reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Jak zawsze kładę sie juz do lozka. Zaraz małego uspie ( tak tak spi z nami do 18;) ) i mam parę chwil dla siebie. Poczytam troszeczkę i poleniuchuje:D nie moge sie doczekac niedzieli kiedy mama do mnie przyjedzie. Ze dwa lata sie nie widzialysmy:) krotko bo krótko ale wazne ze bedzie

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do ruchów to długo myslalam że to jelita ;) nigdy nie było jakichś silnych kopniaków itp ale pod koniec ciąży bardzo fajnie to wyglądało z zewnątrz ;) jakby tam jakiś obcy zamieszkał. Czasami wręcz widać stópkę (chociaz ja tak nie miałam).
U mnie dzisiaj akcja mega bałagan czyli duże porządki- chowam wreszcie zimowe rzeczy i oczyszczam szafy. Pewnie zaraz braknie mi sił i tak to zostawię taki bajzel na weekend.

Przez jakies 3 tygodnie prawie tylko lezalam i nic nie robilam, jeszcze wczoraj myslalam o tym ze nie bola mnie plecy, a dzis jak caly dzien na nogach bylam to teraz doslownie padam na twarz a kregoslup to masakra [emoji19]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, robiłam dziś badanie moczu i wyszły mi (nieliczne) leukocyty i erytrocyty i pasma śluzu, nablonki płaskie, fosforany i szczawiany :/

reklama
Do góry