reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
A niech padnie. Ale niech nie pada przed porodem. Bo wierz mi że nawet miesiąc przed może ktoś przyjść i zaangażować się na tyle że zostanie z nami na zamkniętym

Nie dopiero dziś miałam chwilę aby napisać. Nie spodziewam się, że dziewczyna siedzi w niedziele na BB ;)

Ja gofry uwielbiam, ale teraz od słodkiego mnie raczej odrzuca ;)
i pewnie watek sie utworzy na ogolnym forum jak my mamy na staraczkach w forach zamknietych i widac go, ale wejsc moge to co sa dodane

Lux, bez urazy, ale chyba trochę przesadzasz w związku z nowymi rządami. Niedługo nie będzie można na tydzień sobie wyjechać bez dostępu do internetu, bo będzie out z grupy ;D To normalne, że ludzie mają swoje życie, pracę, rodzinę i przyjaciół i nie siedzą całymi dniami przed komputerem, żeby płodzić posty. Twoje nastawienie tylko odstraszy nowe mamusie, które najzupełniej w świecie nie mają czasu, by regularnie tu zaglądać. I nie ma to żadnego związku z porządkiem.

Anio ja się zgadzam z Lux. Wiem o co jei chodzi. Ja nie lubię takiego podczytywania. Ktos kto sie udziela i pisze o sobie a ktos tam czyta wszystko i nie pisze. Glupio tak.

A jesli chodzi i to ze sie martwisz to moze skocz na ip. Sprawdz czy wszystko dobrze. Bedziesz spokojniejsza.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

u nas sa otawrte wszystkie zaby, moj jechal na miasto i mowi, ze kolejki tam jak za komuny, my tez jedziemy do tesciowej, ale ja mam ochote zostac w domu, bo baba mnie wkurza ostatnio i to ostro, nie mam prawa powiedziec, ze sie zle czuje, ze mnie mdli, ze brzuch ciagnie, ze spie na stojaco...no szlag mnie trafia juz momentami

Na szczęście moja teściowa jest super, bardzo pomocna, życzliwa, staje po mojej stronie itp. No może trochę za bardzo się wtrąca w niektóre sprawy i za dużo czasem gada, ale powoli uczę się to olewać;)

reklama
Super pomysł z tym zlotem w Ustce :))) Tez bym chciała. Niestety nie wiem jeszcze dokladnie kiedy bede w pl, prawdopodobnie koniec czerwca albo lipiec. A i tak miałabym troche daleko. Zobaczymy jeszcze, jak bedzie juz pewne ze sie spotykacie to moze cos pokombinuje :D

Do góry