reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny czy jest tu mama która dokarmiała dzidzie i udało jej sie zejść z butli? Potrzebuje inspirującej historii bo juz powoli sie poddaje... odciągam i podaje malej moje mleko po każdym karmieniu inaczej nie przybiera.... czy to sie kiedyś skonczy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hej moj maly ma dzis dzien szalenstw :) spi, cyc, raczki i tak w kolko :D kapiel zaliczona, spi w bujaku na wibracji ze smokiem :) tak tak, kocha smoka na rowni z cycem :)
Tez tak mam z małym,a myślałam ze tylko ja mam ciagle co robić i takiego pieszczocha
dzis spi, ale mial teraz kryzys, po karmieniu raczki przez 20 minut i udalo sie go uspic i spi a ja jem i pije ciepla herbate :)

U nas właśnie usnął:) potem kąpiel i mam nadzieje spanie

Dziewczyny czy jest tu mama która dokarmiała dzidzie i udało jej sie zejść z butli? Potrzebuje inspirującej historii bo juz powoli sie poddaje... odciągam i podaje malej moje mleko po każdym karmieniu inaczej nie przybiera.... czy to sie kiedyś skonczy?

Ja caly czas odciagam. Mala z cyca je trzy minuty, a potem krzyk i butelka. I tak lepiej, bo wczesniej w ogole nie chciala slyszec. Tez mi ciezko, wiem ci czujesz :(

Ja caly czas odciagam. Mala z cyca je trzy minuty, a potem krzyk i butelka. I tak lepiej, bo wczesniej w ogole nie chciala slyszec. Tez mi ciezko, wiem ci czujesz :(

Widzisz- a moja zasypia po jakimś czasie i w ogóle jej juz cyc nie interesuje.. butelka zreszta tez nie- w zasadzie pokarm jej sie leje do buzi i ona łaskawie przełyka... jakby w ogóle nie miała instynktu samozachowawczego...

Widzisz- a moja zasypia po jakimś czasie i w ogóle jej juz cyc nie interesuje.. butelka zreszta tez nie- w zasadzie pokarm jej sie leje do buzi i ona łaskawie przełyka... jakby w ogóle nie miała instynktu samozachowawczego...

Mój Szymus teraz jak jest chory to tak ma.. je 5 minut i zasypia i juz nie chce choc leje się wszędzie.. ale zaraz sie budzi i zas je takze po jakims czasie jest w koncu najedzony i spi spokojnie.. ale ja tez nie lubie jesc jak mnie gardlo boli wiec mu sie nie dziwie i jeszcze sie meczy przy jedzeniu bo tam wszystko popuchniete :(
Moze Twoja córeczka tez cos chora ? Ma katar albo cos ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry