Czarownica3006
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tylko chce wiedziec czy ona miala ten nr bo jesli nie to musi to na policje byc zgloszone, bo dalej pojdzie nr Tomka po windykacjach i co, tlumaczyc sie mamy za kogos?Lux ja tak mialam kiedyś na telefonie służbowym. Ktoś kiedyś miał ten nr i potem do mnie wydzwaniali z Kruka. Sto razy musiałam mówić, że to już nieaktualny nr tej osoby. Olejcie to po prostu
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No 1,5 roku to niedługo. Ona faktycznie mogła go mieć wcześniej.no tak myslimy, ze ona go miala, od grudnia 2014 go ma
No takja tylko chce wiedziec czy ona miala ten nr bo jesli nie to musi to na policje byc zgloszone, bo dalej pojdzie nr Tomka po windykacjach i co, tlumaczyc sie mamy za kogos?
ale co mnie dziwi, ze mi informacji udzielono telefonicznie, a gdzie ochrona osobowych danych?No 1,5 roku to niedługo. Ona faktycznie mogła go mieć wcześniej.
No tak
No w sumie nie powinniale co mnie dziwi, ze mi informacji udzielono telefonicznie, a gdzie ochrona osobowych danych?
No to standard niestety tak sobie wykorzystują stare numery :/no tak myslimy, ze ona go miala, od grudnia 2014 go ma
U mnie jest duzo ostrzej niz bylo. Wymioty sa na porzadku dziennym i muli mnie calymi dniami boje sie z domu wyjsc bo nie wiem, w ktorym momencie mnie chwyci.Dzień dobry
Nie ma to jak obudzić się z mdłościami i bólem głowy. To chyba prawda, że w 10tc mogą się nasilić mdłości, bo u mnie się sprawdza.
Cześć dziewczyny Dołączam do was, mam termin na 12.12 W domu 13 miesięczna córka Pozdrawiam wszystkie oczekujące
Witajcie!To może ja też się z Wami przywitam
Obserwuję Was od kilku dni, ale jakoś nie umiałam się do Was wkręcić
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie mam to samo. Do mojej wizyty jeszcze prawie 3 tyg i zobacze maluszka po 5tyg, ale nakrecam sie pozytywnie i napewno wszystko bedzie dobrze! Po prenatalnych znajdziemy sobie nowy powod do martwienia sieTez sie nie mogę juz doczekac tych ruchow Jak bym chociaż mogla poczuć to na pewno stes byłby mniejszy. A tak to jeszcze musze czekać 2 tygodnie żeby dzidzie zobaczyć. Zazdroszczę wam ze tak często macie podgląd