reklama
creativo
Fanka BB :)
Lux jestem za jak najbardziej o ile oczywiscie masz czas kochana ja to raz jestem raz mnie nie ma na forum... dlatego nawet nie mysle o byciu modem hihi
Wczoraj bylismy nad jeziorkiem wybyczylam sie na pomoscie i odprezylam super bylo jeszcze tak fajnie na nim kolysalo bo wiatr wial
Sprawdzalam wczoraj wielkosc moich cycolow zalozylam poprzedni stanik i jednak nie zmalaly troche nawet urosly wiec jestem dobrej mysli, ze wszystko ok byle do poniedzialkowej wizyty dotrwac ale teraz juz mi szybko leci luby nie moze ze mna isc za to mama zaproponowala ze przyjedzie do przychodni posiedziec ze mna przed gabinetem nie bede sie tak stresowala nienawidze lekarzy zawsze mnie to stresuje obojetnie do kogo ide ... ale to dlatego, ze za mlodu wiele od nich wycierpialam nikt mi nie tlumaczyl co mi bedzie robil po czym sie okazalo, ze a to mam zamrazane naczynka w nosie od ciaglych krwotokow co strasznie bolalo albo przypalane i tak na zmiane... wiec teraz mam traume jak ide do kazdego lekarza moze w ciazy mi przejdzie jesli wszystko bedzie ok caly czas
Wczoraj bylismy nad jeziorkiem wybyczylam sie na pomoscie i odprezylam super bylo jeszcze tak fajnie na nim kolysalo bo wiatr wial
Sprawdzalam wczoraj wielkosc moich cycolow zalozylam poprzedni stanik i jednak nie zmalaly troche nawet urosly wiec jestem dobrej mysli, ze wszystko ok byle do poniedzialkowej wizyty dotrwac ale teraz juz mi szybko leci luby nie moze ze mna isc za to mama zaproponowala ze przyjedzie do przychodni posiedziec ze mna przed gabinetem nie bede sie tak stresowala nienawidze lekarzy zawsze mnie to stresuje obojetnie do kogo ide ... ale to dlatego, ze za mlodu wiele od nich wycierpialam nikt mi nie tlumaczyl co mi bedzie robil po czym sie okazalo, ze a to mam zamrazane naczynka w nosie od ciaglych krwotokow co strasznie bolalo albo przypalane i tak na zmiane... wiec teraz mam traume jak ide do kazdego lekarza moze w ciazy mi przejdzie jesli wszystko bedzie ok caly czas
elifit
Moderatorka
Lux ty wprawiona w boju kobieta jesteś, na bb chyba w rankingu przodujesz
Jak najbardziej popieram twoją kandydaturę na moda
aneta_ck
dobry babole!
dostalam mila wiadomosc od adminki Anki Slusarczyk w prosba bym przejela nasz watek po Agnesis....jak sie macie do tego? zgadzacie sie?
mdlosci sa, ale w nocy byly mniejsze, bo wzielam te czopki, teraz ide cos zjesc,moze mi sie uda
Super jasne ze tak
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
anio0
Dzień dobry Kobitki witam nowe grudniówki!
Kurcze, ale dzisiaj sen miałam :/ że zaczęłam krwawić jak szalona i nie wiedziałam co z tym fantem zrobić aż mam teraz szalone myśli w głowie, skupiam się na lekkich bólach podbrzusza i panika chyba sama mi się rodzi w głowie. Pociesza mnie myśl, że w 8t5d byłam u gina i widziałam silne serduszko i Fasola, który wtedy już dobił do 2cm z drugiej jednak strony, stracić ciążę można zawsze, a takie sny są przynajmniej niepokojące... ech... a jak tam u Was się piątek rozpoczyna?
Kurcze, ale dzisiaj sen miałam :/ że zaczęłam krwawić jak szalona i nie wiedziałam co z tym fantem zrobić aż mam teraz szalone myśli w głowie, skupiam się na lekkich bólach podbrzusza i panika chyba sama mi się rodzi w głowie. Pociesza mnie myśl, że w 8t5d byłam u gina i widziałam silne serduszko i Fasola, który wtedy już dobił do 2cm z drugiej jednak strony, stracić ciążę można zawsze, a takie sny są przynajmniej niepokojące... ech... a jak tam u Was się piątek rozpoczyna?
anio0
Też mi się wydaje, że Lux ma najwięcej czasu na takie rzeczy. Ja bym nie mogła się uwiązać na przykład do laptopa czy telefonu w ten sposób, bo wiecznie jestem w biegu i najzwyczajniej w świecie wolę się skupić na innych sprawunkachLux ty wprawiona w boju kobieta jesteś, na bb chyba w rankingu przodujesz
elifit
Moderatorka
Ania bóle podbrzusza są normalne, ja też miewam.
madzialenka3009
Dzień dobry Dziewczyny.
Lux jestem za.
Lux jestem za.
reklama
OMG!! A ona co? To tak z troski czy jak?Siostra wlasnie mi napisala wiadomosc, ze zyczy mi powodzenia w tej ciazy skoro wszyscy na okolo wiedza, ze w ciazy jestem bo jeszcze wszystko sie moze wydarzyc !
Nie ma to jak zyczyc komus dobrze...
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom