Super wiadomości!! bardzo się cieszę że wszystko ok bo takiego doła miałaś przed wizytą.Ja juz po wizycie, ma wizytowym napisalam [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomości!! bardzo się cieszę że wszystko ok bo takiego doła miałaś przed wizytą.Ja juz po wizycie, ma wizytowym napisalam [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super! Życzę Ci wspaniałych chwil z mamą, ja swoją widzę średnio co dwa trzy miesiące czasami się trochę przyciągnie. Bardzo za sobą tęsknimy, ale tydzień razem dla nas to wystarczająco [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]Jak zawsze kładę sie juz do lozka. Zaraz małego uspie ( tak tak spi z nami do 18 ) i mam parę chwil dla siebie. Poczytam troszeczkę i poleniuchuje nie moge sie doczekac niedzieli kiedy mama do mnie przyjedzie. Ze dwa lata sie nie widzialysmy krotko bo krótko ale wazne ze bedzie
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga gdyby było źle, napewno byś była o tym poinformowana. Śladowe ilości napewno nie są niebezpieczne. Gdyby było źle na bank dostałaś wytyczne co dalej z tym.fantem robić.takze nie bój się.25.05. Komentarz lekarki przy badaniach: proszę postępować zgodnie z zaleceniami. Ale zaleceń nie miałam żadnych, tylko umówić się na kolejną wizytę. Zastanawiam się czy jak wszystko jest "nieliczne" albo"śladowe" to czy pakować? No i chyba doktorka zalecilaby szyba wizytę albo jakieś inne badania gdyby to było bardzo źle...?
Olej kokosowy jest super.naturalny ia wiele zastosowań!Nieliczne i śladowe to moim zdaniem nie tak poważne
No i niestety moje drogie. Skóra nie wytrzymała 10 tc a mi wyszły mi rozstępy koło pępka. Pewnie przez te wzdęcia. No nic trzeba zaakceptować i próbować nie dopuścić do ich powiększenia. I traktować jak swego rodzaju pamiątkę po ciąży. Wiem że zbledną.
Poprzednie ciąże dały mi pamiątki na udach i piersiach, ledwo widoczne teraz.
Pytanie czym się smarować? Olejem koko?
Pewnie witamy [emoji16]Hej dziewczyny. Można się przyłączyć?
Bo my fajne dziewczyny jesteśmy [emoji6][emoji6][emoji6]Jak najbardziej też dziś dołączyłam, panuje miła atmosfera [emoji106]
Co do rozstępów mimo że brzuch miała ogromny na nim ani jednego, ale za to pośladki. Uda koło pachwin z przodu i cycki.Lookata bo to prawda z tą genetyką. Trzeba pić dużo wody. A smarować oliwką nie zaszkodzi.
Ja mam trzecią ciążę. Mój brzuch dużo przeszedł. Przez dwie ciąży uchronił się od rozstępow. Teraz nie dał rady.
Dobranoc wam
Dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Grammaryn, Pola, jako wkupne trzeba tu wrzucić zdjęcie swojego słoika z kiszonymi ogórkami