reklama
kuzwa i nic sie ruszyc nie chce?
creativo
Fanka BB :)
Didi nie miej do siebie pretensji najwazniejsze jest dobro dziecka a to czy urodzilas cc czy sn nie ma tu zadnego znaczenia !Hej laski. Ja wczoraj o 17 znowu bylam na ip bo wody mi odchodziły, niestety były zielone do 12 w nocy walczyłam mężnie o rozwarcie ale nic zero. Chwile po 12 tętno spadlo i zrobili mi cesarkę. Tak wiec oficjalnie poród mam za sobą. Mala jest słodka. Waży 3.750 mierzy 58cm. Nie na zrobię was bo jakos mi to nie w glowie. Wubaczcie
U nas akcja cyc od rana ... Mala ciagle by na cycu wisiala co jej zabralam cycka to sie darla w nieboglosy ... Brzuszek ma miekki wiec to nie od brzuszka w akcie desperacji wlaczylam w tle myszke miki i zasnela chyba ta muzyka na nia tak zadzialala bo nie daje jej ogladac tv wg mnie to za duzo bodzcow na raz dla takiego noworodka .... Teraz spi na mnie na brzuszku boje sie ruszyc zeby jej nie obudzic bo najgorsze dla mnie teraz jest to jak ona placze a ja nie wiem o co jej chodzi...
Niestety... miałam już termin cc na 16 teraz ostatecznie 22 jak się nic nie ruszy więcej...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola0303
@perla8 trzymam kciuki:*domyslam ze jak to denerwuje kiedy nic nie chce sie ruszyc...taka bezsilnosc
@Luxuorius u mnie od rana bezsilnosc i chyba juz strach bo wiem ze w ciagu dwoch tygodni musze urodzic i ogarnely mnie jakieś okropne mysli...oby było wszystko dobrze i bez komplikacji.
Poszlam na spacer godzinny z mezem i juz jest lepiej. Lezymy sobie i wcinamy pierniczki
@creativo oby malutka byla spokojna juz :* takie maluszki sa mega delikatne..my juz mamy szumisia zakupionego ciekawa jestem jak Franio na niego zareaguje
@Luxuorius u mnie od rana bezsilnosc i chyba juz strach bo wiem ze w ciagu dwoch tygodni musze urodzic i ogarnely mnie jakieś okropne mysli...oby było wszystko dobrze i bez komplikacji.
Poszlam na spacer godzinny z mezem i juz jest lepiej. Lezymy sobie i wcinamy pierniczki
@creativo oby malutka byla spokojna juz :* takie maluszki sa mega delikatne..my juz mamy szumisia zakupionego ciekawa jestem jak Franio na niego zareaguje
Czarownica3006
Ja nie wiem w sumie z jakiego ale mam [emoji1]@Czarownica3006 a ja mam sraczke, ale z innego powodu bo sie nadal czyszcze
@perla8 myslalam, ze Ty juz po
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
pajuinka
Dziewczyny gratulacje! Kolejne 2 dołączyły do rozpakowanych
Ciekawe która z nas następna. Nie wiem czemu ale mam przeczucie co do Lux
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe która z nas następna. Nie wiem czemu ale mam przeczucie co do Lux
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
noemi87
Hej dziewczyny. Gratulacje dla wszystkich świeżo rozpakowanych mam
No to teraz to już tylko czekać na resztę..zaledwie kilka nierozpakowanych dziewczyn zostało..trzymamy kciuki i czekamy
Mi też mała dzisiaj wisi na cycku, jest spokojna, ale nie chce się odłączyć..
Miłej niedzieli.
No to teraz to już tylko czekać na resztę..zaledwie kilka nierozpakowanych dziewczyn zostało..trzymamy kciuki i czekamy
Mi też mała dzisiaj wisi na cycku, jest spokojna, ale nie chce się odłączyć..
Miłej niedzieli.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Jejku dziewczyny ale mam straszną noc i pół dnia za sobą Szymuś chory, katar, kaszel, i chyba gardło. Je 5 minut, potem zasypia, budzi sie zaraz z okropnym płaczem, krztusi się, dławi, chwilami nie może złapać oddechu po kaszlu przez pare sekund. Normalnie jestem wykończona. Teraz na szczeście zaczął jeść i je ciut dłużej i są dłuższe przerwy między jedzeniem i nawet z tym oddechem lepiej, ale strachu się najadłam
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antiope
Nie jedziecie z nim na ip? Z takimi maluchami, to nie przelewki. Ja się strasznie martwię, żeby się Baltazar nie zaraził, bo u nas wszyscy chorzy cały czas. Na razie mały jeszcze się jakoś trzyma i mam nadzieję, że nic go nie złapie, bo jak nam powiedziała pediatra, u takich maluchów, to tylko leczenie szpitalne.Jejku dziewczyny ale mam straszną noc i pół dnia za sobą Szymuś chory, katar, kaszel, i chyba gardło. Je 5 minut, potem zasypia, budzi sie zaraz z okropnym płaczem, krztusi się, dławi, chwilami nie może złapać oddechu po kaszlu przez pare sekund. Normalnie jestem wykończona. Teraz na szczeście zaczął jeść i je ciut dłużej i są dłuższe przerwy między jedzeniem i nawet z tym oddechem lepiej, ale strachu się najadłam