Hej dziewczyny. Można się przyłączyć?
reklama
Gdzie ja takie znajdę... Może w aptece?Jeśli są nieliczne to bym nie panikowala. Tylko pij dużo wody, najlepiej razem z sokiem z żurawiny, ale takim prawdziwym 100%
WitajHej dziewczyny. Można się przyłączyć?
I dobranoc. Dziewczyny, wpisze wizyty na wizytowym jutro rano bo nie mogę wyjść już z łóżka tak mi się nie chce nic.
Ej a ja czytałam że jak się ma genetyczne skłonności do rozstępów to można się wszystkimi kremami świata wysmarowac i nic to nie da :/ ja po pierwszej ciąży ani jednej kreski a brzuch miałam ogromny... Za to w okresie dojrzewania popękałam na biodrach, pupie i piersiach tak
że do dziś mam blizny Zobaczymy teraz jak to będzie ale skóry na brzuchu mi nie brakuje do rozciągania
że do dziś mam blizny Zobaczymy teraz jak to będzie ale skóry na brzuchu mi nie brakuje do rozciągania
Hej dziewczyny. Można się przyłączyć?
Jak najbardziej też dziś dołączyłam, panuje miła atmosfera [emoji106]
elifit
Moderatorka
Lookata bo to prawda z tą genetyką. Trzeba pić dużo wody. A smarować oliwką nie zaszkodzi.
Ja mam trzecią ciążę. Mój brzuch dużo przeszedł. Przez dwie ciąży uchronił się od rozstępow. Teraz nie dał rady.
Dobranoc wam
Ja mam trzecią ciążę. Mój brzuch dużo przeszedł. Przez dwie ciąży uchronił się od rozstępow. Teraz nie dał rady.
Dobranoc wam
Ja przez dłuższy czas czytałam różne fora, aż dziś postanowiłam napisać.
mojeboje
Fanka BB :)
Gdzieś czytałam że szczawiany to np. jak się pojadło sporo szpinaku albo np. rabarbaru.Dziewczyny, robiłam dziś badanie moczu i wyszły mi (nieliczne) leukocyty i erytrocyty i pasma śluzu, nablonki płaskie, fosforany i szczawiany :/
reklama
Uff, nie będę jedynym 'świeżakiem".Agucha, w aptece albo w jakimś sklepie Eko.
Grammaryn, witaj, ja też dziś dołączyłam.