reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
mam stracha, ale i dobre przeczucie, w koncu gdyby bylo cos nie halo to by piersi nie bolaly, nie nasilalyby sie mdlosci i wymioty no nie? tylko my staly w miejscu lub zniknely...

Ostatnia edycja:
a co ja mam powiedziec ? pierwsza wizyta w 7 tygodniu a nastepna w 11 to dopiero przepaść ale jestem dobrej myśli ;)

P.S. wkurza mnie ten mój suwaczek bo mi przekłamuje !

Witam Was w ten słoneczny dzień!

Rukmini tulę Cię mocno i wierzę w to że niebawem los się do Ciebie uśmiechnie...

Dziś ja wizytuję i przyznam, że po ostatnich wiadomościach bardzo się denerwuję :/ ehh muszę jakoś wytrzymać do 14...
Miłego dnia :*

Ja tez mam dzisiaj wizytę na 16 ale jestem dziwnie spokojna, wiem,że będzie dobrze :) Po wczorajszych bólach brzucha i piersi stwierdzam,że pesteczka robi tam sobie remont bo ma zamiar zostać na dłużej :) miałam takie bole jajników, brzucha jakbym miała dostać okres i to taki mocny. Ale czytałam,że to normalne.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki i za Wasze wizyty :happy:

ja codziennie rano mam wiadomość z aplikacji "heymommy" i mnie to tez podtrzymuje na duchu :)
dzisiaj pisze, że na kolejnej wizycie mogę sie dowiedziec czy bedzie nas dwójka w brzuszku hihi

reklama
Do góry