reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Jak zawsze kładę sie juz do lozka. Zaraz małego uspie ( tak tak spi z nami do 18;) ) i mam parę chwil dla siebie. Poczytam troszeczkę i poleniuchuje:D nie moge sie doczekac niedzieli kiedy mama do mnie przyjedzie. Ze dwa lata sie nie widzialysmy:) krotko bo krótko ale wazne ze bedzie

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super! Życzę Ci wspaniałych chwil z mamą, ja swoją widzę średnio co dwa trzy miesiące czasami się trochę przyciągnie. Bardzo za sobą tęsknimy, ale tydzień razem dla nas to wystarczająco [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

25.05. Komentarz lekarki przy badaniach: proszę postępować zgodnie z zaleceniami. Ale zaleceń nie miałam żadnych, tylko umówić się na kolejną wizytę. Zastanawiam się czy jak wszystko jest "nieliczne" albo"śladowe" to czy pakować? No i chyba doktorka zalecilaby szyba wizytę albo jakieś inne badania gdyby to było bardzo źle...?
Aga gdyby było źle, napewno byś była o tym poinformowana. Śladowe ilości napewno nie są niebezpieczne. Gdyby było źle na bank dostałaś wytyczne co dalej z tym.fantem robić.takze nie bój się.
U nas jak coś poważnego na wynikach wychodzi to dzwonią żeby przyjść szybciej niż wizyta.

Nieliczne i śladowe to moim zdaniem nie tak poważne

No i niestety moje drogie. Skóra nie wytrzymała :( 10 tc a mi wyszły mi rozstępy koło pępka. Pewnie przez te wzdęcia. No nic trzeba zaakceptować i próbować nie dopuścić do ich powiększenia. I traktować jak swego rodzaju pamiątkę po ciąży. Wiem że zbledną.
Poprzednie ciąże dały mi pamiątki na udach i piersiach, ledwo widoczne teraz.

Pytanie czym się smarować? Olejem koko?
Olej kokosowy jest super.naturalny ia wiele zastosowań!

Lookata bo to prawda z tą genetyką. Trzeba pić dużo wody. A smarować oliwką nie zaszkodzi.

Ja mam trzecią ciążę. Mój brzuch dużo przeszedł. Przez dwie ciąży uchronił się od rozstępow. Teraz nie dał rady.

Dobranoc wam
Co do rozstępów mimo że brzuch miała ogromny na nim ani jednego, ale za to pośladki. Uda koło pachwin z przodu i cycki.
Teraz po kilku latach są już prawie niewidoczne, ciekawe co mnie czeka przy trzeciej ciąży!!!

Witam się dziewczynki.
Wczoraj mulilo mnie na wieczór na maxa, poprzytulalam się z kiblem przez chwilę.
Ehhh
Jakoś bardziej zeska byłam z chłopakami w ciąży.nie wiedzialam co to mdłości.
A tu czuje się 24h na dobę podejrzanie. Kuzwa wstaje chyba już zmulona.

Lecę małego prowadzić do przedszkola dziś mają kolejna wycieczkę. Wczoraj wbijaj gwoździe i cioł drzewo. Niczym drwal, [emoji23]

Ale narombałam postów [emoji15][emoji15]
Post pod postem, sorry dziewczyny ale na apce jestem w tel i nie ogarniam funkcji multicytat tutaj

reklama
dobry babole!
dostalam mila wiadomosc od adminki Anki Slusarczyk w prosba bym przejela nasz watek po Agnesis....jak sie macie do tego? zgadzacie sie?

mdlosci sa, ale w nocy byly mniejsze, bo wzielam te czopki, teraz ide cos zjesc,moze mi sie uda

Do góry