reklama
Dziewczyny, ponieważ po utworzeniu wątku zamkniętego dodawać i usuwać osoby będzie mógł tylko admin, czekam do piątku na zgłoszenia Wasze i dopiero wtedy piszę do adminki Jagody. To ona będzie musiała zatwierdzać każdą nową osobę i wydaje mi się zawracaniem tyłka pisanie do niej co 2 dni z prośbą o przyjęcie kolejnej członkini.
Dodatkowo uważam, że nie ma sensu mówić "ja na razie nie bo czekam do wizyty". W każdej chwili będzie można się wypisać a tak każda z nas cały czas będzie na jakąś wizytę czekała. Ponadto mimo iż wszystkie mamy termin na grudzień to na początku 4 tygodnie różnicy w wieku ciąży to przepaść. I tym samym część z nas będzie już spokojna po prenatalnych a reszta będzie w 8tc nadal żyć w stresie. Wyluzujcie dziewczyny, na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Poza tym ciąże obumierają też na późniejszym etapie i w taki sposób do dnia porodu będziecie łapać chore filmy. Spróbujcie się cieszyć tym stanem.
A jeszcze co do forum, dostaję od Was privy i spokojnie, o nikim nie zapomnę mogłabym sama zrobić listę ale nie chcę Was przymuszać do niczego dlatego daję czas do piątku na zgłoszenia i ruszamy z koksem
Dodatkowo uważam, że nie ma sensu mówić "ja na razie nie bo czekam do wizyty". W każdej chwili będzie można się wypisać a tak każda z nas cały czas będzie na jakąś wizytę czekała. Ponadto mimo iż wszystkie mamy termin na grudzień to na początku 4 tygodnie różnicy w wieku ciąży to przepaść. I tym samym część z nas będzie już spokojna po prenatalnych a reszta będzie w 8tc nadal żyć w stresie. Wyluzujcie dziewczyny, na pewne rzeczy nie mamy wpływu. Poza tym ciąże obumierają też na późniejszym etapie i w taki sposób do dnia porodu będziecie łapać chore filmy. Spróbujcie się cieszyć tym stanem.
A jeszcze co do forum, dostaję od Was privy i spokojnie, o nikim nie zapomnę mogłabym sama zrobić listę ale nie chcę Was przymuszać do niczego dlatego daję czas do piątku na zgłoszenia i ruszamy z koksem
no i praca zaczeta
dziekuje za kciuki, przydadza sie!
co do naturalnej seleckji, to jak poronilam pierwsza ciaze to tez mi lekarz tlumaczyl, ze moze byclo chore i lepiej sie stalo, tez to sobie tak tlumaczylam potem
w domu nie jadlam nic, wypilam soczek, u mamy zjadlam kanapke, pomoglam przy bratanicy, nuska moja mala juz sie pieknie usmiecha, slodkosci moje ♥
dziekuje za kciuki, przydadza sie!
co do naturalnej seleckji, to jak poronilam pierwsza ciaze to tez mi lekarz tlumaczyl, ze moze byclo chore i lepiej sie stalo, tez to sobie tak tlumaczylam potem
w domu nie jadlam nic, wypilam soczek, u mamy zjadlam kanapke, pomoglam przy bratanicy, nuska moja mala juz sie pieknie usmiecha, slodkosci moje ♥
aneta_ck
Fanka BB :)
A ja dzisiaj kończę 10 tygodni Czyli co, 1/4 za mną
Ja kończę 11 jutro pierwszy dzień 12 tyg.
Odetchne trochę jak 31.05 będzie wszystko dobrze. Zeby tyko nie oszalec do tego czasu.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
już niedługo drugi trymeeestr
aneta_ck
Bonusowa właśnie o to mi chodziło w moim wpisie rano. Obojetne co piszemy i jak to strach i tak jest. Ja bez wzgledu na wasze wpisy sie boje ale nie przestaje sie udzielac z tego powodu. Przecież nie mamy wplywu na to jak sie wszystko potoczy. Ciaze dziewczyny tracą na każdym etapie. Musimy wierzyc i wyluzowac.
Haha Lux damy rade! Też mam stresa!koncze prace wczesniej i jade do domki sie uspokoic, odswieze sie i wio na wizyte, jeny ja sie chyba tam zesram przed tym gabinetem
cytrusowa85
Karelka i lux &&&&&&& naladujcie sie pozytywnie przynajmniej się postarajcie! Nie dajcie sie waszym strachom! Kazda ciaza INNA nie ma co porównywać i analizować!Bo tym razem na pewno będzie DOBRZE!!!!! Ja za każdym razem w gabinecie tak sobie powtarzam albo przeglądam zdjęcia z wizyt grudniowek!
reklama