczenie z dzieciakami ale u nas jest opcja indywidualnych spotkan i moze sie umowimy indywidualnie ze 2 razy, glownie pod katem porodu, a potem laktacyjne porady planuje ale tez indywidualnie. znajoma mi polecila polozna ktora oferuje to wszystko na nfz

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ja chodziłam na szkołę rodzenia i polecam. I zgadzam się z tym, że najlepiej chodzić w parze bo to faceci muszą usłyszeć na własne uszy do czego powinni się przygotować. Kobiety to wszystko wiedzą intuicyjnie.

Czarownica, kiedy masz wizytę?

A ja właśnie czytam o szpitalach, w których mogłabym rodzić i... mam już swojego faworyta :D tylko jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce? Czy trzeba się jakoś "umówić" na poród czy przyjeżdżam ze skurczami i muszą mnie przyjąć od tak? ;)

reklama
Dziewczyny, czy to normalne, ze od jakiegoś tygodnia nie czuje juz bólu brzucha a od ok 3 dni mniej bola mnie piersi? Zalapuje juz schize... to środek 9 tygodnia

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
nie pomoge bo mnie napierdzielaja tak cycki, ze hej a brzuch to tyle co takie rozciaganie czuje, pamietaj, ze kazdy oganizm inny, a bola Cie regularnie codziennie czy jak chca? bo moje cale 24 godzny a wieczorem apogeum

Do góry