reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry, andree dalej chory, wysłałam go do lekarza, oczywiście prywatnie, bo na nfz musiałby stać od 6 i walczyć z dziadkami. Chory kraj.
My czujemy siè super, troszkè śpiąco:)

Ja mam fajnie z synem, jak wstaję o 10.00- ostatnio śpię jak suseł- on wtedy śpi, czekam 10 minut na ruchy, jak dalej śpi poklepujè brzuch tam gdzie ma plecki, gilgoczè stopy, które ma po lewej stronie i zaczyna siè wyyyypinanie! Uwielbia być głaskany, kocur taki!

reklama
Haha, boi sie Twojej tesciowki :D
Ja wlasnie zdziwiona wczoraj bylam, bo moj przykladal reke i nic, a zawsze go kopie. Ale potem jak go przytulalam, to troche go kopala po plecach, wiec sie uspkoilam. Teraz tez cos tam sie dzieje, poobserwujemy :) gin dopiero w czwartek
nie wiem czy sie boi, ale ona ma taki ten glos grozny i ciagle krzyczy i az mnie nieraz wytrzesie jak zacznie krzyczec a dziecko tez czuje moje nerwy :( pamietaj, ze dziecko moze tez miec leniwe dni, moze Twoja akurat takie ma :)

Dzień dobry, andree dalej chory, wysłałam go do lekarza, oczywiście prywatnie, bo na nfz musiałby stać od 6 i walczyć z dziadkami. Chory kraj.
My czujemy siè super, troszkè śpiąco:)

Ja mam fajnie z synem, jak wstaję o 10.00- ostatnio śpię jak suseł- on wtedy śpi, czekam 10 minut na ruchy, jak dalej śpi poklepujè brzuch tam gdzie ma plecki, gilgoczè stopy, które ma po lewej stronie i zaczyna siè wyyyypinanie! Uwielbia być głaskany, kocur taki!
bedzie synus mamusi :D

Cholercia poszlam sie wykapac i wylecial mi taki sluz jakby kurzy taki ni bialy ni kremowy a pozniej jakbym sie posikala Ale to nie był mocz tylko biala woda taki maly strumyczek za jakies 10 sekund drugi Ale moglam go wstrzymac a przeciez wod nie da się zatrzymac.... co to bylo. Oczywiście sama w domu jestem :(
Obserwuj. Jeśli to wody to wyleci więcej. Może to być śluz.

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Do góry