reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

My chcemy chrzscic ale nie mamy tu chrzestnych. Raczej razem zrobimy dzieciom chrzsciny bo syn jeszcze nie ma.

@bbbasia85 u mnie córka tak jadla jak miała zoltaczke. Nie miała siły ciągnąć cyca i zasypiala. Syna dokarmialam butelka przez tydzień i mimo że nie chciał potem cyca to ja uparta i odstawiłam mu butlę i co chwilę przystawialam. Najpierw w nakladkach 4 miesiące bo mu łatwiej leciało i ssala a potem 15 miesięcy już tylko pierś :D

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

reklama
Moze Twoja córeczka tez cos chora ? Ma katar albo cos ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie zdrowa sie wydaje, nie ma kataru ani kaszlu, mocz zrobiłam- bez cech infekcji. Jutro idziemy do pediatry żeby ja zbadał jeszcze raz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom żółta tez nie jest.. w ogóle dziecko spokojne i pogodne.... niejadek tylko...

No myślałam że będę jedyna - ja też anty chrzcinowa.
I ja też! Dzisiaj znowu babcia dopytywala i w końcu jej powiedziałam, że Jezus miał chyba z 30 lat jak był chrzczony wiec Hanka jak dorośnie to sama podejmie decyzję... babcia tylko odpowiedziała "matko boska..." [emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:) u nas dzien jak co dzien:) karmienie, odbijanie, duuuuzo kupek. Dzis to apogeum. Franio ma juz tak dupcie czerwona ze szok! Ciagle smaruje i zasypuje zeby sie to zgoilo. Teraz juz prawie spi...tatus go usypia:) ja zaraz lece sie szybko wykapac i do lozeczka. Wczoraj moj maluch pobil rekord jak dotychczas bo spal od 19 do 1 w nocy! Az bylam w szoku;)
Co do chrztu to bedziemy pewnie kolo wielkanocy chrzcic a slub koscielny juz mamy :)
Spokojnej nocy wszystkim zycze :*

I ja też! Dzisiaj znowu babcia dopytywala i w końcu jej powiedziałam, że Jezus miał chyba z 30 lat jak był chrzczony wiec Hanka jak dorośnie to sama podejmie decyzję... babcia tylko odpowiedziała "matko boska..." [emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dokładnie takie samo zdanie!
Ale argument o Jezusie pozwól że sobie podkradne :) no bo jest powalajacy prostota a jakże sprytny i zabije przeciwnika rozmowy w mig!!

Hejka:) u nas dzien jak co dzien:) karmienie, odbijanie, duuuuzo kupek. Dzis to apogeum. Franio ma juz tak dupcie czerwona ze szok! Ciagle smaruje i zasypuje zeby sie to zgoilo. Teraz juz prawie spi...tatus go usypia:) ja zaraz lece sie szybko wykapac i do lozeczka. Wczoraj moj maluch pobil rekord jak dotychczas bo spal od 19 do 1 w nocy! Az bylam w szoku;)
Co do chrztu to bedziemy pewnie kolo wielkanocy chrzcic a slub koscielny juz mamy :)
Spokojnej nocy wszystkim zycze :*
Ola u nas było to samo. Pomogla zmiana pampersów na te z rossmana i używanie sudocremu. Teraz sobie jesZcze linomag z Polski zamówiłam to wypróbuję ale zmiana pieluszek na prawdę pomogła. Podobają mi się te 3 z babydream są jakieś takie fajnie miękkie i połowę tańsze niż pampersy a lepsze

k0kdj44jit133s3w.png

km5stv73hx4t59k1.png

reklama
Mam dokładnie takie samo zdanie!
Ale argument o Jezusie pozwól że sobie podkradne :) no bo jest powalajacy prostota a jakże sprytny i zabije przeciwnika rozmowy w mig!!
Ja ten sam argument uzylam dla lubego [emoji14] ale on powiedzial ze bredze kazalam mu isc do ksiedza i zapytac haha
Poki co milczy z chrzcinami

Aneta my tez na babydreamach od poczatku dla mnie rewelacja mieciutkie i tanie ;)

Do góry