reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry :)

Od wczoraj moja panika osiąga punkt kulminacyjny :p mam bóle podbrzusza przypominające te na @. Do tej pory żadne takie dolegliwości nie przychodziły i nie wiem już sama czy to wina rozciągania czy jakiś zły znak. Staram się trzymać twardo, zwłaszcza, że do mojej wizyty coraz bliżej, ale jak wytrzymać z drugiej strony, skoro ostatnią wizytę miałam ponad 3 tygodnie temu...

reklama
Dzień dobry

Pobudki w nocy to u mnie norma. Od prawie dwóch lat nie przespałam nocy i zanosi się na kolejne dwa lata.

Antiope my też zmywarkę z remontem chcemy. Inaczej nie mam miejsca na nią. Szkoda że remont kurchni równa się dużo pieniędzy bo już dawno bym go zrobiła.

Miłego weekendu dziewczyny

Ania miewam takie bóle czasem. Powoli odchodzą w dal. Jestem w 12tc.

Dzień dobry

Pobudki w nocy to u mnie norma. Od prawie dwóch lat nire przespałam nocy i zanosi się na kolejne dwa lata.

Antiope my też zmywarkę z remontem chcemy. Inaczej nie mam miejsca na nią.

Miłego weekendu dziewczyny

Ania miewam takie bóle czasem. Powoli odchodzą w dal. Jestem w 12tc.
No właśnie... u Ciebie powoli zanikają, a u mnie nagle się zjawiły :(

Od wczoraj moja panika osiąga punkt kulminacyjny[emoji14]mam bóle podbrzusza przypominające te na @. Do tej pory żadne takie dolegliwości nie przychodziły i nie wiem już sama czy to wina rozciągania czy jakiś zły znak. Staram się trzymać twardo, zwłaszcza, że do mojej wizyty coraz bliżej, ale jak wytrzymać z drugiej strony, skoro ostatnią wizytę miałam ponad 3 tygodnie temu...
trzymaj sie. zestresowana mama to niedobrze. jestem myslami z toba i sciskam cie mocno. ja mam jeszcze 11 dni do wizyty i mam zamiar byc twarda...chociaz jak wiadomo ostatni atak paniki mialam w srode:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Dzien dobry :)

Od wczoraj moja panika osiąga punkt kulminacyjny :p mam bóle podbrzusza przypominające te na @. Do tej pory żadne takie dolegliwości nie przychodziły i nie wiem już sama czy to wina rozciągania czy jakiś zły znak. Staram się trzymać twardo, zwłaszcza, że do mojej wizyty coraz bliżej, ale jak wytrzymać z drugiej strony, skoro ostatnią wizytę miałam ponad 3 tygodnie temu...

Kochana, wez 3 wdechy i nie panikuj :) Mnie tez generalnie brzuch nie boli, ale dwa dni temu czulam wieczorem bol jak na @. Nie az taki mocny bo ja podczas @ doslownie zdychalam, ale ten typ bolu. Takze spokojnie, nic sie zlego nie dzieje i za chwile masz wizyte. Jak Cie to pocieszy to pomysl sobie, ze ja mialam wizyte prawie miesiac temu a do kolejnej jeszcze 10dni :p Mam lepsze dni jak dzisiaj, ale i gorsze kiedy panikuje, ale zaraz sobie mowie... co to zmieni? Musimy byc dobrej mysli! :)

U mnie dzisiaj pierwszy dzien bez wymiotow (poki co) i bez mdlosci!!! Az dziwinie sie czuje z tak pozytywnym samopoczuciem :p

O matko ale mam dziś doła. Siedzę i rycze. Przytłacza mnie samotność. Wszyscy wokół mają jakichś znajomych a ja nawet nie miałabym z kim grilla zrobić. Nawet na spacer nie mam z kim iść. Wszyscy mi bliscy są daleko [emoji24] [emoji24] [emoji24]

Takie bole sa normalne w ciazy gdyby sie cos dzialo na pewno bylby to duzo mocniejszy bol plus krwawienie takze nie panikujcie niektore dziewczyny cala ciaze odczuwaja taki bol ja sie do niego po prostu juz przyzwyczailam i tyle
Wszystko to wina rozciagajacej sie macicy

P.S. ja zauwazylam, ze jak sie czyms zdenerwuje to na drugi dzien gorzej boli

O matko ale mam dziś doła. Siedzę i rycze. Przytłacza mnie samotność. Wszyscy wokół mają jakichś znajomych a ja nawet nie miałabym z kim grilla zrobić. Nawet na spacer nie mam z kim iść. Wszyscy mi bliscy są daleko [emoji24] [emoji24] [emoji24]
To przyjedz do mnie :) ja też jestem w obcym mieście, dzisiaj akurat mąż poszedł na 24h służbę, mam w okolicy jedynie znajomych z pracy, a cała rodzina i przyjaciele oddalenio jakieś 240km. Tez mi czasami samotność doskwiera. Zwłaszcza w takie wolne dni jak dzisiejszy, gdy mojego M. wywiało do jutrzejszego poranka, pogoda jest piękna, a ja nie mam co ze sobą zrobić.

No i dziękuję dziewczyny za słowa pocieszenia. Bałam się już, że będę bliska wizyty na IP :p a jakoś nie wyobrażam sobie się tam zjawić bez naprawdę ważnego powodu.

reklama
Do góry