a ja ide na wesele w sierpniu i bede musiala cos z moim ombre zrobicA co powiecie na temat farbowania włosów i używania henny? Chyba można, nie? Bo już się nasłuchałam. A włosy muszę zafarbowac inaczej nie da rady
reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Mówią ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie farbować włosów, pozniej juz można. a z henna tez się właśnie zastanawiam bo zawsze robiłam.
Mnie dziś też jakoś do dupy jest.Oj nie nadrobię Was . Chwalilam dzień przed zachodem słońca. Rano tak mnie zaczelo targać ze miska przy łóżku stala bo w kibelku juz calkiem nie dałabym rady sie opanować.. A teraz powtórka z rozrywki.. Zaś mną szarpie. Jeszcze tak nie miałam
Myślałam ze w 8 t 3dniu to juz powinno mijać a mi się nasila..
Pierwszy raz w ciąży poczułam dziwne mdłości. Niewiem normalnie ślina mi nawet teraz podchodzi nie nadanzam przełykac.jestem w szoku bo myślałam że przy trzeciej ciąży tego nie będzie jak w dwóch wcześniejszych nie miałam.a tu zonk. Oby to było jednodniowe.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie rano obudzily mdlosci a nie mogalm nic wypic gazoweanego jak zawsze, bo na czczo leki na tsh musze brac terazMnie dziś też jakoś do dupy jest.
Pierwszy raz w ciąży poczułam dziwne mdłości. Niewiem normalnie ślina mi nawet teraz podchodzi nie nadanzam przełykac.jestem w szoku bo myślałam że przy trzeciej ciąży tego nie będzie jak w dwóch wcześniejszych nie miałam.a tu zonk. Oby to było jednodniowe.
Niby nie można, ale niektóre nawet nie wiedzą że są w ciąży.Mówią ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie farbować włosów, pozniej juz można. a z henna tez się właśnie zastanawiam bo zawsze robiłam.
Nie dajmy się zwariować, wszystko z umiarem napewno nie zaszkodzi.
Ja mam już kupę na głowie [emoji23], czas coś z tym zrobić.
a jak Twojej objawy?No ja na pewno nie wytrzymam bez farbowania do końca tego trymestru. Będę miała pół łba siwego
elifit
Moderatorka
Ee no farbować można. Ja dopiero o ciąży się dowiedziałam w 7 tygodniu a wcześniej alkohol piłam, rtg głowy robiłam , plombe z amalgamatem usuwałam
reklama
agnesis
Fanka BB :)
a jak Twojej objawy?
Objawów brak, ale już sie staram nie denerwować tym. Tylko głodna się czuję, a nic mi nie podchodzi.