madzialenka3009
Fanka BB :)
Ja jestem ze Zgierza koło Łodzi. Ale zawsze jeżdżę nad morze na urlop.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to za wielka promocja? Bo mój D zanim wróci do domu miał jechać kupić młodej jakieś ciuchy. Ja nic nie kupuję, bo wszystko mam. Dopiero jeśli się okaże, że dziewczyna, to coś będę kupowała, bo dla chłopca, to kompletnie nie mam potrzeby kupować niczego.Właśnie w radio reklamują wielkie promocje w Smyku, może kogoś taka informacja zainteresuje. W ogóle to sama się zastanawiam czy nie zacząć chodzić po sklepach za ciuszkami zimowymi z wyprzedaży. Wiem, że jeszcze wcześnie, że nie wiadomo jaka płeć i tak dalej.. ale później wszystko będzie kosztowało 4 razy tyle co teraz, a są przecież ciuszki unisex![]()
Ojj tak, czekolada przy takim chlodnym,Oczywiścieu mnie też jak Ustka to gofry obowiązkowo. Poza sezonem letnim dorzucam do nich jeszcze gorącą czekoladę i jestem w niebie
ach, bliźniacze ciężarówki nie tylko z daty jesteśmy, jak widzę
we dwie byśmy na pewno jakoś dojechały nad to morze... chyba ;D hihi
Ja tez nie lubie siedziec w jednym miejscu za dlugo, ale jak tydzien mam intensywny to w weekend lubie pobumelowac na kanapie z ksiazka w rekuJa wciąż na balkonie. W jednej dłoni książka, w drugiej kubek z sokiem pomidorowym... telefon na stoliku czuwa, żebym mogła w przerwach pomiędzy kolejnymi stronami do Was zaglądać. Coś mi jednak mówi, że mimo wszystko to będzie dłuuuga sobota. Nie lubię tak siedzieć w jednym miejcu, nie umiem po prostu.
Takie chrupiace i jeszcze sezonowe owoce do tego ...Oj tak gofry w Ustce najlepsze i najbardziej wypasione. I ta bita śmietana [emoji7]
Dokładnych szczegółów nie znam, jednym uchem usłyszałam w przerwie od czytaniaA co to za wielka promocja? Bo mój D zanim wróci do domu miał jechać kupić młodej jakieś ciuchy. Ja nic nie kupuję, bo wszystko mam. Dopiero jeśli się okaże, że dziewczyna, to coś będę kupowała, bo dla chłopca, to kompletnie nie mam potrzeby kupować niczego.
To najpierw się spotkamy u mnie, bo stąd to już prosta droga do UstkiOjj tak, czekolada przy takim chlodnym,
rzeskim powietrzu to zimowy must have!
Nad morze napewno, ale czy do Ustki..
Ja tez nie lubie siedziec w jednym miejscu za dlugo, ale jak tydzien mam intensywny to w weekend lubie pobumelowac na kanapie z ksiazka w rekuCo dobrego czytasz?
Takie chrupiace i jeszcze sezonowe owoce do tego ...
Nie tyle się boję, co nie czuję się za kierownicą pewnie i nie muszę się do jazdy nigdy zmuszać, bo mnie mąż wozidoczytalam
Ania boisz sie jezdzic autem? ja codziennie ogrom km robie
dlugo masz prawko? ja jakies 13 latNie tyle się boję, co nie czuję się za kierownicą pewnie i nie muszę się do jazdy nigdy zmuszać, bo mnie mąż wozirzadko prowadzę i zdaję sobie sprawę z tego, że nie idzie mi to najlepiej. Póki nie ma takiej potrzeby to kluczyków nie dotykam
![]()