uu to masz pod gorke, a skad krwawienie? masz na to lutke lub dupka? ja dupka biore..masz leki na toxo? ja sie zle czuje, bo wymiotuje i mnie mdli i biust baardzo boli i jest ogromny, termin na 24 grudnia lub na 30 grudnia, przedtem byl na 27 grudniaCzuje się różnie chociaż najgorsze mam nadzieję mamy już za sobą. Niestety krwawienie już dwa razy i nabyta w ciąży toxoplazmoza odbierają nam trochę radość z obecnego stanu
A Ty na kiedy termin? Jak samopoczucie?
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Narebia
Zaciekawiona BB
Druga ciąża. Moja córcia w grudniu skończy 11 lat.Taaak. Pierwsza Pierwsza próba, pierwsza ciąża Jak u Ciebie?
Kobieto patrz co ja mam [emoji7][emoji7][emoji7]Hej Dziewczyny! Bóle podbrzusza i jajników tak jak na okres czy owulacje to zupełna norma. Nie martwcie się.
To znaczy,że maleństwa robią tam sobie remont na najbliższe kilka miesięcy ))
Na dobry dzien chciałam Wam się pochwalić "prezentem" jaki dostalam wczoraj od przyszłego męża [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]miłego dnia!!!!! [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie popuscilam!!!
Tylko kuzwa cena piękna 3 euro zapłaciłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
To będziesz miała sporą pomoc przy maluchu zazdroszczę
Antiope
Fanka BB :)
Witaj!To może ja też się z Wami przywitam
Obserwuję Was od kilku dni, ale jakoś nie umiałam się do Was wkręcić
Mnie też ginka z om wyliczyła 5.12 i tak mam oficjalnie w karcie ciąży. Suwaczek mam zgodnie z moimi wyliczeniami według owulacji na 3.12Tak samo jak ja , 5 grudzień ))
Ból głowy w tej ciąży miałam już wcześniej i pomogło wtedy picie dużych ilości wody. Wczoraj też mnie głowa bolała i dziś rano. Znowu zaczęłam pić jak szalona, żeby przeszło, ale nie puściło już tak łatwo.Czesc dziewczyny Co tam macie dzisiaj na obiad? Ja wczoraj zrobiłam kotlety mielone, I mizerie, jeszcze mi zostało kotletów na dzisiaj. Strasznie sie cieszę bo tak mi wczoraj smakowały jak nigdy mysz tylko ogórka musze dokupić bo wczoraj całego pochłonęłam. Marzyłam o tej mizerii juz od kilku dni. ))
Czy wam tez sie zdążają bole głowy? Mnie juz od kilku dni wieczorem boli głowa. Dziwne bo nigdy wczesniej tak nie miałam.
Dziewczyny które były juz wczesniej w ciąży. Od kiedy czułyście ruchy dziecka?
Co do ruchów, to ja już nie pamiętam dokładnie kiedy czułam, ale to było dość późno, myslę, że bliżej 20tc, ale u mnie to pewnie dlatego, że łożysko było na przedniej ścianie macicy i tłumiło wszelkie ruchy, tak więc przez całą ciężę nie czułam ich zbyt intensywnie. mam nadzieję, że w tej ciąży łożysko nie będzie mi przeszkadzało w odczuwaniu i obserwowaniu ruchów, bo w poprzedniej ciąży bardzo zazdrościłam tym dziewczynom, których brzuszki aż tańczyły.
Narebia
Zaciekawiona BB
Krwawienie pierwsze w sumie trudno było stwierdzić co się działo, a drugie- częściowo odklejona Kosmówka.uu to masz pod gorke, a skad krwawienie? masz na to lutke lub dupka? ja dupka biore..masz leki na toxo? ja sie zle czuje, bo wymiotuje i mnie mdli i biust baardzo boli i jest ogromny, termin na 24 grudnia lub na 30 grudnia, przedtem byl na 27 grudnia
Biorę duphaston, a na toxo rovamycine.
i lezysz, odpoczywasz duzo?Krwawienie pierwsze w sumie trudno było stwierdzić co się działo, a drugie- częściowo odklejona Kosmówka.
Biorę duphaston, a na toxo rovamycine.
Narebia
Zaciekawiona BB
Tak. Leżę i odpoczywam. Pierwszą ciążę też miałam w większości leżącą . Niestety nie jest mi dane cieszyć się jak innym. Wymioty i mdłości też bywają okropne.i lezysz, odpoczywasz duzo?
reklama
Narebia
Zaciekawiona BB
O tak. Córcia szczęśliwa i uwielbia małe dzieci. Od dawna prosiła o rodzeństwoTo będziesz miała sporą pomoc przy maluchu zazdroszczę