reklama
elifit
Moderatorka
U mnie na obiad szczawiówka mniaaammm
Plany na dziś? Tata z dziecmi idzie na festyn, ja uczę i potem do nich dołączę
Mnie też biust nie urósł bo kp
anio0
Fanka BB :)
Oczywiście u mnie też jak Ustka to gofry obowiązkowo. Poza sezonem letnim dorzucam do nich jeszcze gorącą czekoladę i jestem w niebie ach, bliźniacze ciężarówki nie tylko z daty jesteśmy, jak widzę we dwie byśmy na pewno jakoś dojechały nad to morze... chyba ;D hihiPozytywnie Wam zazdroszcze! Bawcie sie dobrze, odpoczywajcie na maksa i wracajcie z nowa energia
Bede w lipcu, to pojedziemy razem! co prawda ja juz sie totalnie odzwyczailam od jazdy po prawej stronie i stwarzam jeszcze wieksze zagrozenie, ale co dwie niebezpieczne ciezarowki na drodze to nie jedna ;-)
Pomyslalam o Ustce i . . gofra bym zjadla!
Antiope
A u nas beznadziejna pogoda i w ogóle nie ma się co z domu ruszać. D pojechał po córkę i jak przyjadą, to pewnie spędzimy popołudnie w domu grając w jakieś gry. Jutro ma też padać, więc może skoczymy do jakiegoś muzeum, albo coś.Ja dzisiaj sama w domu siedzę pewnie dzień mi minie na balkonie, z książką w ręku. Niestety, całą rodzinę, przyjaciół i znajomych mam ok. 240 km stąd, a mąż jest żołnierzem i poszedł rano na 24h służbę :/ gdybym miała więcej wiary w swoje możliwości, to bym wzięła samochód i ruszyła nad morze, bo do Ustki mam jakieś 15 km, ale że jeżdżę bardzo rzadko i wciąż stwarzam zagrożenie dla siebie, innych kierowców, pieszych i zwierząt, to samochód stoi w garażu, a plaża w mojej głowie
anio0
Biust biustem, ale gdzie mój brzuch ja pytam? mam nadzieję, że to po prostu wzdęcia odpuściły, albo woda z organizmu sobie wyszła, a nie coś złego.U mnie na obiad szczawiówka mniaaammm
anio0
A u nas beznadziejna pogoda i w ogóle nie ma się co z domu ruszać. D pojechał po córkę i jak przyjadą, to pewnie spędzimy popołudnie w domu grając w jakieś gry. Jutro ma też padać, więc może skoczymy do jakiegoś muzeum, albo coś.
Ja wciąż na balkonie. W jednej dłoni książka, w drugiej kubek z sokiem pomidorowym... telefon na stoliku czuwa, żebym mogła w przerwach pomiędzy kolejnymi stronami do Was zaglądać. Coś mi jednak mówi, że mimo wszystko to będzie dłuuuga sobota. Nie lubię tak siedzieć w jednym miejcu, nie umiem po prostu.
elifit
Moderatorka
A ja się czuję bez siły i najchętniej przeleżałabym cały dzień :/
anio0
Właśnie w radio reklamują wielkie promocje w Smyku, może kogoś taka informacja zainteresuje. W ogóle to sama się zastanawiam czy nie zacząć chodzić po sklepach za ciuszkami zimowymi z wyprzedaży. Wiem, że jeszcze wcześnie, że nie wiadomo jaka płeć i tak dalej.. ale później wszystko będzie kosztowało 4 razy tyle co teraz, a są przecież ciuszki unisex
madzialenka3009
Oj tak gofry w Ustce najlepsze i najbardziej wypasione. I ta bita śmietana [emoji7]Oczywiście u mnie też jak Ustka to gofry obowiązkowo. Poza sezonem letnim dorzucam do nich jeszcze gorącą czekoladę i jestem w niebie ach, bliźniacze ciężarówki nie tylko z daty jesteśmy, jak widzę we dwie byśmy na pewno jakoś dojechały nad to morze... chyba ;D hihi
reklama
anio0
A Ty skąd jesteś, kochana? to może rzeczywiście zrobimy sobie w lipcu wielki ustkowy (ustecki?) zlotOj tak gofry w Ustce najlepsze i najbardziej wypasione. I ta bita śmietana [emoji7]