reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja mam póki co ponad 2kg na minusie. Niby fajnie ale morfologia przez te mdłości i brak apetytu na skraju normy i będę musiała jakieś witaminy wmusić w siebie :(

U mnie na obiad dzisiaj rybki z ziemniakami i warzywa z pary. Ale szczerze nie bardzo mam ochotę.

W pierwszej ciąży poczułam ruchy jakoś w 16/17tc, w drugiej w 13tc :)

Łykaj suplementy, ja biorę cały czas i lekarz w szoku jaka piękna morfologia przy karmieniu piersią

reklama
ja mam te bakteriw w moczu i ciekawe jakie mi wyniki wyjda od innych badan, 14 ich mam do zrobienia

Lux u mnie też bakterie w moczu i żurawit mam brać :(

Łykaj suplementy, ja biorę cały czas i lekarz w szoku jaka piękna morfologia przy karmieniu piersią

Ja prawie nie jem i to stąd. Też kp młodszą córkę ;) muszę poszukać czegoś porządnego bo w te komercyjne suplementy nie wierzę ;)

Witam nowe mamusie.
Kurde ja to będę ładna buła jak nic!!! Ja bym zjadła wszystko kurde co macie na obiad.
Zupa kalafiora czytam i już bym jadła, post niżej warzywa na parze i rybka, myślę kurde to też bym zjadła. Masakra jakaś! Przez cały dzień namieszam a później mi niedobrze.
Buuuu.
A ja mam ziemniaczki z koperkiem, mizerie i kotlety z karkowki.wlasnie je smażę.

Ze sklepu przyniosłam truskawki!!! Dwa koszyczki [emoji23], jeden dla dzieci drugi dla mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] , zrobię ze śmietanka i makaronem.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux u mnie też bakterie w moczu i żurawit mam brać :(

Ja prawie nie jem i to stąd. Też kp młodszą córkę ;) muszę poszukać czegoś porządnego bo w te komercyjne suplementy nie wierzę ;)

Mi też słabo jedzenie wchodzi.. Widzisz ja też nie wierzyłam i w pierwszej nic nie brałam a teraz jem i jest dobrze, może to zbieg okoliczności kto wie Jakie dzieci u ciebie na pokładzie? :) fajnie że kp, dużo macie karmień na dobę? Moja to teraz się przyssała na całego..

reklama
Do góry