reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam nowe mamy :)

Ja w pierwszej ciazy poczułam ruchy w skonczonym 13 tyg. Jestem na 100 % pewna bo potem tylko przybieraly na sile. W drugiej nie zdarzylam poczuć a teraz sama sie zastanawiam kiedy.

Narebia nie tylko ty krwawisz. Mam za soba dwa krwotoki i kilka mniejszych krwawien a ogolem 6 tyg plamienia. Mialam ogromnego krwiaka ktory powili sie zmniejsza. Leze prawie caly czas. Czasami odwioze syna do przedszkola i pojadę do lekarza. Mam nadzieje ze niedlugo wroce do siebie.

Zadora po glowie mi chodzisz. Jak u Ciebie?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję. A który tydzień ciąży? Trzymam kciuki za Ciebie , za mnie i za nasze dzieci . Z córką też miałam ciężką przeprawę w ciąży, a jest zdrowa, mądra i piękna ;)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję. A który tydzień ciąży? Trzymam kciuki za Ciebie , za mnie i za nasze dzieci . Z córką też miałam ciężką przeprawę w ciąży, a jest zdrowa, mądra i piękna ;)

Dwunasty wczoraj zaczęłam. U mnie sie trochę wszystko komplikuje bo mam jakies zatory w nerkach i cukrzyce w ciazy i te krwawienia wiec ja szaleje. Latam jak swir po lekarzach. No ale jak 31.05 na kontroli bedzie dobrze to zejde z emocji. Również życzę Tobie sobie i wszystkim listopadowko-grudniowkom tylko dobrych wiadomosci :)

Dwunasty wczoraj zaczęłam. U mnie sie trochę wszystko komplikuje bo mam jakies zatory w nerkach i cukrzyce w ciazy i te krwawienia wiec ja szaleje. Latam jak swir po lekarzach. No ale jak 31.05 na kontroli bedzie dobrze to zejde z emocji. Również życzę Tobie sobie i wszystkim listopadowko-grudniowkom tylko dobrych wiadomosci :)

Życzę więc i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!

U mnie już końcówka... :p
1463057897802.jpg

Załączniki

• 1463057897802.jpg
    1463057897802.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 202
reklama
Czesc dziewczyny :) Co tam macie dzisiaj na obiad? Ja wczoraj zrobiłam kotlety mielone, I mizerie, jeszcze mi zostało kotletów na dzisiaj. Strasznie sie cieszę bo tak mi wczoraj smakowały jak nigdy :D mysz tylko ogórka musze dokupić bo wczoraj całego pochłonęłam. Marzyłam o tej mizerii juz od kilku dni. :)))

Czy wam tez sie zdążają bole głowy? Mnie juz od kilku dni wieczorem boli głowa. Dziwne bo nigdy wczesniej tak nie miałam.

Dziewczyny które były juz wczesniej w ciąży. Od kiedy czułyście ruchy dziecka? :)
Bole glowy mam codziennie rano I wieczorem. A ruchy dziecka czułam w 17 tygodniu ciazy

Do góry