reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Wczoraj czy przed wczoraj byl temat i detektorach. Okazało sie ze moja szwagierka ma i dzis mi wyslala z Polski. Muszę tylko kupic taki zel do usg. Moze dzieki temu dotrwam do wizyty. O ile bede umiała znaleźć sersuszko a to podobno ciężko. Acha i mowila ze juz serducha przed 10 tyg sluchala. Ciekawe:)

Wczoraj czy przed wczoraj byl temat i detektorach. Okazało sie ze moja szwagierka ma i dzis mi wyslala z Polski. Muszę tylko kupic taki zel do usg. Moze dzieki temu dotrwam do wizyty. O ile bede umiała znaleźć sersuszko a to podobno ciężko. Acha i mowila ze juz serducha przed 10 tyg sluchala. Ciekawe:)

i codziennie bedziesz to sprawdzac? jak sie czujesz tak w ogole Misiu?

Laski biorę teraz lutkę dopochwowo i okazało się, że mam grzybka. Dostałam jakiś lek dopochwowo, ale jestem tak zakręcona, że teraz nie wiem czy brać jedno i drugie czy nie... Miała tak któraś z Was??

Ja chyba też się zdecyduje tutaj laska za 20e używany z żelem sprzedawała ostatnio.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

od ktorego tygodnia mozna juz za jego pomoca sluchac serduszka?

ktoras zna sie prawie pracy itp? inetresuje mnie to, jak wyglada urlop wychowawczy zaraz po rocznym macierzynskim...od czego zalezy czy sie dostanie kase podczas jego trwania? czy ktoras z Was byla lub jest na platnym wychowawaczym?

reklama
Do góry