reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux ja tak mialam kiedyś na telefonie służbowym. Ktoś kiedyś miał ten nr i potem do mnie wydzwaniali z Kruka. Sto razy musiałam mówić, że to już nieaktualny nr tej osoby. Olejcie to po prostu

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ja tak mialam kiedyś na telefonie służbowym. Ktoś kiedyś miał ten nr i potem do mnie wydzwaniali z Kruka. Sto razy musiałam mówić, że to już nieaktualny nr tej osoby. Olejcie to po prostu

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tylko chce wiedziec czy ona miala ten nr bo jesli nie to musi to na policje byc zgloszone, bo dalej pojdzie nr Tomka po windykacjach i co, tlumaczyc sie mamy za kogos?

Ja ruchy w pierwszej ciąży czułam od 16tc a od 20tc już było widać na brzuchu :) u mnie czym bliżej porodu kopniaki były większe! Miałam siniaka od kolana małej- tak naparzala pod zebrem!!! Do dziś jest lekko pobudzona hehe he

Dziewczyny nie bójcie się że nie zauważcie że to kopniaki- napewno skojarzycie;) ja się tak bałam że nie będę wiedziała że bóle pogodowe to te, teraz już wiem że nie idzie ich pomylić hehe

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry
Nie ma to jak obudzić się z mdłościami i bólem głowy. To chyba prawda, że w 10tc mogą się nasilić mdłości, bo u mnie się sprawdza.
U mnie jest duzo ostrzej niz bylo. Wymioty sa na porzadku dziennym i muli mnie calymi dniami :( boje sie z domu wyjsc bo nie wiem, w ktorym momencie mnie chwyci.

Cześć dziewczyny Dołączam do was, mam termin na 12.12 W domu 13 miesięczna córka Pozdrawiam wszystkie oczekujące

To może ja też się z Wami przywitam :)
Obserwuję Was od kilku dni, ale jakoś nie umiałam się do Was wkręcić ;)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie! :)

Tez sie nie mogę juz doczekac tych ruchow :) Jak bym chociaż mogla poczuć to na pewno stes byłby mniejszy. A tak to jeszcze musze czekać 2 tygodnie żeby dzidzie zobaczyć. Zazdroszczę wam ze tak często macie podgląd ;)
Dokladnie mam to samo. Do mojej wizyty jeszcze prawie 3 tyg i zobacze maluszka po 5tyg, ale nakrecam sie pozytywnie i napewno wszystko bedzie dobrze! Po prenatalnych znajdziemy sobie nowy powod do martwienia sie :p

Ja sie nacieszam rodzinka :) mam pelen luzik, full serwis ;-)

reklama
ja ruchy czułam kolo 21 tyg. teraz mam nadzieje ze poczuje szybciej. Mdlosci dzisiaj tak mnie zaatakowaly ze nie mogłam wstać z lozka i jeszcze zawroty glowy...

Obiady to dla mnie tragedia, nic mi nie wchodzi, nawet gotowac nie mogę bo zapachy mnie dobijają :( mąż trochę cierpi ale rozumie, na szczęście jeszcze mieszkamy z tesciowa, jesteśmy w trakcie budowy, wiec na razie on i corcia tam się stoluja az do ustąpienia mdlosci.

Ale Was dziewczyny wzielo na ogoraski ;) mi jakos p[rzeszlo, teraz jadłabym pomarancze i truskawki tylko :)

Do góry