reklama
noemi87
Fanka BB :)
@Luxuorius bo to się tak wydaje, że jeszcze i jeszcze.. a tak naprawdę może się zacząć w każdej chwili
Ja już mogę spać delikatnie na brzuchu, prawie już zapomniałam jak to jest ułożyć się tak jak chcesz
Ja już mogę spać delikatnie na brzuchu, prawie już zapomniałam jak to jest ułożyć się tak jak chcesz
Jadwiga orłowska
Lux ja tez sie położyłam z myślą, ze to nie to i wtedy pękł pęcherz.
Nonkatoja
@Luxuorius chyba u Ciebie coś zaczyna się dziać. I stawiam, że możesz być następna, tym bardziej że u Ciebie taka rozbieżności terminów. U mnie w sumie przed porodem nie było żadnych objawów. Jak się pojawiły skurcze to już poszłam rodzić.
Mi ciąża tak szybko zleciała, a dziś już mój maluszek ma ponad tydzień. [emoji7] I niestety ma charakterek po mnie nie po ojcu. Krzykacz jeden[emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi ciąża tak szybko zleciała, a dziś już mój maluszek ma ponad tydzień. [emoji7] I niestety ma charakterek po mnie nie po ojcu. Krzykacz jeden[emoji6]
a jak czesto taki maluszek powinien jesc i jak dlugo? ja Zosie karmie srednio 10 razy dziennie. W nocy potrafi spokojnie 4 gdziny przespac jednym ciagiem (wczoraj rekor bo 5!). w dzien tak co 2,5 je, czasami poltorej. Sredni czas to 15 min na cycu.Witam.[emoji4]
Ooo też czekam na wieści od Bonusowej.
To już nie dużo zostało brzuchatek. Grudniówki dosyć szybko się rozpakowały[emoji6].
U nas nocka w miarę. Trochę zaczynam normowac karmienie i odzwyczajam Oskarka od tak częstego jedzenia. Teraz średnio wychodzi nam 2-2,5h i nie marudzi przy jedzeniu tak jak wcześniej, więc nie jest źle.
Miłej niedzieli [emoji4]
To dobre wyniki?
Nie wiem czy to mozliwe ale moim zdaniem Zosia zlapala w miare rytm i nawet wydaje mi sie ze rozroznia dzien i noc (w sensie ze dluzej spi w nocy np. 4g+3g). Mozliwe?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nonkatoja
@grama na moje oko u Ciebie jest ok. Myślę, że to z tym rozróżnieniem dnia i nocy jest możliwe, bo mój też dłużej śpi w nocy. U nas był problem na początku, bo spadał z wagi i mieliśmy zalecenia karmić go częściej, a później okazało się że za często je i jest przezarty. Teraz w sumie próbuje mu regulować karmienie po swojemu. Zobaczę co nam wyjdzie z tego. Jutro będzie miał wizytę u pediatry i zobaczymy co powie.
Antiope
Ja mam wrażenie, że mój je bez przerwy. Je szybko, bo nieraz wystarcza mu 5 minutek na całego cyca, ale nieraz już po 15 minutach znowu woła jeść. W ciągu dnia ma 2-3 dłuższe drzemki, takie 2-3 godzinne, a pomiędzy nimi tylko by jadł. W nocy byłoby to samo, ale jest lepiej jak wyląduje u nas w łóżku. Nieraz go karmię i przysypiam i wtedy często budzi się na kolejne karmienie dopiero po 4-5 godzinach. Nie wiem, czy w tym czasie nic nie cyca, czy ja po prostu nie pamiętam, bo robię to na pół śpiocha. Jak ja bym chciała, żeby mi jadł do 2,5-3 godziny..., a nie co chwilę...
reklama