reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja bym chetnie sobie poszła na spacer ale przeciez w taka ulewe to kiepski pomysl. Chyba tez sobie napompuje pilke i zaczne sie ruszac...;) @Luxuorius no to kolejna oznaka porodu rychlego..moj brzuch chyba ciagle rosnie bo w kurtke sie nie dopinam a w tamtym tygodniu jescze ja zapinalam :/ zastanawiam sie ile mozna kurde!;)

Jak wszyscy to wszyscy! U mnie tez noc fatalna, jeszcze nie mialam takiego dziwnego uczucia. Obudzilam sie dwa razy i czulam, jakby dziecko sie "pchalo". Bez skurczowo. Dzis tak mnie boli podwozie i pachwiny, ze masakra. A co dziwniejsze to juz od kilku dni mialam spokoj z bolem i chyba wicie gniazda mi sie zalaczylo, a dzis znow spadek formy... Jakies dziwne te zwiastuny porodu, pojawiaja sie, mijaja i znow nadchodza.. a kiedy nadejdzie porod, oto jest pytanie. Przytulam wszystkie niewyspane :D dobrze, ze dzis niedziela, mozna poleniuchowac, domek mam ogarniety :)
Lux, tez mysle, ze Twoj tata powinien zrobic porzadek w firmie, a Tomek pracowac tam przynajmniej przez jakis czas, bo po co wam stresy teraz na koncowce :)
Joshi czekamy na kinder niespodzianke! :)

u nas juz zapadla decyzja, ze Tomek zmienia prace, wazne, ze rodzice nam pomoga :)
dziewczyny co do brzucha to w ogole jakby bardziej miekki byl i maly juz kopie w innych miejscach, ewidentnie zszedl nizej :)

reklama
@2411magdalenka mam nadzieje, ze zacznie nam sie ukadac w koncu wszystko, bo wykoncze sie jesli caly czas bedzie pod gorke :(
Lux, my też mamy auto w naprawie, czekamy na wycene mechanika bo poszła uszczelka pod głowicą, a to nie mały koszt, przy takim silniku jak my mamy to około 2-3 tys. zł.. jestem załamana bo Święta itd a tu taki wydatek. Nie da się odłożyć pieniędzy, bo zawsze coś wypadnie :( tak więc rozumiem co czujesz :( głowa do góry, ułoży sie niebawem. Już niedługo urodzisz i bedziesz sie cieszyć maleństwem [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry