reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja bym chetnie sobie poszła na spacer ale przeciez w taka ulewe to kiepski pomysl. Chyba tez sobie napompuje pilke i zaczne sie ruszac...;) @Luxuorius no to kolejna oznaka porodu rychlego..moj brzuch chyba ciagle rosnie bo w kurtke sie nie dopinam a w tamtym tygodniu jescze ja zapinalam :/ zastanawiam sie ile mozna kurde!;)

Jak wszyscy to wszyscy! U mnie tez noc fatalna, jeszcze nie mialam takiego dziwnego uczucia. Obudzilam sie dwa razy i czulam, jakby dziecko sie "pchalo". Bez skurczowo. Dzis tak mnie boli podwozie i pachwiny, ze masakra. A co dziwniejsze to juz od kilku dni mialam spokoj z bolem i chyba wicie gniazda mi sie zalaczylo, a dzis znow spadek formy... Jakies dziwne te zwiastuny porodu, pojawiaja sie, mijaja i znow nadchodza.. a kiedy nadejdzie porod, oto jest pytanie. Przytulam wszystkie niewyspane :D dobrze, ze dzis niedziela, mozna poleniuchowac, domek mam ogarniety :)
Lux, tez mysle, ze Twoj tata powinien zrobic porzadek w firmie, a Tomek pracowac tam przynajmniej przez jakis czas, bo po co wam stresy teraz na koncowce :)
Joshi czekamy na kinder niespodzianke! :)

u nas juz zapadla decyzja, ze Tomek zmienia prace, wazne, ze rodzice nam pomoga :)
dziewczyny co do brzucha to w ogole jakby bardziej miekki byl i maly juz kopie w innych miejscach, ewidentnie zszedl nizej :)

reklama
@2411magdalenka mam nadzieje, ze zacznie nam sie ukadac w koncu wszystko, bo wykoncze sie jesli caly czas bedzie pod gorke :(
Lux, my też mamy auto w naprawie, czekamy na wycene mechanika bo poszła uszczelka pod głowicą, a to nie mały koszt, przy takim silniku jak my mamy to około 2-3 tys. zł.. jestem załamana bo Święta itd a tu taki wydatek. Nie da się odłożyć pieniędzy, bo zawsze coś wypadnie :( tak więc rozumiem co czujesz :( głowa do góry, ułoży sie niebawem. Już niedługo urodzisz i bedziesz sie cieszyć maleństwem [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry