reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Czesc dziewczyny :) Co tam macie dzisiaj na obiad? Ja wczoraj zrobiłam kotlety mielone, I mizerie, jeszcze mi zostało kotletów na dzisiaj. Strasznie sie cieszę bo tak mi wczoraj smakowały jak nigdy :D mysz tylko ogórka musze dokupić bo wczoraj całego pochłonęłam. Marzyłam o tej mizerii juz od kilku dni. :)))

Czy wam tez sie zdążają bole głowy? Mnie juz od kilku dni wieczorem boli głowa. Dziwne bo nigdy wczesniej tak nie miałam.

Dziewczyny które były juz wczesniej w ciąży. Od kiedy czułyście ruchy dziecka? :)

reklama
Czesc dziewczyny :) Co tam macie dzisiaj na obiad? Ja wczoraj zrobiłam kotlety mielone, I mizerie, jeszcze mi zostało kotletów na dzisiaj. Strasznie sie cieszę bo tak mi wczoraj smakowały jak nigdy :D mysz tylko ogórka musze dokupić bo wczoraj całego pochłonęłam. Marzyłam o tej mizerii juz od kilku dni. :)))

Czy wam tez sie zdążają bole głowy? Mnie juz od kilku dni wieczorem boli głowa. Dziwne bo nigdy wczesniej tak nie miałam.

Dziewczyny które były juz wczesniej w ciąży. Od kiedy czułyście ruchy dziecka? :)
moj ma pomidorowke, ja nie mam nic, bo nic nie przelkne

Witam nowe mamy,

Niedługo nam huśtawki przejdą, już niedługo. Poróbcie coś by zająć ręce, wtedy nie będziecie myśleć. Ja np pielę w ogródku :)

Lux z synem miałam okrutne mdłości, z córką lekkie. Każda ciąża inna.

Witam nowe mamy,

Niedługo nam huśtawki przejdą, już niedługo. Poróbcie coś by zająć ręce, wtedy nie będziecie myśleć. Ja np pielę w ogródku :)

no ja teraz rady nie daje, ale przetrwam to-dla dziecka wszystko :)

Czytam co tam jecie i na wszystko reaguje bleee Na obiad zupa kalafiorowa i kluski z mięsem.. Będzie ciężko przepchnac fu Ja w pierwszej ruchy dopiero koło 20 tc i wpierw myślałam że to gazy ;) tylko jakoś nic na zewnątrz nie wychodziło :p

Witam nowe mamy,

Mi te huśtawki w pierwszej ciąży to właśnie najbardziej szalały w 3 trymestrze....

Ja mam póki co ponad 2kg na minusie. Niby fajnie ale morfologia przez te mdłości i brak apetytu na skraju normy i będę musiała jakieś witaminy wmusić w siebie :(

U mnie na obiad dzisiaj rybki z ziemniakami i warzywa z pary. Ale szczerze nie bardzo mam ochotę.

W pierwszej ciąży poczułam ruchy jakoś w 16/17tc, w drugiej w 13tc :)

Czytam co tam jecie i na wszystko reaguje bleee Na obiad zupa kalafiorowa i kluski z mięsem.. Będzie ciężko przepchnac fu Ja w pierwszej ruchy dopiero koło 20 tc i wpierw myślałam że to gazy ;) tylko jakoś nic na zewnątrz nie wychodziło :p
o zjadlabym kluski i taka zupke! ale w marzeniach, bo w praktyce by nie przeszlo, ciekawe kiedy mi te mdlosci przejda

reklama
Ja mam póki co ponad 2kg na minusie. Niby fajnie ale morfologia przez te mdłości i brak apetytu na skraju normy i będę musiała jakieś witaminy wmusić w siebie :(

U mnie na obiad dzisiaj rybki z ziemniakami i warzywa z pary. Ale szczerze nie bardzo mam ochotę.

W pierwszej ciąży poczułam ruchy jakoś w 16/17tc, w drugiej w 13tc :)
ja mam te bakteriw w moczu i ciekawe jakie mi wyniki wyjda od innych badan, 14 ich mam do zrobienia

Do góry