reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ej a mi to w ogóle biust nie urósł dalej miękki i mały może to przez laktacje... Zazdroszczę wszystkim leżącym sama dziś z łóżka najchętniej bym nie wychodziła szkoda że dzieci nie lubią tyle leżeć co dorośli :p

reklama
U mnie na obiad szczawiówka mniaaammm

Plany na dziś? Tata z dziecmi idzie na festyn, ja uczę i potem do nich dołączę

Mnie też biust nie urósł bo kp

Pozytywnie Wam zazdroszcze! :) Bawcie sie dobrze, odpoczywajcie na maksa i wracajcie z nowa energia :)

Bede w lipcu, to pojedziemy razem! :) co prawda ja juz sie totalnie odzwyczailam od jazdy po prawej stronie i stwarzam jeszcze wieksze zagrozenie, ale co dwie niebezpieczne ciezarowki na drodze to nie jedna ;-)
Pomyslalam o Ustce i . . gofra bym zjadla! :p
Oczywiście :D u mnie też jak Ustka to gofry obowiązkowo. Poza sezonem letnim dorzucam do nich jeszcze gorącą czekoladę i jestem w niebie :D ach, bliźniacze ciężarówki nie tylko z daty jesteśmy, jak widzę ;) we dwie byśmy na pewno jakoś dojechały nad to morze... chyba ;D hihi

Ja dzisiaj sama w domu siedzę :( pewnie dzień mi minie na balkonie, z książką w ręku. Niestety, całą rodzinę, przyjaciół i znajomych mam ok. 240 km stąd, a mąż jest żołnierzem i poszedł rano na 24h służbę :/ gdybym miała więcej wiary w swoje możliwości, to bym wzięła samochód i ruszyła nad morze, bo do Ustki mam jakieś 15 km, ale że jeżdżę bardzo rzadko i wciąż stwarzam zagrożenie dla siebie, innych kierowców, pieszych i zwierząt, to samochód stoi w garażu, a plaża w mojej głowie ;)
A u nas beznadziejna pogoda i w ogóle nie ma się co z domu ruszać. D pojechał po córkę i jak przyjadą, to pewnie spędzimy popołudnie w domu grając w jakieś gry. Jutro ma też padać, więc może skoczymy do jakiegoś muzeum, albo coś.

U mnie na obiad szczawiówka mniaaammm

Plany na dziś? Tata z dziecmi idzie na festyn, ja uczę i potem do nich dołączę

Mnie też biust nie urósł bo kp
Biust biustem, ale gdzie mój brzuch ja pytam? ;) mam nadzieję, że to po prostu wzdęcia odpuściły, albo woda z organizmu sobie wyszła, a nie coś złego.

A u nas beznadziejna pogoda i w ogóle nie ma się co z domu ruszać. D pojechał po córkę i jak przyjadą, to pewnie spędzimy popołudnie w domu grając w jakieś gry. Jutro ma też padać, więc może skoczymy do jakiegoś muzeum, albo coś.

Ja wciąż na balkonie. W jednej dłoni książka, w drugiej kubek z sokiem pomidorowym... telefon na stoliku czuwa, żebym mogła w przerwach pomiędzy kolejnymi stronami do Was zaglądać. Coś mi jednak mówi, że mimo wszystko to będzie dłuuuga sobota. Nie lubię tak siedzieć w jednym miejcu, nie umiem po prostu.

Właśnie w radio reklamują wielkie promocje w Smyku, może kogoś taka informacja zainteresuje. W ogóle to sama się zastanawiam czy nie zacząć chodzić po sklepach za ciuszkami zimowymi z wyprzedaży. Wiem, że jeszcze wcześnie, że nie wiadomo jaka płeć i tak dalej.. ale później wszystko będzie kosztowało 4 razy tyle co teraz, a są przecież ciuszki unisex :)

Oczywiście :D u mnie też jak Ustka to gofry obowiązkowo. Poza sezonem letnim dorzucam do nich jeszcze gorącą czekoladę i jestem w niebie :D ach, bliźniacze ciężarówki nie tylko z daty jesteśmy, jak widzę ;) we dwie byśmy na pewno jakoś dojechały nad to morze... chyba ;D hihi
Oj tak gofry w Ustce najlepsze i najbardziej wypasione. I ta bita śmietana [emoji7]

reklama
Do góry