reklama
MyDream
Fanka BB :)
U mnie twarz i szyja
Mam to samo - twarz i dekolt :/ na to sie raczej nic nie poradzi, mam nadzieje, ze po 12tyg troche sie uspokoi. Teraz jak tylko wchodze do domu to zmywam makijaz + na zmiany sudocrem. Szybciej sie goja
anio0
Mój z kolei zawsze mówił, że chciałby pierwszego chłopca, ale teraz jak zaczynam przebąkiwać, że czuję się jakbym drugą babę pod sercem miała, to się zgodził ze mną, że płeć wcale a wcale nie jest ważna. Zwłaszcza, że po naszej wcześniejszej stracie ta ciąża sama w sobie jest darem nie ma co wybrzydzać, hihi ale tak na serio, to rzeczywiście, zdrowie jest najważniejsze.Mój P się uparł na dziewczynkę. Mnie w sumie wszystko jedno. Tylko, żeby było zdrowe.
mojeboje
A widziałam ostatnio taaaakie piękne sukienusie! Aż zamarzyłam gwałtownie o córeczce piękne są ubranka dla dziewczynek.
No piękne. Też się zachwycałam. Ale ostatecznie takie sukienusie zakładam jej kilka razy w roku a tak to biega w leginsach i spodniach bo w takich najwygodniej a sukienki męczą tylko w gorące dni są bardziej praktyczne.
Antiope
Nie strasz, ja czytałam, że bóle głowy powinny się skończyć po I trymestrze. Ja nie chcę, żeby mnie głowa bolała aż do porodu.moj bratowa cierpiala na bole glowy w ciazy, umierala po calosci, urodzila i bole sie skonczyly
U nas raczej pochmurno, ale na szczęście bez deszczu. A temperatura to jakoś koło 15 stopni. jak dla mnie to jeszcze nie to, ale wystarczyło, żeby iść z dzieciakami na pole.dziewczyny jaka macie pogode? u nas jest mega cieplo!!! chcielismy wyjsc na dwor, ale nia mam sily
Mnie prawie w ogóle nie bolą. Tak intensywniej bolały przez kilka dni w 6-7 tygodniu, a teraz cisza. W ciąży z Bazylim bardzo mnie bolały i były wrażliwe, zupełnie inaczej niż teraza bola Was piersi jak zdejmiecie stanik? ja zdejmuje powoli, bardzo delikatnie, bo w przeciwnym razie nie daje rady z bolu
Koniecznie opisz wrażenia, ciekawa jestem jak to wygląda w UK. Oglądałam serial "Położne" i ciekawa jestem, czy w rzeczywistości to wygląda podobnieGratuluje dzisiaj wizytujacym, bardzo pozytywne wiesci! Ciesze sie razem z Wami i jestem spokojniejsza tez mam chwilowe dolki, ale jak czytam pozytywne wiesci u Was to odrazu mi lepiej
Martwie sie o Zadore, kochana odezwij sie!
U mnie objawy raz sa, raz ich nie ma. Jedynymi stalymi sa mdlosci i sennosc. Bol brzucha zdarza sie rzadko, ale czulam dyskomfort wczoraj wieczorem mimo, ze lezalam caly dzien. Dzisiaj nic nie boli. Wczoraj biust jakby przestal bolec, a dzisiaj znow boli... oszalec idzie. Czuje sie koszmarnie zmeczona, mimo, ze od 3 dni praktycznie bumeluje. Wkurza mnie to bo z natury nie jestem takim leniwcem. Jutro mam pierwsza wizyte z polozna, ktora mnie bedzie prowadzila az do porodu. Jestem mega ciekawa jak to bedzie wygladalo w UK. Jako, ze takie wizyty odbywaja sie w tzw. Birth Centre to najprawdopodobniej bede miala okazje poogladac sobie sale etc )
Na wspolnej sie zaczyna, czas na herbatke i kocyk ;-)
Mnie wychodzą na szczęście tylko pojedyncze pryszcze na twarzy i plecach.Ale mnie zsypało na plecach i karku masakra jakaś!
No, dziewczynkę dużo łatwiej ładnie ubrać. I cieszę się, że chyba jest już coraz więcej innych kolorów niż różowy, bo to strasznie nudne ciągle dziecko w różowy ubierać.A widziałam ostatnio taaaakie piękne sukienusie! Aż zamarzyłam gwałtownie o córeczce piękne są ubranka dla dziewczynek.
no te bole glowy to porazka, mnie jak dopadly kiedys migreny to do pracy nie bylam w stanie pojechac...mi tam plec obojetna, za duzo wycierpialam i czekalam na ciaze by teraz wymyslac hihi, ale nie wiem czemu od samego poczatku corcie czuje, w pierwszej straconej ciazy czulam synka
Mnie często boli głowa.
W poprzedniej ciąży miałam koszmarne migreny cały czwarty miesiąc. Umierałam z bólu.
Nawet gin mi pozwolił brać solpadeine po tym, jak głowa mnie bolała przez ponad 30 godzin non stop. Powiedziałam, że sobie żyły podetne, jeśli mi nic nie da! Paracetamol nie działał.
Solpadeine na szczęście owszem.
W poprzedniej ciąży miałam koszmarne migreny cały czwarty miesiąc. Umierałam z bólu.
Nawet gin mi pozwolił brać solpadeine po tym, jak głowa mnie bolała przez ponad 30 godzin non stop. Powiedziałam, że sobie żyły podetne, jeśli mi nic nie da! Paracetamol nie działał.
Solpadeine na szczęście owszem.
ja jeszcze przed ta ciaza mialam te migreny zawsze jak gwaltownie sie pogoda zmieniala, konczylam z takim cisnieniem, ze hejMnie często boli głowa.
W poprzedniej ciąży miałam koszmarne migreny cały czwarty miesiąc. Umiersłsm
Antiope
Ja miałam okres w którym miałam potworne migreny. Głowa mnie tak wtedy bolała, że miałam tylko ochotę się skulić i płakać. Bolały mnie gałki oczne i w ogóle nie byłam w stanie wytrzymać w pokoju gdzie było światło. I te migreny sobie pewnego dnia minęły; tak z dnia na dzień.no te bole glowy to porazka, mnie jak dopadly kiedys migreny to do pracy nie bylam w stanie pojechac...mi tam plec obojetna, za duzo wycierpialam i czekalam na ciaze by teraz wymyslac hihi, ale nie wiem czemu od samego poczatku corcie czuje, w pierwszej straconej ciazy czulam synka
Ja w ciąży z synkiem od razu miałam przeczucie, że synek będzie. W poprzedniej ciąży i w tej na początku czułam córcie, a teraz się zastanawiam, czy dalej czuję, czy teraz to już sobie wmawiam tą córcię, bo tak bardzo chcę ją mieć.
reklama
aneta_ck
Hej widzę ze na tapecie bol glowy ja wczoraj myslalam ze padne tak mnie bolalo. A z sennoscia to tak jak widać od 3 juz nie śpię a zaraz budzik bedzie dzwonil i trzeba wstac. Caly czas siku mi sie chce i jesc. A jak zjem to mi niedobrze. Wszystko mi tak dziwnie smakuje. Niby jak widze jest ok a jak sprobuje to mi nie smakuje. I odrzucilo mnie od wszystkich napojów. Tylko woda czysta niefazowana. Nawet na herbatę patrzec nie moge