reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

nie kazda, ale mozna pojechac bo jesli ma sie w swoim miescie szpital, ktory ma zle opinie to sie szuka gdzie indziej, ja bym pojechala chocby by zobaczyc jak to tam wyglada :) ja musze szukac takiego gdzie na cc sie umowie i pozalatwiac skierowania odnosnie tej wady wzroku
Ok, ale ja pytam z ciekawość te dziewczyny, które już urodziły, bo jestem ciekawa jak one wybierały szpital, a Ty piszesz wciąż o tym samym, ze przecież można jechać szybciej i zobaczyć co i jak...
Ja też planuję się wybrać do tego szpitala, zresztą prowadzi on szkołę rodzenia, na którą będę się chciała zapisać, ale nie o tym był mój post.

reklama
Dziękuję, dziewczyny :) właśnie byłam ciekawa co by szpital zrobił, gdyby ciężarna po prostu się zjawiła u progu i powiedziała, że już rodzi ;)

Dzień dobry

Pobudki w nocy to u mnie norma. Od prawie dwóch lat nie przespałam nocy i zanosi się na kolejne dwa lata.

Antiope my też zmywarkę z remontem chcemy. Inaczej nie mam miejsca na nią. Szkoda że remont kurchni równa się dużo pieniędzy bo już dawno bym go zrobiła.

Miłego weekendu dziewczyny

Ania miewam takie bóle czasem. Powoli odchodzą w dal. Jestem w 12tc.
My pare tygodni temu remontowalismy kuchnie, wlasnie pdo zmywarke [emoji4] szczerze ? Ciezko sie bylo w 8 tys zamknac. Wymienilismy wszystko procz podlogi bo jest prawie nowa, i lodowki. Ale teraz mam ladnie i komfortowo [emoji6] tyle ze my mamy mala kuchnie to i meble nas nie duzo wyszly [emoji6] ale sama zmywarka 1300zl, a gdzie reszta ? Szok jak wszystko drogie

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

My pare tygodni temu remontowalismy kuchnie, wlasnie pdo zmywarke [emoji4] szczerze ? Ciezko sie bylo w 8 tys zamknac. Wymienilismy wszystko procz podlogi bo jest prawie nowa, i lodowki. Ale teraz mam ladnie i komfortowo [emoji6] tyle ze my mamy mala kuchnie to i meble nas nie duzo wyszly [emoji6] ale sama zmywarka 1300zl, a gdzie reszta ? Szok jak wszystko drogie

my tu na wynajmie chcielismy zamontowac zmywarke, wlasciciel sie zgodzil, ale bysmy musieli wyrzucic taka najwieksza szafe gdzie garnki trzymam i nie wiem jak to zrobic

Dzien dobry :)

Kochana, wez 3 wdechy i nie panikuj :) Mnie tez generalnie brzuch nie boli, ale dwa dni temu czulam wieczorem bol jak na @. Nie az taki mocny bo ja podczas @ doslownie zdychalam, ale ten typ bolu. Takze spokojnie, nic sie zlego nie dzieje i za chwile masz wizyte. Jak Cie to pocieszy to pomysl sobie, ze ja mialam wizyte prawie miesiac temu a do kolejnej jeszcze 10dni[emoji14]Mam lepsze dni jak dzisiaj, ale i gorsze kiedy panikuje, ale zaraz sobie mowie... co to zmieni? Musimy byc dobrej mysli! :)

U mnie dzisiaj pierwszy dzien bez wymiotow (poki co) i bez mdlosci!!! Az dziwinie sie czuje z tak pozytywnym samopoczuciem :p
Haha ja tez dzis sie dobrze czuje [emoji6] normalnie sprzatalam bez "naciągania" [emoji3] glowa mnie tylko troche boli ale mi sie cisnienie daje we znaki, mam 90/50 dzisiaj [emoji19] na chwile mi bylo slabo jak sie schylalam jak kapalam corki, myslalam ze zemdleje..

Haha ja tez dzis sie dobrze czuje [emoji6] normalnie sprzatalam bez "naciągania" [emoji3] glowa mnie tylko troche boli ale mi sie cisnienie daje we znaki, mam 90/50 dzisiaj [emoji19] na chwile mi bylo slabo jak sie schylalam jak kapalam corki, myslalam ze zemdleje..

mialas zawsze niskie? ja jestem niskocisnieniowiec a w ciazy mi sie uormowalo

Dziś byłam okropną matką, nie dawałam sobie rady z emocjami, krzyczałam. Eh dziś nie byłam przygotowana psychicznie na trzecie. Dziś zamiast cieszyć się to się smuciłam. Boję się depresji. Ten strach jest coraz większy. Dobrze że dziś się kończy.
Dobranoc

reklama
Drogie mamy.... Chodziłyście do szkoły rodzenia?? Co o tym wszystkim myślicie? Jest to super potrzebne i absolutnie niezbędne??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie bylam ani razu w zadnej ciazy w szkole rodzenia. Uwazam ze to niepotrzebne [emoji4] kazdy ma swoje zdanie oczywiscie [emoji4]

Do góry