reklama
Antiope
Fanka BB :)
ja też myślę, że wątek z wizytami jest ok. Suwaczka nie zamierzam wstawiać dopóki nie okaże się, że jest po co. Cały czas się boję, że znowu będzie to samo co ostatnio...
Ale wtedy to też jakieś przeczucie miałam i nawet się na forum lipcowym nie rejestrowałam.
Ale wtedy to też jakieś przeczucie miałam i nawet się na forum lipcowym nie rejestrowałam.
anio0
Antiope, ja właśnie zaklinam rzeczywistość Ostatnio nie chciałam zapeszać i się chwalić zbyt szybko. Wciąż miałam złe przeczucia i mówiłam wkoło, że wiem, po prostu wiem, że coś się stanie niedobrego. Gdy zobaczyłam Fasola na USG zaczęłam głosić dobrą nowinę... Wyszło jak już opisywałam.
Koleżanka powiedziała wszystkim o ciąży gdy tylko zobaczyła drugą kreskę na teście - wszystko jest z nią dobrze, jest teraz w 5 miesiącu
Doszłam do dziwnego wniosku, że może coś w tym jest i jeśli będę już odliczać, planować i szaleć na punkcie Maleństwa, to na pewno wszystko będzie dobrze też się na to przestaw!
Koleżanka powiedziała wszystkim o ciąży gdy tylko zobaczyła drugą kreskę na teście - wszystko jest z nią dobrze, jest teraz w 5 miesiącu
Doszłam do dziwnego wniosku, że może coś w tym jest i jeśli będę już odliczać, planować i szaleć na punkcie Maleństwa, to na pewno wszystko będzie dobrze też się na to przestaw!
ja też myślę, że wątek z wizytami jest ok. Suwaczka nie zamierzam wstawiać dopóki nie okaże się, że jest po co. Cały czas się boję, że znowu będzie to samo co ostatnio...
anio0
Trzymam kciukasy! W którym tygodniu jesteś? Bo mi się już wszystko miesza, więc wybacz, jeśli już o to pytałam szybciej... Ja pędzę do gina jutro po pracy. Mam nadzieję, że dzięki temu nie będę miała czasu na myślenie i stresowanie się. Zobaczymy
Ale mam stresa. Siedzę jak na szpilkach. Wizyta dopiero za 4 godziny, a ja już gotowa do wyjścia.
anio0
W ogóle... wybaczcie zdjęcie i pytanie, ale... czy macie wzdęte i twarde brzuchy? Mój jest po prostu ogroooomny! I nie wiem jak go ukryć. Już ludzie wkoło zaczynają niby żartem mówić, że jestem w ciąży dodam, że nigdy nie byłam szczupła, ale brzuch miałam w miarę płaski. Zwłaszcza w porównaniu do tego ze zdjęcia... Macie jakieś maskujące sposoby?
Załączniki
anio0
Najgorsze jest to, że właściwie nic nie jem... Muszę się zmuszać do obiadów, bo w ogóle nie czuję głodu... A taki brzuchol mnie męczy strasznie. Macie na niego jakieś sprawdzone sposoby?Anio ja też wzdeta jak balon jestem. Czuje się już jak grubas, a zawsze rozmiar xs nosiłam, teraz spodnie mnie już cisną w pasie :/
Malika90
Początkująca w BB
Tez mam taki problem z brzuchem wogole go wciagnac nie moge To i meega sennosc to w sumie tyle z objawow jakie mam. A musze czekac do 12 tyg na badania Dobrze dziewczyny, ze jestescie juz pod opieka lekarzy
Napisane na SM-G925F w Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w Forum BabyBoom
reklama