daj przepis, bo zawsze jak tesciowa robila to takie twarde wychodzily i szlo ich jescCo do gofrow to ja mam taka super gofrownice i chyba zrobie sobie gofry [emoji4][emoji4] rzuce Wam zaraz sprawdzony przepis na kulinarny, naprawde pycha, takie jak z budki. A jak weźmie sie do nich ubije smietanke 30% to juz totalny wypas [emoji7]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mojeboje
Fanka BB :)
Dezal? Najlepsza gofrownica, niezniszczalna i gofry zawsze wychodzą super W sumie nieważne jaki przepis użyjęCo do gofrow to ja mam taka super gofrownice i chyba zrobie sobie gofry [emoji4][emoji4] rzuce Wam zaraz sprawdzony przepis na kulinarny, naprawde pycha, takie jak z budki. A jak weźmie sie do nich ubije smietanke 30% to juz totalny wypas [emoji7]
Dawaj przepis!! ' [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Co do gofrow to ja mam taka super gofrownice i chyba zrobie sobie gofry [emoji4][emoji4] rzuce Wam zaraz sprawdzony przepis na kulinarny, naprawde pycha, takie jak z budki. A jak weźmie sie do nich ubije smietanke 30% to juz totalny wypas [emoji7]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
i nawet cena fajna, dlugo juz ja masz?Dezal? Najlepsza gofrownica, niezniszczalna i gofry zawsze wychodzą super W sumie nieważne jaki przepis użyję
moze tez se z tej firmy kupie, tak mnie na gofry naszlo
wszystkie? male moga byc czynne, no zabka, malpka lub groszek albo te gdzie moga siedziec wlasciciele, u nas kolo blokow groszek i zabka czynne od 10-tejMiałam ochotę na gofry właśnie ale mężuś nie kupił śmietanki wczoraj a dzisiaj sklepy zamnknięte. No trudno.
Dziękuję za kciukiWszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki i koniecznie daj znać po, [emoji6]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
mojeboje
i nawet cena fajna, dlugo juz ja masz?
moze tez se z tej firmy kupie, tak mnie na gofry naszlo
Ja mam kilka lat, używam mniej więcej raz na dwa miesiące. Moi rodzice mają identyczną kupioną jeszcze w latach 90tych.
reklama
MyDream
Nie mam doswiadczenia na forach, ale nie mozna miec dwoch watkow jednoczesnie? Ten zamkniety bedzie duzo bardziej intymny i beda tam poruszane tematy, ktorych na ogolnym nie chcemy poruszac, ale mozna na niego zerkac i odpowiadac jesli pojawi sie cos nowego taki mi sie wydajeja chce zazanczyc, ze jak bedzie zamkniety to pewnie juz tam bedziemy i ten pewnie zacznie zanikac i pamietacie jak chcialysmy otworzyc zamkniety dwa tygodnietemu a nagle zaczely dziewczyny nowe dolaczac? nie wiem jak to rozegrac...czy zalozyc zamkniety i na dwa watki jechac? bo jesli sie wkrecimy w zamkniety tu przestaniemy pisac...wiem co bylo na staraczkach, tez mamy zamknieta grupe...i staraczki umary smiercia natualna a zamkniety prosperowal a tu nie o to chodzi...
Slinka mi cieknie.. moje ulubione to takiego chrupiace, ale nie twarde. W Rowach jest miejscowka, ktora wbrew pozorom nie jest na glownej promenadzie i maja takie gofry, ze ciezko sie opanowac! zawsze pieczone na swiezo, dobre owocki i bita smietana z syfonu... no szal!Co do gofrow to ja mam taka super gofrownice i chyba zrobie sobie gofry [emoji4][emoji4] rzuce Wam zaraz sprawdzony przepis na kulinarny, naprawde pycha, takie jak z budki. A jak weźmie sie do nich ubije smietanke 30% to juz totalny wypas [emoji7]