salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Ja tez karmie córeczkę dwa razy dziennieA ty kogo tam karmisz i jak często? Ale fajnie ze nie jestem sama kp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez karmie córeczkę dwa razy dziennieA ty kogo tam karmisz i jak często? Ale fajnie ze nie jestem sama kp
cudny widok i cudne uczucie jak juz bylam pewna ze to moje dziecko to lezalam lub siedzialam i czekałam na ruchy albo jadlam czekoladę i leżałam na brzuchu i wtedy Myszka szalalaAch, nie mogę się tych ruchów doczekać to musi być szalenie piękne. Ach, jakbym chciała już 25.05 i usg!
Ja tez nie mogę się doczekać ruchów. Kurczę moja pierwsza ciaza i nie wiem czy rozpoznam od razu
A od jak dawna T ma ten numer? Może ta kobieta miała go wcześniej?jakie jaja! moj mi pisze, ze dostal eske od Kruka-windykacji o dlugu, ja az usiadlam, mowie jakie dlugi? wszystko placimy na czas! dzwonie do windykacji a tam kobieta mowi, ze nie ma nazwiska Tomka w systemie, ze jest u nich czysty, ze nigdy nie byl w systemie dluznikow, ktorzy nie placa...mowi niech pani zadzwoni do Kruka...dzwonie i tam taka sama informacja, ze nie maja go w systemie...od slowa do slowa okazalo sie, ze nr, ktory ma obecnie Tomek miala/ma jakas kobieta Katarzyna Adrzejczak...mowie ja baby nie znam, dostalam przeprosiny od Kruka i czeka nas wizyta w Plusie jakim cudem ktos ma taki sam nr jak Tomek...jesli wyjdzie u nich, ze nikt to idziemy to zglosic na policje
A od jak dawna T ma ten numer? Może ta kobieta miała go wcześniej?