reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja już się nie mogę doczekać upałów, bo wtedy będę mogła zacząć chodzić w sukienkach i w ten sposób obskoczę bez kupowania ubrań ciążowych aż do jesieni.
Pogoda u nas taka sobie, pochmurno, ale nie pada.

Hejka. U nas cudna pogoda aż miło [emoji4]

Mnie ostatnio tez wszystko wkurza, dzieci, mąż, ludzie...wszystko!!!!! Mój chłop stara się być cierpliwy i wyrozumiały, bo wie, że ze mną jak z tykającą bombą [emoji41]

Ja tez czekam na lato by kiecki zarzucić a ciuchy ciążowe to może na jesieni kupić.
Mnie dziś trochę brzuch boli ale brak plamień i to mnie cieszy.

Napisałam dziś do szefa maila z info, ze jestem w ciąży. Chciałam być fair od samego początku, choć i tak wiem, że tego nie docenią ale ja chociaż będę miała czyste sumienie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje TSH 1,420 to dobrze?
A progesteron 18,83 ng/ml co wydaje mi się za mało, mimo, że biorę luteinę, ale wizytę mam popołudniu to się okaże :(

Do góry