reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Powodzenia dziewczyny ja juz po. Wyniki dobre cukier 3,2norma do 5 mocz dobrze anemi nie ma Ig ujemne ogolniebok

Kindzia to bardzo dobrze :)

Mój ginekolog ma dyżur w sobotę.
Mówi, że wyjdę w sobotę rano może w niedzielę rano.. Jeśli dobrze pójdzie.
Z tego co zrozumiałam chce mi od razu wyciąć bliznę po cc, bo zrobił mi się brzydki bliznowiec. Spojrzał na niego i... "to pani też wytnę, bo brzydkie. OK?".

Ale powiedział ... ale chyba nie myślał i nie chciał powiedzieć nic złego...

reklama
A choroboweto nie płaci się ilość dni miesiąca x stawka? Co miesiąc ci wyjdzie inna kwota chyba zależna od ilości dni w miesiącu. Generalnie zakład pracy powinien ci płacić nadal ubezpieczenie pracownicze i jeśli zatrudnia powyżej 20 osób to również wypłaca chorobowy zasiłek zusowski

Normalnie się tak placu ale w ciazy jest 100 % i dostałam taki jak zawsze. Tak ale jak będzie "odliczal" te 60 zl które za mnie zapłaci? Przeciez oni za mnie zaplaca a ja jestem im to winna tez zapłacić.

Składowe swojej wypłaty masz gdzieś wypisane? Ile masz brutto netto ile potrąceń? Tam szukaj odpowiedzi; )
A jeśli nie odliczyli to niedobrze bo ciągłość zaburzą. Opiep.. ich

I pamiętaj że będą obliczać zasiłek wg wzoru
Podstawa wymiaru / ilość dni (30 chyba )= x
Więc co drugi miesiąc będziesz mieć mniejszą /większą kwotę

reklama
Do góry