madzialenka3009
Fanka BB :)
Rukmini jestem załamana [emoji22] ściskam Cię mocno.
Zaczynam bać się swojej wizyty. Jestem w 9 tygodniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kiedy masz teraz wizyte?Rukmini jestem załamana [emoji22] ściskam Cię mocno.
Jutro...kiedy masz teraz wizyte?
Witam Was w ten słoneczny dzień!
Rukmini tulę Cię mocno i wierzę w to że niebawem los się do Ciebie uśmiechnie...
Dziś ja wizytuję i przyznam, że po ostatnich wiadomościach bardzo się denerwuję :/ ehh muszę jakoś wytrzymać do 14...
Miłego dnia :*
Trzymam kciuki i za Wasze wizytyJa tez mam dzisiaj wizytę na 16 ale jestem dziwnie spokojna, wiem,że będzie dobrze Po wczorajszych bólach brzucha i piersi stwierdzam,że pesteczka robi tam sobie remont bo ma zamiar zostać na dłużej miałam takie bole jajników, brzucha jakbym miała dostać okres i to taki mocny. Ale czytałam,że to normalne.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
To samo dziś świętuję piąteczka!A ja dzisiaj kończę 10 tygodni Czyli co, 1/4 za mną