reklama
Antiope
Fanka BB :)
Wolę odstające kozaki niż takie, których dopiąć nie można. Jest tylko kilka fasonów (najczęściej tych mniej ładnych), które jestem w stanie dopiąć. Ale myślę, że to nie tylko kwestia wagi, ale budowy łydek, bo nawet jak szczupła byłam, to w tym względzie nie było dużo łatwiej.Uwierz, że nie [emoji6] odstające kozaki. Zegarek wisi na ręce. Niestety mam taką przemianę materii.
Ja mam 170cm. Przed tą ciążą startowałam z wagę 70-71, teraz jest ponad 73. Przed ciążą z Bazylim ważyłam 73 i dobiłam do 81. Po ciąży, podczas karmienia schudłam do 63. A w ogóle, to marzy mi się wrócić do wagi z klasy maturalnej, bo ważyłam wtedy 53. A najwięcej to w życiu ważyłam 84 kg, to było kiedy pojawiło się u mnie PCO. Wtedy w ciągu 4 miesięcy przytyłam 20 kg. Od 64 kg do 84.
Jest pięknie, a ja mam jakąś niemoc i nie mam siły wyjść z synkiem na spacer. Muszę się zmusić, bo szkoda pogody.u Was tez taka wiosna?
No ja np. cytologię zrobiłam jeszcze z miesiąc przed ciążą, więc w tym momencie nie ma już potrzeby robićNo niestety te badania są drogie... Też dzisiaj robiłam i za wszystkie łącznie z cytologią zapłaciłam ok 300zł. Mam nadzieję, że później nie będzie to tyle kosztować...
Też mam problem z kozaczkami.
Jeszcze nigdy w żadne się nie zmieściłam.
Nawet w liceum, gdy byłam naprawdę szczupła! Taką mam budowę.
Oglądałam na YouTube filmik Radzki, w którym polecała kilka modeli na szeroką łydkę, ale nie wydam 700 zł na buty!
Już wolę kupić kolejną chustę do noszenia dziecka!
Jak doczekam do 12 tc, to zacznę szukać czegoś noworodkowego.
Jeszcze nigdy w żadne się nie zmieściłam.
Nawet w liceum, gdy byłam naprawdę szczupła! Taką mam budowę.
Oglądałam na YouTube filmik Radzki, w którym polecała kilka modeli na szeroką łydkę, ale nie wydam 700 zł na buty!
Już wolę kupić kolejną chustę do noszenia dziecka!
Jak doczekam do 12 tc, to zacznę szukać czegoś noworodkowego.
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
No niestety te badania są drogie... Też dzisiaj robiłam i za wszystkie łącznie z cytologią zapłaciłam ok 300zł. Mam nadzieję, że później nie będzie to tyle kosztować...
A jakie dokladnie badania robilyscie? Mnie w przyszłym tyg czeka TSH i TOXO IGM i nie wiem na ile mam się nastawić?
ja tez mam niemoc..wmuszam resztke chipsow od wczoraj i mam ochote polozyc sie na ladzie i zasnac i nich mnie jakis klient obudziWolę odstające kozaki niż takie, których dopiąć nie można. Jest tylko kilka fasonów (najczęściej tych mniej ładnych), które jestem w stanie dopiąć. Ale myślę, że to nie tylko kwestia wagi, ale budowy łydek, bo nawet jak szczupła byłam, to w tym względzie nie było dużo łatwiej.
Ja mam 170cm. Przed tą ciążą startowałam z wagę 70-71, teraz jest ponad 73. Przed ciążą z Bazylim ważyłam 73 i dobiłam do 81. Po ciąży, podczas karmienia schudłam do 63. A w ogóle, to marzy mi się wrócić do wagi z klasy maturalnej, bo ważyłam wtedy 53. A najwięcej to w życiu ważyłam 84 kg, to było kiedy pojawiło się u mnie PCO. Wtedy w ciągu 4 miesięcy przytyłam 20 kg. Od 64 kg do 84.
Jest pięknie, a ja mam jakąś niemoc i nie mam siły wyjść z synkiem na spacer. Muszę się zmusić, bo szkoda pogody.
No ja np. cytologię zrobiłam jeszcze z miesiąc przed ciążą, więc w tym momencie nie ma już potrzeby robić
elifit
Moderatorka
w liceum byłam szczuplejsza,od zawsze zes taka szczupla?
kurcze znowu się dowiedziałam o stracie i to u bliskiej koleżanki słabo mi, jestem zła i znów się boję
elifit
Moderatorka
haha Ritia masz rację z tą oceną "niezbyt mądre" że tyle jem
tez sie boje swojego usg, byle do srody..Boziu i jak tu do 12 tygodnia wytrwac, bo potem juz niby bezpieczniej....nibyw liceum byłam szczuplejsza,
kurcze znowu się dowiedziałam o stracie i to u bliskiej koleżanki słabo mi, jestem zła i znów się boję
reklama
elifit
Moderatorka
Lux musimy wierzyć że będzie dobrze. i w sumie zawierzyć naturze, ona wie co robi.