reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja mam póki co ponad 2kg na minusie. Niby fajnie ale morfologia przez te mdłości i brak apetytu na skraju normy i będę musiała jakieś witaminy wmusić w siebie :(

U mnie na obiad dzisiaj rybki z ziemniakami i warzywa z pary. Ale szczerze nie bardzo mam ochotę.

W pierwszej ciąży poczułam ruchy jakoś w 16/17tc, w drugiej w 13tc :)

Łykaj suplementy, ja biorę cały czas i lekarz w szoku jaka piękna morfologia przy karmieniu piersią

reklama
ja mam te bakteriw w moczu i ciekawe jakie mi wyniki wyjda od innych badan, 14 ich mam do zrobienia

Lux u mnie też bakterie w moczu i żurawit mam brać :(

Łykaj suplementy, ja biorę cały czas i lekarz w szoku jaka piękna morfologia przy karmieniu piersią

Ja prawie nie jem i to stąd. Też kp młodszą córkę ;) muszę poszukać czegoś porządnego bo w te komercyjne suplementy nie wierzę ;)

Witam nowe mamusie.
Kurde ja to będę ładna buła jak nic!!! Ja bym zjadła wszystko kurde co macie na obiad.
Zupa kalafiora czytam i już bym jadła, post niżej warzywa na parze i rybka, myślę kurde to też bym zjadła. Masakra jakaś! Przez cały dzień namieszam a później mi niedobrze.
Buuuu.
A ja mam ziemniaczki z koperkiem, mizerie i kotlety z karkowki.wlasnie je smażę.

Ze sklepu przyniosłam truskawki!!! Dwa koszyczki [emoji23], jeden dla dzieci drugi dla mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] , zrobię ze śmietanka i makaronem.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux u mnie też bakterie w moczu i żurawit mam brać :(

Ja prawie nie jem i to stąd. Też kp młodszą córkę ;) muszę poszukać czegoś porządnego bo w te komercyjne suplementy nie wierzę ;)

Mi też słabo jedzenie wchodzi.. Widzisz ja też nie wierzyłam i w pierwszej nic nie brałam a teraz jem i jest dobrze, może to zbieg okoliczności kto wie Jakie dzieci u ciebie na pokładzie? :) fajnie że kp, dużo macie karmień na dobę? Moja to teraz się przyssała na całego..

reklama
Do góry