moj tak fajnie plecki wypina jak kocur aha i brzuch mi sie obnizylMoj wlasnie jakis ospaly jest od kilku dni . Ruszac sie rusza .ale juz nie tak często jak kiedys. Bardziej sie wypina albo od czasu do czasu lapkami po grzebie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ola0303
Fanka BB :)
Ja bym chetnie sobie poszła na spacer ale przeciez w taka ulewe to kiepski pomysl. Chyba tez sobie napompuje pilke i zaczne sie ruszac... @Luxuorius no to kolejna oznaka porodu rychlego..moj brzuch chyba ciagle rosnie bo w kurtke sie nie dopinam a w tamtym tygodniu jescze ja zapinalam :/ zastanawiam sie ile mozna kurde!
majka23x
Fanka BB :)
Jak wszyscy to wszyscy! U mnie tez noc fatalna, jeszcze nie mialam takiego dziwnego uczucia. Obudzilam sie dwa razy i czulam, jakby dziecko sie "pchalo". Bez skurczowo. Dzis tak mnie boli podwozie i pachwiny, ze masakra. A co dziwniejsze to juz od kilku dni mialam spokoj z bolem i chyba wicie gniazda mi sie zalaczylo, a dzis znow spadek formy... Jakies dziwne te zwiastuny porodu, pojawiaja sie, mijaja i znow nadchodza.. a kiedy nadejdzie porod, oto jest pytanie. Przytulam wszystkie niewyspane dobrze, ze dzis niedziela, mozna poleniuchowac, domek mam ogarniety
Lux, tez mysle, ze Twoj tata powinien zrobic porzadek w firmie, a Tomek pracowac tam przynajmniej przez jakis czas, bo po co wam stresy teraz na koncowce
Joshi czekamy na kinder niespodzianke!
Lux, tez mysle, ze Twoj tata powinien zrobic porzadek w firmie, a Tomek pracowac tam przynajmniej przez jakis czas, bo po co wam stresy teraz na koncowce
Joshi czekamy na kinder niespodzianke!
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Lux, my też mamy auto w naprawie, czekamy na wycene mechanika bo poszła uszczelka pod głowicą, a to nie mały koszt, przy takim silniku jak my mamy to około 2-3 tys. zł.. jestem załamana bo Święta itd a tu taki wydatek. Nie da się odłożyć pieniędzy, bo zawsze coś wypadnie tak więc rozumiem co czujesz głowa do góry, ułoży sie niebawem. Już niedługo urodzisz i bedziesz sie cieszyć maleństwem [emoji4]@2411magdalenka mam nadzieje, ze zacznie nam sie ukadac w koncu wszystko, bo wykoncze sie jesli caly czas bedzie pod gorke
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom