ja mam strasznie owlosiony brzuch!!!! jak tylko wyszly te wloski na poczatku ciazy to bratowa mowi-bedzie chlopak, masz duzo hormonu meskiego a obstawiala corke heheA co do owlosionej główki to myślę że zgaga nie ma na to wplywu. My wszyscy rodzilismy się z czarną czuprynka a mama zgagi nie miala....
Lux z kolei co do owlosionych nog, nie oszukujmy się mamy w brzuchach facetow to owłosione nogi będą miec (kiedyś bo kiedyś Ale będą miec może teraz się sieją te włoski he he)
reklama
ja licze, ze na Swieta bede w domu ale wiem wiem, na Sylwestra sie rozpakuje hahaHaha no Kochana, miałaś zamykać nasza grupę, być taka wisienką na torcie [emoji4] mi jak większości marzy się przed świętami, a jak się nie uda to chyba wolałabym styczeń, ale tyle pewnie też nie dotrwam....
majka23x
Fanka BB :)
Az do wczoraj czulam silne, zdecydowane ruchy, wczoraj caly dzien obserwowalam, bylo mniej i slabsze, ale staralam sie nie wariowac, dzis troszke zdecydowaniej. Tak to bym sie nie martwila, bo wiadomo ze ma mniej miejsca, ale tak z dnia na dzien? Zobaczymy, moze jeszcze dzis sie rozkreci, nie bede panikowac, ale wiecie glupie mysli od razu, matka wariatkadziecko ma mniej miejsca a powiedz silne czujesz te przesuniecia? bo ja tak, maly potrafi z taka sila przesunac raczka czy nozka,ze hej, mamy w brzuchu juz dzieci, nie male plody i ja juz nie panikuje jak maly ma slabsze godziny, on juz sobie rytm dnia ustalil i teraz wiem, ze spi, przyjdzie pora obiadu to sie obudzi i tak jest juz codziennie
a mozesz pokazac foto? jakiej firmy masz wozek, jaki model? czytalas moze opinie o nim na necie czy to przeszkadza w uzytkowaniu?Lux tak patrzyłam na zdjecia ( dziekuje ze wstawialas) hmm niby góra wygląda podobnie tylko ja jeszcze mam takie usztywnienie do wlozenia na gorze i powiem ci ze na gorze jest sztywno i minimalnie wyzej a na dole żadnego usztywnienia przez co jest bardziej miekko. Jak się ręką przejedzie to czuć delikatnie ten spadek i nierownosc dlatego zastanawiam się czy to tak ma być czy tylko u mnie tak jest. Narazie bede kladla złożony kocyk na dno zeby bylo cieplej i tym samym trochę wyrownuje wszystko
Cholercia poszlam sie wykapac i wylecial mi taki sluz jakby kurzy taki ni bialy ni kremowy a pozniej jakbym sie posikala Ale to nie był mocz tylko biala woda taki maly strumyczek za jakies 10 sekund drugi Ale moglam go wstrzymac a przeciez wod nie da się zatrzymac.... co to bylo. Oczywiście sama w domu jestem
a obserwujesz mala jak sie zachowuje jak jestes np w domu, na zakupach lub rozmawiasz z kims? moze to sie wyda komus smieszne, ale ja zauwazylam juz duzo wczesniej, ze jak jedziemy do tesciowej to dziecko az boi sie ruszyc jak wyjdziemy to kopie jak opetany, wczoraj bylismy godzine u tesciowki i cisza, z dwa razy smyrnal, pojechalismy do mojej kumpeli to ło Jezu jak sie ruszal a w domu to oszalal, a u moich rodzicow lubi kopac, jest spokojny, czuje, ze te ruchy sa inne, normalne a nie takie jak mam nerwy lub cos siedzac u tesciowki....Az do wczoraj czulam silne, zdecydowane ruchy, wczoraj caly dzien obserwowalam, bylo mniej i slabsze, ale staralam sie nie wariowac, dzis troszke zdecydowaniej. Tak to bym sie nie martwila, bo wiadomo ze ma mniej miejsca, ale tak z dnia na dzien? Zobaczymy, moze jeszcze dzis sie rozkreci, nie bede panikowac, ale wiecie glupie mysli od razu, matka wariatka
moze wody plodowe co? a mozesz zadzwonic do rodzicow lub meza zeby ktos podjechal sie zajac Toba?Cholercia poszlam sie wykapac i wylecial mi taki sluz jakby kurzy taki ni bialy ni kremowy a pozniej jakbym sie posikala Ale to nie był mocz tylko biala woda taki maly strumyczek za jakies 10 sekund drugi Ale moglam go wstrzymac a przeciez wod nie da się zatrzymac.... co to bylo. Oczywiście sama w domu jestem
majka23x
Haha, boi sie Twojej tesciowkia obserwujesz mala jak sie zachowuje jak jestes np w domu, na zakupach lub rozmawiasz z kims? moze to sie wyda komus smieszne, ale ja zauwazylam juz duzo wczesniej, ze jak jedziemy do tesciowej to dziecko az boi sie ruszyc jak wyjdziemy to kopie jak opetany, wczoraj bylismy godzine u tesciowki i cisza, z dwa razy smyrnal, pojechalismy do mojej kumpeli to ło Jezu jak sie ruszal a w domu to oszalal, a u moich rodzicow lubi kopac, jest spokojny, czuje, ze te ruchy sa inne, normalne a nie takie jak mam nerwy lub cos siedzac u tesciowki....
Ja wlasnie zdziwiona wczoraj bylam, bo moj przykladal reke i nic, a zawsze go kopie. Ale potem jak go przytulalam, to troche go kopala po plecach, wiec sie uspkoilam. Teraz tez cos tam sie dzieje, poobserwujemy gin dopiero w czwartek
reklama
majka23x
O kurcze, ja bym obserwowala... Dawaj znac co sie bedzie dzialo!!!Cholercia poszlam sie wykapac i wylecial mi taki sluz jakby kurzy taki ni bialy ni kremowy a pozniej jakbym sie posikala Ale to nie był mocz tylko biala woda taki maly strumyczek za jakies 10 sekund drugi Ale moglam go wstrzymac a przeciez wod nie da się zatrzymac.... co to bylo. Oczywiście sama w domu jestem