Dzięki też wierze, że będzie wszystko dobrze
Mi zostało jeszcze 5 kg do zrzucenia nie mogę się doczekać kiedy będę mogła ćwiczyć po połogu dopiero chyba można, nie ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie ciagle jeszcze brzuch boli. duzo mniej niz wczesniej i bez "rwania" jak wstaje albo sie zginam ale o cwiczeniach nie mysle nawet. w sumie pewnie po pologu tez nie bede robic brzuszkow ale licze ze spacery z Zosia mi pomoga dojsc do formy ogolnie i ujedrnic nogi. poki co ja wietrzemy w domu ( 10 min przy otwartym balkonie). od poniedzialku idzie na balkon a spacery po swietach.
no chyba z majtkami i pasami tak jak z cwiczeniami poczekam az brzuch mnie przestanie bolec.Naprawde ? A ja myslalam ze on taki juz zostanie
Mama do mnie zakladaj majtki obciskajace ale ja sie boje ze mi sie macica nie tak obkurczy ...
wlasnie sie zastanawialam kiedy bede mogla zalozyc jeansy sprzed ciazy? bo juz sie prawie mieszcze ale nie chce obciskac brzucha wiec chodze w ciazowych albo w getrach ciazowych
@Nonkatoja olejek ujedrniacjacy to ja mam z tołpy. nie wiem czy polecam czy nie. maz mi kupil pod koniec ciazy i cce zuzyc bardziej wierze w masaz i w nawilzenie niz w sam olejek
@creativo w sumie to chce zuzyc ten bio oil a potem moze cos innego ale pewnie juz mi samozaparcia nie starczy
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!