reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mam gofeownice Dezala i jest nie do zdarcia. Mogę spindolić przepis a i tak wyjdą super gofry :p

ja chce zazanczyc, ze jak bedzie zamkniety to pewnie juz tam bedziemy i ten pewnie zacznie zanikac i pamietacie jak chcialysmy otworzyc zamkniety dwa tygodnietemu a nagle zaczely dziewczyny nowe dolaczac? nie wiem jak to rozegrac...czy zalozyc zamkniety i na dwa watki jechac? bo jesli sie wkrecimy w zamkniety tu przestaniemy pisac...wiem co bylo na staraczkach, tez mamy zamknieta grupe...i staraczki umary smiercia natualna a zamkniety prosperowal a tu nie o to chodzi...
Powinniśmy jechać na dwa wątki przynajmniej do czasu porodu.

reklama
A nie dezal, nie pamietam nazwy. Nie dawno kupilismy jak kuchnie remontowalismy to caly osprzęt zmienilam i uparlam sie przy okazji na gofrownice. Polska firma ale naprawde dobra. Przepis wrzucony [emoji4] tylko pamietajcie, gofry robia sie od 5-15 minut w zależności od gofrownicy, i wazne jest zeby nie otwierac podczas pieczenia, tylko dopiero na koniec jak wyciagacie [emoji4] dlatego trzeba poznac swoja gofrownice i wiedzieć ile czasu sie w niej robią gofry.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam doświadczenie z poprzedniego forum na BB i wiem, że jakoś się ciągną oba wątki. Na otwartym jest pitu pitu i takie tematy ogólne, a na zamkniętym bardziej osobiste.

Nie mam doswiadczenia na forach, ale nie mozna miec dwoch watkow jednoczesnie? Ten zamkniety bedzie duzo bardziej intymny i beda tam poruszane tematy, ktorych na ogolnym nie chcemy poruszac, ale mozna na niego zerkac i odpowiadac jesli pojawi sie cos nowego :) taki mi sie wydaje[emoji14]

Slinka mi cieknie.. moje ulubione to takiego chrupiace, ale nie twarde. W Rowach jest miejscowka, ktora wbrew pozorom nie jest na glownej promenadzie i maja takie gofry, ze ciezko sie opanowac! :D zawsze pieczone na swiezo, dobre owocki i bita smietana z syfonu... no szal!
Gdzie ? Mow mi tu zaraz to jak tam bede podejde na te wysmienite gofry ! [emoji7]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Niedługo jedziemy na obiad do teścowej, ale może na kolację zrobię jeśli trafię na otwartą żabkę;)
u nas sa otawrte wszystkie zaby, moj jechal na miasto i mowi, ze kolejki tam jak za komuny, my tez jedziemy do tesciowej, ale ja mam ochote zostac w domu, bo baba mnie wkurza ostatnio i to ostro, nie mam prawa powiedziec, ze sie zle czuje, ze mnie mdli, ze brzuch ciagnie, ze spie na stojaco...no szlag mnie trafia juz momentami

Ja też mam doświadczenie z poprzedniego forum na BB i wiem, że jakoś się ciągną oba wątki. Na otwartym jest pitu pitu i takie tematy ogólne, a na zamkniętym bardziej osobiste.
tu na otwartym by sie chcialo wiecej napisac, ale wiadomo kto to czyta...ja mowie jak ze staraczkami bylo, jak otworzylysmy zamkniety to z dnia na dzien ogolny zaczal umierac i stanal w miejscu

reklama
Nie mam doswiadczenia na forach, ale nie mozna miec dwoch watkow jednoczesnie? Ten zamkniety bedzie duzo bardziej intymny i beda tam poruszane tematy, ktorych na ogolnym nie chcemy poruszac, ale mozna na niego zerkac i odpowiadac jesli pojawi sie cos nowego :) taki mi sie wydaje :p

Slinka mi cieknie.. moje ulubione to takiego chrupiace, ale nie twarde. W Rowach jest miejscowka, ktora wbrew pozorom nie jest na glownej promenadzie i maja takie gofry, ze ciezko sie opanowac! :D zawsze pieczone na swiezo, dobre owocki i bita smietana z syfonu... no szal!
no u nas padl otwarty jakis czas temu na staraczkach, i nie wiem jak tu bedzie

Do góry