reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mi też słabo jedzenie wchodzi.. Widzisz ja też nie wierzyłam i w pierwszej nic nie brałam a teraz jem i jest dobrze, może to zbieg okoliczności kto wie Jakie dzieci u ciebie na pokładzie? :) fajnie że kp, dużo macie karmień na dobę? Moja to teraz się przyssała na całego..

Dwie córki : 5,5 roku i 2 lata 8 miesięcy ;) kp tak max 2 razy w dzień a w nocy na żądanie.

reklama
Ja też karmię, ale suplementów żadnych nie biorę a morfologia podobna jak w poprzedniej ciąży - wszystko w normie, 3 rzeczy drobniutkie odchylenie od normy (ok. 0,2). Ale jem zdrowo (taką mam przynajmniej nadzieję;)

A ty kogo tam karmisz i jak często? Ale fajnie ze nie jestem sama kp :)

Tak. Leżę i odpoczywam. Pierwszą ciążę też miałam w większości leżącą . Niestety nie jest mi dane cieszyć się jak innym. Wymioty i mdłości też bywają okropne.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
no ja chodze do pracy, ale wymioty i mdlosci mi jej nie ulatwiaja, wymiotowalam kilka razy jak zjadlam, jak nie jej to tylko mnie mocno mdli

Kobieto patrz co ja mam [emoji7][emoji7][emoji7]
Nie popuscilam!!!
Tylko kuzwa cena piękna 3 euro zapłaciłam [emoji23][emoji23][emoji23]
1463055419-1d1mld.jpeg

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha bosko [emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamy :)

Ja w pierwszej ciazy poczułam ruchy w skonczonym 13 tyg. Jestem na 100 % pewna bo potem tylko przybieraly na sile. W drugiej nie zdarzylam poczuć a teraz sama sie zastanawiam kiedy.

Narebia nie tylko ty krwawisz. Mam za soba dwa krwotoki i kilka mniejszych krwawien a ogolem 6 tyg plamienia. Mialam ogromnego krwiaka ktory powili sie zmniejsza. Leze prawie caly czas. Czasami odwioze syna do przedszkola i pojadę do lekarza. Mam nadzieje ze niedlugo wroce do siebie.

Zadora po glowie mi chodzisz. Jak u Ciebie?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry