reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ach, nie mogę się tych ruchów doczekać :) to musi być szalenie piękne. Ach, jakbym chciała już 25.05 i usg!

Prze
Ach, nie mogę się tych ruchów doczekać :) to musi być szalenie piękne. Ach, jakbym chciała już 25.05 i usg!
cudny widok i cudne uczucie:) jak juz bylam pewna ze to moje dziecko to lezalam lub siedzialam i czekałam na ruchy:) albo jadlam czekoladę i leżałam na brzuchu i wtedy Myszka szalala:)

Tez sie nie mogę juz doczekac tych ruchow :) Jak bym chociaż mogla poczuć to na pewno stes byłby mniejszy. A tak to jeszcze musze czekać 2 tygodnie żeby dzidzie zobaczyć. Zazdroszczę wam ze tak często macie podgląd ;)

jakie jaja! moj mi pisze, ze dostal eske od Kruka-windykacji o dlugu, ja az usiadlam, mowie jakie dlugi? wszystko placimy na czas! dzwonie do windykacji a tam kobieta mowi, ze nie ma nazwiska Tomka w systemie, ze jest u nich czysty, ze nigdy nie byl w systemie dluznikow, ktorzy nie placa...mowi niech pani zadzwoni do Kruka...dzwonie i tam taka sama informacja, ze nie maja go w systemie...od slowa do slowa okazalo sie, ze nr, ktory ma obecnie Tomek miala/ma jakas kobieta Katarzyna Adrzejczak...mowie ja baby nie znam, dostalam przeprosiny od Kruka i czeka nas wizyta w Plusie jakim cudem ktos ma taki sam nr jak Tomek...jesli wyjdzie u nich, ze nikt to idziemy to zglosic na policje

U mnie ruchy to było wielkie rozczarowanie, bo chciałam je czuć mocniej i ciągle liczyłam na to, że jeszcze pojawią się te mega kopniaki, ale się nie doczekałam.

jakie jaja! moj mi pisze, ze dostal eske od Kruka-windykacji o dlugu, ja az usiadlam, mowie jakie dlugi? wszystko placimy na czas! dzwonie do windykacji a tam kobieta mowi, ze nie ma nazwiska Tomka w systemie, ze jest u nich czysty, ze nigdy nie byl w systemie dluznikow, ktorzy nie placa...mowi niech pani zadzwoni do Kruka...dzwonie i tam taka sama informacja, ze nie maja go w systemie...od slowa do slowa okazalo sie, ze nr, ktory ma obecnie Tomek miala/ma jakas kobieta Katarzyna Adrzejczak...mowie ja baby nie znam, dostalam przeprosiny od Kruka i czeka nas wizyta w Plusie jakim cudem ktos ma taki sam nr jak Tomek...jesli wyjdzie u nich, ze nikt to idziemy to zglosic na policje
A od jak dawna T ma ten numer? Może ta kobieta miała go wcześniej?

reklama
Do góry