reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam nowe mamy :)

Ja w pierwszej ciazy poczułam ruchy w skonczonym 13 tyg. Jestem na 100 % pewna bo potem tylko przybieraly na sile. W drugiej nie zdarzylam poczuć a teraz sama sie zastanawiam kiedy.

Narebia nie tylko ty krwawisz. Mam za soba dwa krwotoki i kilka mniejszych krwawien a ogolem 6 tyg plamienia. Mialam ogromnego krwiaka ktory powili sie zmniejsza. Leze prawie caly czas. Czasami odwioze syna do przedszkola i pojadę do lekarza. Mam nadzieje ze niedlugo wroce do siebie.

Zadora po glowie mi chodzisz. Jak u Ciebie?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję. A który tydzień ciąży? Trzymam kciuki za Ciebie , za mnie i za nasze dzieci . Z córką też miałam ciężką przeprawę w ciąży, a jest zdrowa, mądra i piękna ;)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję. A który tydzień ciąży? Trzymam kciuki za Ciebie , za mnie i za nasze dzieci . Z córką też miałam ciężką przeprawę w ciąży, a jest zdrowa, mądra i piękna ;)

Dwunasty wczoraj zaczęłam. U mnie sie trochę wszystko komplikuje bo mam jakies zatory w nerkach i cukrzyce w ciazy i te krwawienia wiec ja szaleje. Latam jak swir po lekarzach. No ale jak 31.05 na kontroli bedzie dobrze to zejde z emocji. Również życzę Tobie sobie i wszystkim listopadowko-grudniowkom tylko dobrych wiadomosci :)

Dwunasty wczoraj zaczęłam. U mnie sie trochę wszystko komplikuje bo mam jakies zatory w nerkach i cukrzyce w ciazy i te krwawienia wiec ja szaleje. Latam jak swir po lekarzach. No ale jak 31.05 na kontroli bedzie dobrze to zejde z emocji. Również życzę Tobie sobie i wszystkim listopadowko-grudniowkom tylko dobrych wiadomosci :)

Życzę więc i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!

U mnie już końcówka... :p
1463057897802.jpg

Załączniki

• 1463057897802.jpg
    1463057897802.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Czesc dziewczyny :) Co tam macie dzisiaj na obiad? Ja wczoraj zrobiłam kotlety mielone, I mizerie, jeszcze mi zostało kotletów na dzisiaj. Strasznie sie cieszę bo tak mi wczoraj smakowały jak nigdy :D mysz tylko ogórka musze dokupić bo wczoraj całego pochłonęłam. Marzyłam o tej mizerii juz od kilku dni. :)))

Czy wam tez sie zdążają bole głowy? Mnie juz od kilku dni wieczorem boli głowa. Dziwne bo nigdy wczesniej tak nie miałam.

Dziewczyny które były juz wczesniej w ciąży. Od kiedy czułyście ruchy dziecka? :)
Bole glowy mam codziennie rano I wieczorem. A ruchy dziecka czułam w 17 tygodniu ciazy

Do góry