reklama
madzialenka3009
Fanka BB :)
Tak. Mam mdłości raz rano czasami dopiero pod wieczór, piersi mnie bolą. Brzusio jest. Ale strach też, bo to pierwsza ciąża.Madzialenka nie boj sie, objawy masz?
Creativo a Ty zagranica mieszkasz czy jak?
creativo
w Polsce ale teściowa przegapiła termin bo ona zawsze mnie rejestruje żebym nie musiała w kolejce stać i tak oto zamiast tydzien wczesniej ide tydzien później ale już nie długo byle do poniedziałku ...Madzialenka nie boj sie, objawy masz?
Creativo a Ty zagranica mieszkasz czy jak?
teraz już w duszy mam sama pójde się rejestrować i tyle nie będę się prosić o łaskę !
P.S. dziś miałam proroczy sen śniło mi się, że wybieraliśmy imię dla synka i padło na Gabriel napisałam lubemu teraz smsa a on na to, że podoba mu się
Witam się i ja rana.
Ja też zauważyłam że jak głodna jestem to odrazu jest mi niedobrze i źle. A głodna robię się expresowo. [emoji6]
Dziewczyny wizytujace dzisiaj powodzenia!! Trzymam kciuki za piękne serduszka.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zauważyłam że jak głodna jestem to odrazu jest mi niedobrze i źle. A głodna robię się expresowo. [emoji6]
salatkaOwocowa
ja tez robie sie szybko glodna i tez od razu mi niedobrze. Ostatnio z drzemki wybudzil mnie glod i mdlosci.Witam się i ja rana.
Czekam na dobre wiesci po wizytach
madzialenka3009
Liczę na to, że u nas będzie już wszystko dobrze. Chyba wystarczy złych wiadomości.Madzialenka no strach jest, ja po stracie jestem i tez sie boje o ta ciaze
Creativo Ty na kase chorych chodzisz?
creativo
tak na NFZ ale ja mam dobrego lekarza dlategoCreativo Ty na kase chorych chodzisz?
reklama
u nas ciezko na nfz na kogos fajnego trafic i ja prywatnie chodze moja lekarka jest cudownatak na NFZ ale ja mam dobrego lekarza dlatego