reklama
mojeboje
Fanka BB :)
Ojej, współczuję Ci co musisz przeżywać z tymi plamieniamiW niedzielę i poniedziałek krwawilam. We wtorek bylam na wizycie to lekarz powiedzial ze to krwiak i to normalne. Potem dwa dni leciutkie plamienia takie resztki doslownie i wczoraj w nocy znowu duzo i dzis rano tez. Na szczescie nie jest to świeża krew tylko taka czekoladowa. Ciemna calkiem. Chociaz wiadomo nie ma czegos takiego jak bezpieczne krwawienia w ciąży i dlatego siada mi to na głowę strasznie. Zwlaszcza ze ostatnio w 10 tyg moja ciąża obumarla a w 12 sie dowiedzialam. Oszaleje doslownie niedlugo
anio0
Współczuję Ci Kochana tego całego stresu i przeżyćW niedzielę i poniedziałek krwawilam. We wtorek bylam na wizycie to lekarz powiedzial ze to krwiak i to normalne. Potem dwa dni leciutkie plamienia takie resztki doslownie i wczoraj w nocy znowu duzo i dzis rano tez. Na szczescie nie jest to świeża krew tylko taka czekoladowa. Ciemna calkiem. Chociaz wiadomo nie ma czegos takiego jak bezpieczne krwawienia w ciąży i dlatego siada mi to na głowę strasznie. Zwlaszcza ze ostatnio w 10 tyg moja ciąża obumarla a w 12 sie dowiedzialam. Oszaleje doslownie niedlugo
anio0
Współczuję Ci Kochana tego całego stresu i przeżyćW niedzielę i poniedziałek krwawilam. We wtorek bylam na wizycie to lekarz powiedzial ze to krwiak i to normalne. Potem dwa dni leciutkie plamienia takie resztki doslownie i wczoraj w nocy znowu duzo i dzis rano tez. Na szczescie nie jest to świeża krew tylko taka czekoladowa. Ciemna calkiem. Chociaz wiadomo nie ma czegos takiego jak bezpieczne krwawienia w ciąży i dlatego siada mi to na głowę strasznie. Zwlaszcza ze ostatnio w 10 tyg moja ciąża obumarla a w 12 sie dowiedzialam. Oszaleje doslownie niedlugo
aneta_ck
lepiej jechac i zobaczyc co zdzieckiem, musisz dmuchac na ta ciaze i naprawde nie dzwigaj nic, nie podnos, nie szalej, wiem, ze przy synku to ciezkie, ale lez najwiecej
Ja tylko wstaje na jedzenie. Resztę robi albo mąż albo nie jest zrobione. Synka nie podnosze. Dziala zachęta na tableta włączę i przychodzi najczesciej sam i wtedy go karmie albo przebieram. Najgorsze jest to ze ja krwawie najmocniej w nocy jak leżę dlugo. Nie moge tego zroUmiec.
Anioo zebys nie pomyslala tylko ze Cie strasze czy cos. Wiesz ze zanik objawow ani ich utrzymywanie sie nie świadczą o niczym. Tylko lekarz moze stwierdzic czy jest dobrze czy nie.
a Ty miszkasz zagranica tak? i dlugie terminy wizyt maSZ TAM? JA BYM POJECHALA NA tWOIM MIEJSCU JESLI MASZ OKAZJE, BEDZIESZ MIEC CZYSTE SUMIENIEIWspółczuję Ci Kochana tego całego stresu i przeżyćTrzymam kciuki za Maleństwo!
anio0
W którym tygodniu ciąża obumarła u Ciebie, jeśli mogę spytać? Przepraszam, ale nie mam pamięci do postów i łączenia ich z osobami z wątku.stracilam ciaze wiem co mowie, myslisz, ze ja sie nie boje?! tez sie boje i to jak cholera, po nocach koszmary mam, ze serca nie bedzie, ze nie bedzie zarodka... co do zakazenia to jak juz moje dziecko nie zylo to mialam silne bole glowy i zebow i to byl znak, ze organizm zle reaguje na ta martwa ciaze..
moze organizm jak odpczywa to tak reaguje wlasnie ta krwia? tez jestem ciekawa czemu tak jestJa tylko wstaje na jedzenie. Resztę robi albo mąż albo nie jest zrobione. Synka nie podnosze. Dziala zachęta na tableta włączę i przychodzi najczesciej sam i wtedy go karmie albo przebieram. Najgorsze jest to ze ja krwawie najmocniej w nocy jak leżę dlugo. Nie moge tego zroUmiec.
Anioo zebys nie pomyslala tylko ze Cie strasze czy cos. Wiesz ze zanik objawow ani ich utrzymywanie sie nie świadczą o niczym. Tylko lekarz moze stwierdzic czy jest dobrze czy nie.
reklama
aneta_ck
Współczuję Ci Kochana tego całego stresu i przeżyćTrzymam kciuki za Maleństwo!
A ja trzymam kciuki za Twojego. Doskonale Cie rozumiem dlaczego sie tak boisz. Ja nawet na watek z imionami i wyprawka nie wchodze. Mam nadzieje ze my wszystkie dotrwamy do listopada/grudnia.