reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Czesc dziewczynki :) ale malo nas zostalo... A jeszcze nie ma nawet polowy grudnia! Ja dzis i jutro moge rodzic, bo moj wrocil na weekend z roboty, ale objawow brak! [emoji14] czym dalej tym mniej skurczy [emoji23] tylko mala swiruje w brzuchu, chyba ma malo miejsca... Ciekawa jestem kiedy nadejdzie godzina 0.

@elifit to nie Twoja wina, ze laski przeniosly sie na msg. Szkoda tylko, ze tutaj taka cisza... Fakt, ze tam mozna o cos szybciej zapytac itp, jesli chodzi o maluchy albo popisac o postepie porodu, ale poza tym to bardzo malo czytelne. I nie mozna wrocic wstecz. Ja wole forum i tez mam nadzieje, ze przejdziemy tu :)
Mnie nie ma na messangerze, byłam, ale chyba sie usunełam przypadkiem, bo ja tego nie ogarniam, i mogłam coś kliknąć [emoji23] ale jestem tutaj i nawet tutaj wole pisać ;) ale na grupie fb śledzę na bierząco ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moj tak fajnie plecki wypina jak kocur :D aha i brzuch mi sie obnizyl
A ja szłam rodzić i ani troche mi sie brzuch nie obniżył [emoji23] nie ma reguły chyba.. może zależy od budowy. Mi w żadnej ciąży brzuch nie opadł

A pochwale się Wam że straciłam już 10 kg ;) jeszcze 5 do stanu wyjściowego sprzed ciąży. W sumie to nic nie robie, nawet jem normalnie (nie bardzi zwracam uwagę na diete "karmiącej" bo jem nawet pomarańcze [emoji23] ale stopniowo wprowadzałam tak że Szymusiowi nic nie ma. No, grzybów nie mogę, zjadłam dwa razy po trochu pieczarki w jajecznicy i zupe pieczarkową i potem mu się jednorazowo ulewało. Przynajmniej wiem że grzybków unikać, a reszty nie musze ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski, sory ze tak nieprzyjemnie, ale czy to normalne, ze caly dzien czuje parcie na odbyt? A jak ide do toalety to troszke lub nic. Fatalne uczucie

reklama
Dzień dobry
Baltazar urodził się 6 grudnia o 20.00. Poród ekspresowy, mały ważył przy urodzeniu 4300 i mierzył 56 cm. Szczegółowo opiszę wszystko na wątku porodowym. Dopiero wczoraj wróciliśmy ze szpitala.
Wybaczcie, ale głównego nie będę nadrabiać, bo to chyba awykonalne.
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych. Zaraz sobie zerknę na listę jakie nowe grudniowe dzieciaki pojawiły się w czasie, kiedy mnie nie było.

Do góry