ufff to ja kolezance napisalam, ktorej dawno nie widzialam o ciazy i ciszaaaa! zero, anie gratuluje ani nicTo znowu ja [emoji846] szef mi odpisał i podziękował, ze od razu dałam znać. Rany kamień spadł mi z serca[emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
w pierwszym trymestrze progesteron ma duza rozbieznosc, ja mialam tydzien temu wynik ponad 15 i lekarka mowila, ze dobry, ale dupka i tak dala zapbiegawczoMoje TSH 1,420 to dobrze?
A progesteron 18,83 ng/ml co wydaje mi się za mało, mimo, że biorę luteinę, ale wizytę mam popołudniu to się okaże
Antiope
Fanka BB :)
Co do progesteronu to nie wiem, ale TSH ok, w ciąży nie powinno być wyższe niż 2,5, a Ty masz jeszcze spory zapasMoje TSH 1,420 to dobrze?
A progesteron 18,83 ng/ml co wydaje mi się za mało, mimo, że biorę luteinę, ale wizytę mam popołudniu to się okaże
jaja.puree i surowka, ale pewnie i tak nie zjemCo dzisiaj robicie na obiad? Nie mam pomysłu :/
elifit
Moderatorka
dokładnie tak!Ja już się nie mogę doczekać upałów, bo wtedy będę mogła zacząć chodzić w sukienkach i w ten sposób obskoczę bez kupowania ubrań ciążowych aż do jesieni.
u nas słońce
aneta_ck
U mnie dzis spaghetti. Nie mam weny. Od rana mamy wojnę z m a ja dodatkowo schizuje. Caly czas cyce ogladam i brzuch bo jakieś takie mniejsze. Albo sobie wmawiam. Plamienie mam takie jak zawsze wiec nie ma sensu jechać na ip. Musze jakos do 17 przetrwac musze jakos dotrwac te pare tyg do konca 1 trymestru i nie zwariowac.
Agnesis z progesteronem to podobno tak jest ze on nie jest taki sam w ciągu doby wiec ciężko okreslic. Coś kiedys czytalam ale nie pamietam juz gdzie. Lekarz na pewno wszystko wyjasni. Nie martw sie.
Agnesis z progesteronem to podobno tak jest ze on nie jest taki sam w ciągu doby wiec ciężko okreslic. Coś kiedys czytalam ale nie pamietam juz gdzie. Lekarz na pewno wszystko wyjasni. Nie martw sie.
ja w pracy siedze i rady nie daje...musze wmusic cos do jedzeniaU mnie dzis spaghetti. Nie mam weny. Od rana mamy wojnę z m a ja dodatkowo schizuje. Caly czas cyce ogladam i brzuch bo jakieś takie mniejsze. Albo sobie wmawiam. Plamienie mam takie jak zawsze wiec nie ma sensu jechać na ip. Musze jakos do 17 przetrwac musze jakos dotrwac te pare tyg do konca 1 trymestru i nie zwariowac.
salatkaOwocowa
Witam. Ja dopiero sie dowiedzialam ze jestem w ciazy narazie zrobilam test i wyszedl pozytywnie. W poniedzialek jestem umowiona na wizyte i ciaza bedzie potwierdzona to moja 3 ciaza. W domu mam coreczke 1,5 roku. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok, tak bardzo sie boje... Wg okresu to jakis 6/7 tydzien wiec byc moze zalapie sie na grudzien
reklama
MyDream
Ja też warczę na wszystkich, nawet na psa, już się mnie biedna boi, jak idę to mi z drogi schodzi. To chyba mój jeden z trzech objawów ciąży.
Drugi to, że poszłam wczoraj spać o 19, ale za to w nocy się obudziłam i zasnąć nie mogłam a rano pobudka o 5. I ani spać, ani nie spać i tak źle i tak niedobrze
A trzeci jedzenie, nie wiadomo co zjeść, a jak już mam na coś ochotę to nie ma w sklepie truskawki przed majówka kupiłam w biedronce, a wczoraj nie było w trzech biedronkach, Lidlu i dwóch intermarsche :/ dziś poszukiwań ciąg dalszy
Jakbym o sobie czytala U mnie moj M ma jeszcze w miare okey, ale nasz biedny kot ma przesrane. Niestety jest to typ bardzo rozgadany co straaasznie mnie irytuje i podnosi mi cisnienie. Dodatkowo nie ma opcji, zeby on sobie polezal gdzies sam, bez czlowieka. No way! On musi byc smyrany i siedziec na czlowieku. No wiec ugniata mnie i wkurza jeszcze bardziej. Biedny ma przekichane. Oby mi te loty przeszly jak najszybciej.
Ze spaniem podobnie, zasypiam mega wczesnie i budze sie po nocach. Niby na siku, ale jak juz pojde do kibelka to pozniej zasnac nie moge. Dzisiaj wstalam o 6 i nie wiedzialam co ze soba zrobic... Kiedys to byl srodek nocy dla mnie
ja w pracy siedze i rady nie daje...musze wmusic cos do jedzenia
Ja to samo i wlasnie wmusilam kanapke... to byla najdziwniej smakujaca kanapka ever.