reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Kurde rano jeszcze cieszyłam się że jakoś nie mam.objawow zbytnio ciążowych.
Nóż kurdeeee dlaczego mnie muli na wieczór, i cycki też zaczęły boleć do tego głowa też pobolewa.

Buuuu

Kogoś też mdli na wieczór??

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie. Też dziś przez cały dzień nic, a wieczorem mnie złapało. Rano miewam mdłości rzadko, na ogół jak się później obudzę i głodna jestem.

Mnie mdli wieczorem.
Dzielę się sałatką ;)
76eadf8bdec8405b52c5e057ed42c311.jpg
Mniam, uwielbiam awokado. Co tam jeszcze dodałaś?

Hej dziewczyny nie udzielalam sie za barzo ostatnio i chyba juz nie bede bo widze, ze jednej osobie przeszkadza moje nieuzywanie polskich znakow co jest spowodowane przyzwyczajeniem, na codzien posluguje sie glownie jezykiem angielskim ale skoro komus to tak przeszkadza to nie bede pisac.
No nie, kategorycznie się nie zgadzam, żebyś przestała pisać. Ja nawet nie zauważyłam, że nie piszesz polskich znaków. Weź to olej, że to komuś przeszkadza. Nawet jeśli jest taka jedna osoba, to nas tu jest dużo więcej.

Nie przejmuj się. Mi też ktoś tu negatywy daje za pisownię i olewam to ciepłym ciążowym ... [emoji23] [emoji23]

Antiope mozarella pomidory rukola orzechy ziemne awokado sałata ogórek oliwa sok z cytryny

A widzicie kto to czy to anonimowa ocena? Nawet nie wiem że takie coś jest :D

reklama
Do góry