elifit
Moderatorka
Maść cynkowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ty moja [emoji7]Joshi dla ciebie specjalnie zrobię gofry
Mnie na wzdęcia i gazy pomógł probiotyk
moze byc sudokrem ona ja zawiera no nie? takie mi wyszly, ze az bolaMaść cynkowa
i codziennie bedziesz to sprawdzac? jak sie czujesz tak w ogole Misiu?Wczoraj czy przed wczoraj byl temat i detektorach. Okazało sie ze moja szwagierka ma i dzis mi wyslala z Polski. Muszę tylko kupic taki zel do usg. Moze dzieki temu dotrwam do wizyty. O ile bede umiała znaleźć sersuszko a to podobno ciężko. Acha i mowila ze juz serducha przed 10 tyg sluchala. Ciekawe
Ja chyba też się zdecyduje tutaj laska za 20e używany z żelem sprzedawała ostatnio.Wczoraj czy przed wczoraj byl temat i detektorach. Okazało sie ze moja szwagierka ma i dzis mi wyslala z Polski. Muszę tylko kupic taki zel do usg. Moze dzieki temu dotrwam do wizyty. O ile bede umiała znaleźć sersuszko a to podobno ciężko. Acha i mowila ze juz serducha przed 10 tyg sluchala. Ciekawe
nie wiem, a nie mozesz do ginekologa napisac lub zadzwonic?Laski biorę teraz lutkę dopochwowo i okazało się, że mam grzybka. Dostałam jakiś lek dopochwowo, ale jestem tak zakręcona, że teraz nie wiem czy brać jedno i drugie czy nie... Miała tak któraś z Was??