reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

ja raczej nie mam problemów za kierownica, maz mowi ze dobrze jezdze. Mam prawko od 2009r.

Agucha ale Wam dobrze z tym wyjazdem, a gdzie jedziecie bo nie doczytałam?

dziś jakos lajtowo z mdłościami ale nie zamartwiam się bo to nie pomoze, leci mi 10tydz może już powoli będą ustepowac ;)

u nas dwa ciasta upieczone sernik i krolewiec , poobieralam warzywa na salatke i tesciowa teraz konczy, jutro tesciowa ma imieniny

reklama
U nas podoga masakryczna , pada i zimno jest strasznie.
Zazdroszczę piękniej pogody :-)
Dziecie spi , a matka ma trochę czasu dla siebie :-)
Co chodzi o jazdę samochodem, dopiero jak byłam w ciąży z synkiem zaczęłam jeździć, bo jak sobie pomyślałam, że będę musiała prosić ciągle kogoś jak będę musiałam gdzieś pojechać z synkiem albo M. ciągle będzie musiał brać wolne to się zawzięłam w sobie i jeżdżę :) prawko mam prawie 10 lat :)

Elifit, śniło mi się właśnie ze kupiłaś (albo dostałas w prezencie) wymarzony autobus i oczywiście byłaś kierowcą :)

Ja jezdze z tym ze lubie wiedziec gdzie mam jechac. A od godziny dzwonie do kolezanki a tel ma rozladowany. Miala mi ciacho z krusxonka upiec I chcuakam juz jechac po nie. No jak juz za mna chodzi to nie moge z glowy wybic.

Hej mam pytanie dotyczace ubezpieczenia
Jestem ubezpieczona w firmie u narzeczonego on ma ubezpieczenie grupowe w ergo hesti . Powiedzcie mi tez czy karecja na leczenie dotyczy tez wizyt u lekarza czy to to samo . I powiedzcie mi ile czasu po dopisaniu przez waszego partnera/meza urochomilo wam sie ubezpieczenie . Dzieki z góry za odp

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas podoga masakryczna , pada i zimno jest strasznie.
Zazdroszczę piękniej pogody :-)
Dziecie spi , a matka ma trochę czasu dla siebie :-)
Co chodzi o jazdę samochodem, dopiero jak byłam w ciąży z synkiem zaczęłam jeździć, bo jak sobie pomyślałam, że będę musiała prosić ciągle kogoś jak będę musiałam gdzieś pojechać z synkiem albo M. ciągle będzie musiał brać wolne to się zawzięłam w sobie i jeżdżę :) prawko mam prawie 10 lat :)
To prawda, kiedy się ma dziecko, to prawo jazdy i samochód są wyjątkowo przydatne. :)

Ja mam prawo jazdy od 2002 roku ale wcale nie uważam się za jakiegoś super kierowcę, chociaz mąż uważa że dobrze jeżdżę, bezpiecznie. Ale nie lubię parkować w prawo i tyłem;) i ja w sumie nie mam wyjścia bo mąż jeszcze nie zrobił prawa jazdy. Długo nie miał potrzeby a potem nie miał czasu.

A u nas ladna pogoda która pokrzyżowała nam plany ;) nastawialam się na zimno i deszcz, siedzenie w domu i porządki a tu pięknie, ciepło, słońce świeci. Spontanicznie wybraliśmy się do parku po drugiej stronie miasta a potem na obiad i zakupy do ikei. Jestem mega zmęczona ale przynajmniej mąż ma wreszcie wygodny fotel do komputera. Pracuje w domu wiec jest to szczególnie ważne.

reklama
A moja corcia dzis wystepowala na przedstawieniu w szkole z okazji Dnia Ziemi (co rok szkola urzadza taka impreze) i maz nas zawiozl o 13:30 i pojechal do pracy. Na poczatku bylo ok, ale potem zjawily sie mdlosci i bylo coraz gorzej.. Wrocilysmy dopiero po 17 do domu i jestem padnieta [emoji17] i okropnie mnie muli, siadly mi chyba na zoladku prazone zjedzone w szkole..

Co do wakacji, my do Rowów jedziemy w drugiej polowie lipca [emoji4]

Jesli chodzi o Grupon, duzo ludzi tam sprzedaje po prostu chinszczyzne z aliexpress dostępna za grosze..

Ja mam duza wade oczu i astygmatyzm i dlugo nosilam okulary i bardzo mnie denerwowaly wiec w tym roku przerzucilam sie na soczewki day&night czyli zmieniam co 30 dni i moge je nosic caly czas dzien i noc. W tym roju kupilam sobie rowniez okulary przeciwsloneczne w avon, dosc takie, fajnie leza i fajnie sie patrzy, ale jak juz mowilam nie lubie nosic okularow wiec ubieram tylko w samochodzie przy duzym sloncu.

Co do prawka to ja nie mam. Boje sie jezdzic i nie bede sie zmuszala. Jezdze z mezem wszedzie i jest ok [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry