reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux jestem za jak najbardziej o ile oczywiscie masz czas kochana ;) ja to raz jestem raz mnie nie ma na forum... dlatego nawet nie mysle o byciu modem hihi
Wczoraj bylismy nad jeziorkiem wybyczylam sie na pomoscie i odprezylam super bylo jeszcze tak fajnie na nim kolysalo bo wiatr wial

Sprawdzalam wczoraj wielkosc moich cycolow zalozylam poprzedni stanik i jednak nie zmalaly troche nawet urosly wiec jestem dobrej mysli, ze wszystko ok byle do poniedzialkowej wizyty dotrwac ale teraz juz mi szybko leci ;) luby nie moze ze mna isc za to mama zaproponowala ze przyjedzie do przychodni posiedziec ze mna przed gabinetem nie bede sie tak stresowala nienawidze lekarzy zawsze mnie to stresuje obojetnie do kogo ide ... ale to dlatego, ze za mlodu wiele od nich wycierpialam nikt mi nie tlumaczyl co mi bedzie robil po czym sie okazalo, ze a to mam zamrazane naczynka w nosie od ciaglych krwotokow co strasznie bolalo albo przypalane i tak na zmiane... wiec teraz mam traume jak ide do kazdego lekarza moze w ciazy mi przejdzie jesli wszystko bedzie ok caly czas ;)

Dzień dobry Kobitki :) witam nowe grudniówki!
Kurcze, ale dzisiaj sen miałam :/ że zaczęłam krwawić jak szalona i nie wiedziałam co z tym fantem zrobić :( aż mam teraz szalone myśli w głowie, skupiam się na lekkich bólach podbrzusza i panika chyba sama mi się rodzi w głowie. Pociesza mnie myśl, że w 8t5d byłam u gina i widziałam silne serduszko i Fasola, który wtedy już dobił do 2cm :) z drugiej jednak strony, stracić ciążę można zawsze, a takie sny są przynajmniej niepokojące... ech... a jak tam u Was się piątek rozpoczyna?

Lux ty wprawiona w boju kobieta jesteś, na bb chyba w rankingu przodujesz ;)
Jak najbardziej popieram twoją kandydaturę na moda :)
Też mi się wydaje, że Lux ma najwięcej czasu na takie rzeczy. Ja bym nie mogła się uwiązać na przykład do laptopa czy telefonu w ten sposób, bo wiecznie jestem w biegu i najzwyczajniej w świecie wolę się skupić na innych sprawunkach :)

Siostra wlasnie mi napisala wiadomosc, ze zyczy mi powodzenia w tej ciazy skoro wszyscy na okolo wiedza, ze w ciazy jestem bo jeszcze wszystko sie moze wydarzyc !
Nie ma to jak zyczyc komus dobrze...

reklama
Do góry