reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Co do gofrow to ja mam taka super gofrownice i chyba zrobie sobie gofry [emoji4][emoji4] rzuce Wam zaraz sprawdzony przepis na kulinarny, naprawde pycha, takie jak z budki. A jak weźmie sie do nich ubije smietanke 30% to juz totalny wypas [emoji7]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
daj przepis, bo zawsze jak tesciowa robila to takie twarde wychodzily i szlo ich jesc

reklama
Co do gofrow to ja mam taka super gofrownice i chyba zrobie sobie gofry [emoji4][emoji4] rzuce Wam zaraz sprawdzony przepis na kulinarny, naprawde pycha, takie jak z budki. A jak weźmie sie do nich ubije smietanke 30% to juz totalny wypas [emoji7]

Dezal? Najlepsza gofrownica, niezniszczalna i gofry zawsze wychodzą super:) W sumie nieważne jaki przepis użyję:)

Nie jestem z Poznania ale jeżeli chodzi o prenatalne to tak jak piszesz robi się to między 12-14 ja jak się umawiałam na te badanie to pytali o termin OM i wg. tego zapisywał wizytę, szybciej oczywiście ze swoim ginekologiem skonsultowalam

Dawaj przepis!! ' [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam ochotę na gofry właśnie ale mężuś nie kupił śmietanki wczoraj a dzisiaj sklepy zamnknięte. No trudno.

reklama
ja chce zazanczyc, ze jak bedzie zamkniety to pewnie juz tam bedziemy i ten pewnie zacznie zanikac i pamietacie jak chcialysmy otworzyc zamkniety dwa tygodnietemu a nagle zaczely dziewczyny nowe dolaczac? nie wiem jak to rozegrac...czy zalozyc zamkniety i na dwa watki jechac? bo jesli sie wkrecimy w zamkniety tu przestaniemy pisac...wiem co bylo na staraczkach, tez mamy zamknieta grupe...i staraczki umary smiercia natualna a zamkniety prosperowal a tu nie o to chodzi...
Nie mam doswiadczenia na forach, ale nie mozna miec dwoch watkow jednoczesnie? Ten zamkniety bedzie duzo bardziej intymny i beda tam poruszane tematy, ktorych na ogolnym nie chcemy poruszac, ale mozna na niego zerkac i odpowiadac jesli pojawi sie cos nowego :) taki mi sie wydaje :p

Slinka mi cieknie.. moje ulubione to takiego chrupiace, ale nie twarde. W Rowach jest miejscowka, ktora wbrew pozorom nie jest na glownej promenadzie i maja takie gofry, ze ciezko sie opanowac! :D zawsze pieczone na swiezo, dobre owocki i bita smietana z syfonu... no szal!

Do góry