reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
ja też myślę, że wątek z wizytami jest ok. Suwaczka nie zamierzam wstawiać dopóki nie okaże się, że jest po co. Cały czas się boję, że znowu będzie to samo co ostatnio...
Ale wtedy to też jakieś przeczucie miałam i nawet się na forum lipcowym nie rejestrowałam.

Antiope, ja właśnie zaklinam rzeczywistość :D Ostatnio nie chciałam zapeszać i się chwalić zbyt szybko. Wciąż miałam złe przeczucia i mówiłam wkoło, że wiem, po prostu wiem, że coś się stanie niedobrego. Gdy zobaczyłam Fasola na USG zaczęłam głosić dobrą nowinę... Wyszło jak już opisywałam.
Koleżanka powiedziała wszystkim o ciąży gdy tylko zobaczyła drugą kreskę na teście - wszystko jest z nią dobrze, jest teraz w 5 miesiącu :)
Doszłam do dziwnego wniosku, że może coś w tym jest ;) i jeśli będę już odliczać, planować i szaleć na punkcie Maleństwa, to na pewno wszystko będzie dobrze :D też się na to przestaw! ;-) ;)
ja też myślę, że wątek z wizytami jest ok. Suwaczka nie zamierzam wstawiać dopóki nie okaże się, że jest po co. Cały czas się boję, że znowu będzie to samo co ostatnio...
Ale wtedy to też jakieś przeczucie miałam i nawet się na forum lipcowym nie rejestrowałam.

Trzymam kciukasy! :D W którym tygodniu jesteś? Bo mi się już wszystko miesza, więc wybacz, jeśli już o to pytałam szybciej... Ja pędzę do gina jutro po pracy. Mam nadzieję, że dzięki temu nie będę miała czasu na myślenie i stresowanie się. Zobaczymy ;)
Ale mam stresa. Siedzę jak na szpilkach. Wizyta dopiero za 4 godziny, a ja już gotowa do wyjścia.

W ogóle... wybaczcie zdjęcie i pytanie, ale... czy macie wzdęte i twarde brzuchy? Mój jest po prostu ogroooomny! I nie wiem jak go ukryć. Już ludzie wkoło zaczynają niby żartem mówić, że jestem w ciąży :p dodam, że nigdy nie byłam szczupła, ale brzuch miałam w miarę płaski. Zwłaszcza w porównaniu do tego ze zdjęcia... Macie jakieś maskujące sposoby? ;)
05.04.2016.jpg

Załączniki

• 05.04.2016.jpg
    05.04.2016.jpg
    317,4 KB · Wyświetleń: 446
Anio ja też wzdeta jak balon jestem. Czuje się już jak grubas, a zawsze rozmiar xs nosiłam, teraz spodnie mnie już cisną w pasie :/

Anio ja też wzdeta jak balon jestem. Czuje się już jak grubas, a zawsze rozmiar xs nosiłam, teraz spodnie mnie już cisną w pasie :/
Najgorsze jest to, że właściwie nic nie jem... Muszę się zmuszać do obiadów, bo w ogóle nie czuję głodu... A taki brzuchol mnie męczy strasznie. Macie na niego jakieś sprawdzone sposoby?

Anio ja mam podobnie :-) próbowałam kminek mielony ale nic nie dał , a espumisan też nie pomaga... teraz pije rano wode z muodem i cytryną na czczo i po pierwsze nie mam zatwardzen a po drugie i wzdęcia ciut mniejsze więc może spróbuj ..

Tez mam taki problem z brzuchem wogole go wciagnac nie moge ;) To i meega sennosc to w sumie tyle z objawow jakie mam. A musze czekac do 12 tyg na badania :( Dobrze dziewczyny, ze jestescie juz pod opieka lekarzy ;)

Napisane na SM-G925F w Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mam tak z brzuchem normalnie jak balon. Tak mnie wczoraj do przodu wysunelo. Ok spadam mlodego karmic. Czekam na pozytywne wieści z wizyt &&&

Do góry