reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

ja raczej nie mam problemów za kierownica, maz mowi ze dobrze jezdze. Mam prawko od 2009r.

Agucha ale Wam dobrze z tym wyjazdem, a gdzie jedziecie bo nie doczytałam?

dziś jakos lajtowo z mdłościami ale nie zamartwiam się bo to nie pomoze, leci mi 10tydz może już powoli będą ustepowac ;)

u nas dwa ciasta upieczone sernik i krolewiec , poobieralam warzywa na salatke i tesciowa teraz konczy, jutro tesciowa ma imieniny

reklama
U nas podoga masakryczna , pada i zimno jest strasznie.
Zazdroszczę piękniej pogody :-)
Dziecie spi , a matka ma trochę czasu dla siebie :-)
Co chodzi o jazdę samochodem, dopiero jak byłam w ciąży z synkiem zaczęłam jeździć, bo jak sobie pomyślałam, że będę musiała prosić ciągle kogoś jak będę musiałam gdzieś pojechać z synkiem albo M. ciągle będzie musiał brać wolne to się zawzięłam w sobie i jeżdżę :) prawko mam prawie 10 lat :)

Elifit, śniło mi się właśnie ze kupiłaś (albo dostałas w prezencie) wymarzony autobus i oczywiście byłaś kierowcą :)

Ja jezdze z tym ze lubie wiedziec gdzie mam jechac. A od godziny dzwonie do kolezanki a tel ma rozladowany. Miala mi ciacho z krusxonka upiec I chcuakam juz jechac po nie. No jak juz za mna chodzi to nie moge z glowy wybic.

Hej mam pytanie dotyczace ubezpieczenia
Jestem ubezpieczona w firmie u narzeczonego on ma ubezpieczenie grupowe w ergo hesti . Powiedzcie mi tez czy karecja na leczenie dotyczy tez wizyt u lekarza czy to to samo . I powiedzcie mi ile czasu po dopisaniu przez waszego partnera/meza urochomilo wam sie ubezpieczenie . Dzieki z góry za odp

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas podoga masakryczna , pada i zimno jest strasznie.
Zazdroszczę piękniej pogody :-)
Dziecie spi , a matka ma trochę czasu dla siebie :-)
Co chodzi o jazdę samochodem, dopiero jak byłam w ciąży z synkiem zaczęłam jeździć, bo jak sobie pomyślałam, że będę musiała prosić ciągle kogoś jak będę musiałam gdzieś pojechać z synkiem albo M. ciągle będzie musiał brać wolne to się zawzięłam w sobie i jeżdżę :) prawko mam prawie 10 lat :)
To prawda, kiedy się ma dziecko, to prawo jazdy i samochód są wyjątkowo przydatne. :)

Ja mam prawo jazdy od 2002 roku ale wcale nie uważam się za jakiegoś super kierowcę, chociaz mąż uważa że dobrze jeżdżę, bezpiecznie. Ale nie lubię parkować w prawo i tyłem;) i ja w sumie nie mam wyjścia bo mąż jeszcze nie zrobił prawa jazdy. Długo nie miał potrzeby a potem nie miał czasu.

A u nas ladna pogoda która pokrzyżowała nam plany ;) nastawialam się na zimno i deszcz, siedzenie w domu i porządki a tu pięknie, ciepło, słońce świeci. Spontanicznie wybraliśmy się do parku po drugiej stronie miasta a potem na obiad i zakupy do ikei. Jestem mega zmęczona ale przynajmniej mąż ma wreszcie wygodny fotel do komputera. Pracuje w domu wiec jest to szczególnie ważne.

reklama
A moja corcia dzis wystepowala na przedstawieniu w szkole z okazji Dnia Ziemi (co rok szkola urzadza taka impreze) i maz nas zawiozl o 13:30 i pojechal do pracy. Na poczatku bylo ok, ale potem zjawily sie mdlosci i bylo coraz gorzej.. Wrocilysmy dopiero po 17 do domu i jestem padnieta [emoji17] i okropnie mnie muli, siadly mi chyba na zoladku prazone zjedzone w szkole..

Co do wakacji, my do Rowów jedziemy w drugiej polowie lipca [emoji4]

Jesli chodzi o Grupon, duzo ludzi tam sprzedaje po prostu chinszczyzne z aliexpress dostępna za grosze..

Ja mam duza wade oczu i astygmatyzm i dlugo nosilam okulary i bardzo mnie denerwowaly wiec w tym roku przerzucilam sie na soczewki day&night czyli zmieniam co 30 dni i moge je nosic caly czas dzien i noc. W tym roju kupilam sobie rowniez okulary przeciwsloneczne w avon, dosc takie, fajnie leza i fajnie sie patrzy, ale jak juz mowilam nie lubie nosic okularow wiec ubieram tylko w samochodzie przy duzym sloncu.

Co do prawka to ja nie mam. Boje sie jezdzic i nie bede sie zmuszala. Jezdze z mezem wszedzie i jest ok [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry