reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux ja tak mialam kiedyś na telefonie służbowym. Ktoś kiedyś miał ten nr i potem do mnie wydzwaniali z Kruka. Sto razy musiałam mówić, że to już nieaktualny nr tej osoby. Olejcie to po prostu

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ja tak mialam kiedyś na telefonie służbowym. Ktoś kiedyś miał ten nr i potem do mnie wydzwaniali z Kruka. Sto razy musiałam mówić, że to już nieaktualny nr tej osoby. Olejcie to po prostu

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tylko chce wiedziec czy ona miala ten nr bo jesli nie to musi to na policje byc zgloszone, bo dalej pojdzie nr Tomka po windykacjach i co, tlumaczyc sie mamy za kogos?

Ja ruchy w pierwszej ciąży czułam od 16tc a od 20tc już było widać na brzuchu :) u mnie czym bliżej porodu kopniaki były większe! Miałam siniaka od kolana małej- tak naparzala pod zebrem!!! Do dziś jest lekko pobudzona hehe he

Dziewczyny nie bójcie się że nie zauważcie że to kopniaki- napewno skojarzycie;) ja się tak bałam że nie będę wiedziała że bóle pogodowe to te, teraz już wiem że nie idzie ich pomylić hehe

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry
Nie ma to jak obudzić się z mdłościami i bólem głowy. To chyba prawda, że w 10tc mogą się nasilić mdłości, bo u mnie się sprawdza.
U mnie jest duzo ostrzej niz bylo. Wymioty sa na porzadku dziennym i muli mnie calymi dniami :( boje sie z domu wyjsc bo nie wiem, w ktorym momencie mnie chwyci.

Cześć dziewczyny Dołączam do was, mam termin na 12.12 W domu 13 miesięczna córka Pozdrawiam wszystkie oczekujące

To może ja też się z Wami przywitam :)
Obserwuję Was od kilku dni, ale jakoś nie umiałam się do Was wkręcić ;)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie! :)

Tez sie nie mogę juz doczekac tych ruchow :) Jak bym chociaż mogla poczuć to na pewno stes byłby mniejszy. A tak to jeszcze musze czekać 2 tygodnie żeby dzidzie zobaczyć. Zazdroszczę wam ze tak często macie podgląd ;)
Dokladnie mam to samo. Do mojej wizyty jeszcze prawie 3 tyg i zobacze maluszka po 5tyg, ale nakrecam sie pozytywnie i napewno wszystko bedzie dobrze! Po prenatalnych znajdziemy sobie nowy powod do martwienia sie :p

Ja sie nacieszam rodzinka :) mam pelen luzik, full serwis ;-)

reklama
ja ruchy czułam kolo 21 tyg. teraz mam nadzieje ze poczuje szybciej. Mdlosci dzisiaj tak mnie zaatakowaly ze nie mogłam wstać z lozka i jeszcze zawroty glowy...

Obiady to dla mnie tragedia, nic mi nie wchodzi, nawet gotowac nie mogę bo zapachy mnie dobijają :( mąż trochę cierpi ale rozumie, na szczęście jeszcze mieszkamy z tesciowa, jesteśmy w trakcie budowy, wiec na razie on i corcia tam się stoluja az do ustąpienia mdlosci.

Ale Was dziewczyny wzielo na ogoraski ;) mi jakos p[rzeszlo, teraz jadłabym pomarancze i truskawki tylko :)

Do góry