reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ola u nas było to samo. Pomogla zmiana pampersów na te z rossmana i używanie sudocremu. Teraz sobie jesZcze linomag z Polski zamówiłam to wypróbuję ale zmiana pieluszek na prawdę pomogła. Podobają mi się te 3 z babydream są jakieś takie fajnie miękkie i połowę tańsze niż pampersy a lepsze

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png
O tak, ja tez sie przylacze :) my mamy na razie 2 z rossmana, ale 3 tez juz mam kupione i naprawde sa fajne. I tak jak mowilam, nie przelewa sie przez nie, gumki przy nozkach naprawde fajnie trzymaja bo kupa ani razu ta drogą nie uciekla [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ten sam argument uzylam dla lubego [emoji14] ale on powiedzial ze bredze kazalam mu isc do ksiedza i zapytac haha
Poki co milczy z chrzcinami

Aneta my tez na babydreamach od poczatku dla mnie rewelacja mieciutkie i tanie ;)
Ja ostatnio w promocji kupilam bo byly po 19,99 ;) to zapas mam chyba na 2 miesiace [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola u nas było to samo. Pomogla zmiana pampersów na te z rossmana i używanie sudocremu. Teraz sobie jesZcze linomag z Polski zamówiłam to wypróbuję ale zmiana pieluszek na prawdę pomogła. Podobają mi się te 3 z babydream są jakieś takie fajnie miękkie i połowę tańsze niż pampersy a lepsze

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

Muszę spróbować tych rosmanowych pieluch- my do tej pory pampersow premium care używaliśmy- bez zarzutu, teraz mamy dada little one- zdecydowanie mniej chłoną, No i są grubsze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:) u nas dzien jak co dzien:) karmienie, odbijanie, duuuuzo kupek. Dzis to apogeum. Franio ma juz tak dupcie czerwona ze szok! Ciagle smaruje i zasypuje zeby sie to zgoilo. Teraz juz prawie spi...tatus go usypia:) ja zaraz lece sie szybko wykapac i do lozeczka. Wczoraj moj maluch pobil rekord jak dotychczas bo spal od 19 do 1 w nocy! Az bylam w szoku;)
Co do chrztu to bedziemy pewnie kolo wielkanocy chrzcic a slub koscielny juz mamy :)
Spokojnej nocy wszystkim zycze :*
Ola u nas też jest/był problem z dupka. Widzę duża poprawę po maści, która przepisał mi pediatra. Maśc jest robiona w aptece. Z recepta kosztuje grosze. Mogę Ci podesłać skład maści jak chcesz. Ewentualnie tak jak Anetka pisała zmiana pieluch.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzis zakupilam te z rossmana i sa oki chociaz grubsze od pampers premium care. :) i wydaje mi sie ze mniej chlonne ale moze mi sie wydaje..
Co do dupci to dzis byla polozna i kazala odstawic chusteczki nawilzane i myc dupcie woda i smarowac grubo mascia tormentiol. Zobaczyny jak podziala. Pepuszek jeszcze nie odpadl i smarujemy od dzis piohtanina na spirytusie czy jak to sie nazywa :p
Dzis bylismy na spacerku:) poza tym dzien jak co dzien :) oprócz tego ze Franio bardzo mnie wystraszyl bo sie zakrztusil bardzo jak mu sie ulalo :( masakra..... bylam przerazona. Czy Wam tez sie to zdarza z dzieciaczkami?
Spokojnej nocki :*

Do góry