dlugo juz czekasz na odp?
Nie dopiero dziś miałam chwilę aby napisać. Nie spodziewam się, że dziewczyna siedzi w niedziele na BB
Ja gofry uwielbiam, ale teraz od słodkiego mnie raczej odrzuca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlugo juz czekasz na odp?
no tak, bo tu jakos sie czlowiek hamuje by napisac wszystko o swoim zyciuSpoko. Ważne żebyśmy my wiedziały do czego służy zamknięty. Otwarty niech będzie do pitu pitu
Lux po to właśnie będzie zamkniety czyż nie? Do galerii do kontaktu do zwierzania.
i pewnie watek sie utworzy na ogolnym forum jak my mamy na staraczkach w forach zamknietych i widac go, ale wejsc moge to co sa dodaneNie dopiero dziś miałam chwilę aby napisać. Nie spodziewam się, że dziewczyna siedzi w niedziele na BB
Ja gofry uwielbiam, ale teraz od słodkiego mnie raczej odrzuca![]()
no tez o to mi chodzi, chociaz kto wie czy i po porodzie ktos nie bedzie chcial dolaczycA niech padnie. Ale niech nie pada przed porodem. Bo wierz mi że nawet miesiąc przed może ktoś przyjść i zaangażować się na tyle że zostanie z nami na zamkniętym
Lux, bez urazy, ale chyba trochę przesadzasz w związku z nowymi rządami. Niedługo nie będzie można na tydzień sobie wyjechać bez dostępu do internetu, bo będzie out z grupy ;D To normalne, że ludzie mają swoje życie, pracę, rodzinę i przyjaciół i nie siedzą całymi dniami przed komputerem, żeby płodzić posty. Twoje nastawienie tylko odstraszy nowe mamusie, które najzupełniej w świecie nie mają czasu, by regularnie tu zaglądać. I nie ma to żadnego związku z porządkiem.
u nas sa otawrte wszystkie zaby, moj jechal na miasto i mowi, ze kolejki tam jak za komuny, my tez jedziemy do tesciowej, ale ja mam ochote zostac w domu, bo baba mnie wkurza ostatnio i to ostro, nie mam prawa powiedziec, ze sie zle czuje, ze mnie mdli, ze brzuch ciagnie, ze spie na stojaco...no szlag mnie trafia juz momentami
Wytrawne też można robićNie dopiero dziś miałam chwilę aby napisać. Nie spodziewam się, że dziewczyna siedzi w niedziele na BB
Ja gofry uwielbiam, ale teraz od słodkiego mnie raczej odrzuca![]()