no i teraz kolejna sie rozpakowuje znow bede beczecJa tez ogladam z mama ten porod w wodzie niesamowite..
reklama
Ola0303
Fanka BB :)
Hmm...moze ma juz bardzo malo miejsca. Moj Franio bardziej sie rozpycha i przesuwa niz kopie wiec mozliwe. i czuje go juz bardziej w dole.Ja dzis juz wiecej ruchow czuje, ale sa bardzo delikatne. Powiedzcie, czy to mozliwe zeby z dnia na dzien z kopniakow zrobilo sie przesuwanie?
majka23x
Ja bym chciala kolo 20 najpozniej urodzic, to by bylo 2 dni przed terminem, niedlugo trzeba bedzie seksik wdrazycOj przed swietami byloby cudnie...tez bym chciala. i oby nam sie udalo)
Ola0303
Pewnie ze tak niech tez cos w domku zrobi ja dzis tez pewnie troche ogarne domek po weekendzie.ale mnie piersi rwa, Tomek po dentyscie zaginal w akcji, pojechal z mamusia i braciszkiem na zakupy i do lekarza a ja sama w domu obiad zrobiony, wystarczy usmazyc kluchy, naczynia umyte, musze pokoj i lazienke zrobic, ale Tomek jak wroci to tez mu cos zostawie do sprzatania....
majka23x
Ja tez w dole, pod pepkiem nawet i w zebrach glownie, a ostatnio czulam smyranie lapka haha jakie to bylo smieszneHmm...moze ma juz bardzo malo miejsca. Moj Franio bardziej sie rozpycha i przesuwa niz kopie wiec mozliwe. i czuje go juz bardziej w dole.
Ola0303
Ja obstawiam ze moj w piatek bedzie mial 2850ja obstawiam, ze moj pilkarz bedzie miec z 2700 w srode
Ola0303
Boze to jest niesamowite...cud po prostu.♡no i teraz kolejna sie rozpakowuje znow bede beczec
ja mojemu daje 2700 na srode hihi, ciekawe jak tam sie ma w srodku teraz jem jablko i sie budzi, cos czujeJa obstawiam ze moj w piatek bedzie mial 2850
nas to zaraz czeka, az zazdroszcze juz tym rozpakowanymBoze to jest niesamowite...cud po prostu.♡
reklama
Ola0303
Sylwester tez spoko ale ja czuje ze sie wyrobimy przedja licze, ze na Swieta bede w domu ale wiem wiem, na Sylwestra sie rozpakuje haha