reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
nie chce sie klocic, tylko boli mnie to, ze mnie ocenilas na podstawie mojego wpisu, ja zadnej z dziewczyn nie oceniam bo po co? po wpisach mam to zrobic? udzielaj sie, ja do Ciebie nic nie mam tylko przykro mi sie zrobilo jak przeczytaam to co napisalas do mnie/o mnie :no:

Pisałam ogólnie o tym jak można pomylić się w ocenie sytuacji nie mając doświadczenia życiowego Ja tak nieraz zrobiłam pisałam że teraz śmieje się sama z siebie Przecież nie znam cie nie znam tej mamy jej dziecka i nie chodziło mi o ocenę twojej osoby Wiem że kobiety w ciąży biorą wszystko do siebie ale nie sądzę że przegielam tamtym postem złamałam zasady kultury byłam niesprawiedliwa itp nie miałam na myśli że jesteś gowniara czy cokolwiek tam o sobie niby na podstawie mojego postu napisałaś Odniosłam się tylko do tej historii z własnej perspektywy Masakra

nie chce sie klocic, tylko boli mnie to, ze mnie ocenilas na podstawie mojego wpisu, ja zadnej z dziewczyn nie oceniam bo po co? po wpisach mam to zrobic? udzielaj sie, ja do Ciebie nic nie mam tylko przykro mi sie zrobilo jak przeczytaam to co napisalas do mnie/o mnie :no:
Lux rozumiem emocje, ale przecież lookata wcale nic złego nie napisała na Twój temat, ani Cię nie oceniła w żaden sposób...

Lux rozumiem emocje, ale przecież lookata wcale nic złego nie napisała na Twój temat, ani Cię nie oceniła w żaden sposób...
no ja to odebralam inaczej, ze nie wiem nic na temat dzieci i nie mam prawa napisac, ze dziecko kolezanki zle sie zachowalo...albo, ze ja odebralam jego zachowanie jako zle mimo iz nazwal mnie jak nazwal...

reklama
Do góry