reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
No podjadlam. Dzis obiad pode mnie. Na pierwsze rosolek z makaronikiem. Na drugie ziemniaczki duszony kurczaczek i buraczki a dla siebie wrzucilam cale pieczarki na patelnie i usnazylam. Hehe juz polowe zjadlam a co :D cukru nie podniosą tylko obiad na raty musze zjec ;) pierwsze danie juz poszlo :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Super ze u Ciebie dobrze:) ja do środy zwariuje:)
powiem Ci, ze strach ma duze oczy, ja jak szlam na kozetke to az cala chodzilam z nerwow, lekarka mowi niech sie pani uspokoi pani Paulino, tak nie mozna i jak zaczela robic usg i zobaczylam dzidzie to zaraz lzy mi same poplynely, beczalam cale usg, moj tez , przy sercu to juz wylam, jeszcze tak ze szczescia chyba nie plakalam, no chyba jak test robilam to tak samo :laugh2:

No podjadlam. Dzis obiad pode mnie. Na pierwsze rosolek z makaronikiem. Na drugie ziemniaczki duszony kurczaczek i buraczki a dla siebie wrzucilam cale pieczarki na patelnie i usnazylam. Hehe juz polowe zjadlam a co :D cukru nie podniosą tylko obiad na raty musze zjec ;) pierwsze danie juz poszlo :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
fajnie, ze mozesz jesc, ja wmuszam wlasnie salatke

reklama
Do góry